Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kulübün başkanı, başı, yöneticisi yok
    sosyal medyadan yönlendiriliyor
    basın mensupları yönlendiriyor
    muhabirler yönlendiriyor
    kulüp ordan oraya savruluyor
    bu kulübün şikeyle emeği çalındığını, çalanların mağdur olup üstümüze çulllandığını gördüm şu çuval ertolu günleri görmeyeydim ya
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

fenerbahçe ve galatasaray şu an trabzonspor forması giyen her oyuncuyu elini kolunu sallayarak alır. bu çok acı bir gerçek. pek çok arkadaş burada yazmış bende yazayım trabzonspor'un başkanı yok, yönetimi yok. bu adamları kimse ciddiye almaz. hiç bir yerde ağırlığı olmayan alt liglerde yöneticilik yapacak vasıftaki adamlar trabzonspor'u yönetiyor. kampa bir kaç gün kalmış takımın eksik mevkilerine oyuncular alınmamış neredeyse lig biteli 1.5 ay olmuş hiç bir planlama, hedef ortada gözükmüyorken haftalardır uğurcan ve onaçu muhabbeti var. dostlar ne yazık ki tüm bu yaşananlar yeni sezonun nasıl geçeceğini az çok gösteriyor.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Birisi şu ulaşı sustursun.

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Para benim senin için problem. İstanbulda ortalama kira bir asgari ücreti geçti. En ucuz yer Esenyurt, kredi vs ayarladın başka hiçbir şey yemesen harcamasan aylık +50k taksidin oluyor. Bunu düşünmek için hane gelirin 100k olacak ki buna cesaret edesin. 100k kazanan adama 200k teklif etsen uçarak kabul eder. Maslovun hiyerarşisinde en altta bu adam barınma işini çözmeye çalışıyor.

Şimdi gariban Uğurcan bakıyoruz. 50 milyon kazanıyor. Çıkıp ben Trabzonsporun kaptanıyım, Başka forma giymem bu da boş sözleşme imzam burada dese Ertuğrul Doğan şov için altına minimum 100 milyon yazacak. Güvenlikle ilgili problemi yok. İşe giderken birisi bıçak takmayacak. Güzel bir ailesi, ona değer veren el üstünde tutan Trabzonspor taraftarı var. Milli takım kalecisi prestiji yerinde. Trabzonsporla şampiyon oldu ve kendini gerçekleştirdi. Hiyerarşinin en tepesinde. Adının açamayacağı kapı yok. Ne yazık ki yılda 40 milyon daha kazanmak adına hiyerarşide 3. basamağa geri dönmeyi düşünecek kadar aptal.
          Haklısın,
          Ben para için gitsin demiyorum,
          Bay Boş Başkan güzel bi iyileştirme yapsın hiç kimseye laf düşmesin diyorum.
          2 değil 2,5 milyon euro versin valla,
          Lundstram 2 milyon alıyor,
          Saviç belki 3 e yakın alıyor.
          Ama diyorum ya Brütüs bunlar,
          şikeci pisliklerden 10-15 neyse alacak, sözde borç kapatacak,
          Yalan hiç edecek o parayı, dertleri o.

Yorum

• Sefer A.
            Sefer A. yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            yönetimin pustlugu kesin, onun için 50 milyon verseler o parayi indiragandi cebellezi (cayirzinyoya selam) katakulli edecekleri için o paraya bile satmalarini istemem fbye falan....

Operasyonel tipteki hesaplara "Lanet olsun gideceksen bari para kazanalım" yazdırılmaya başlanmış. Geçmiş olsun.

Yorum

• Sefer A.
            Sefer A. yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Ugurcan'a yazar

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkesin duyacağı sesle yüksek sesle buraya yazayım

Trabzonspor kulübü başta başkanı olmak üzere yöneticilerinin tamamı

Para için para kazanmak uğruna kaptanını her şartta ve koşulda ya da hangi şartta ve hız koşulda olursa olsun para için kaptanını ezeli düşmanı kupasını çalan Fenerbahçe'ye hırsız Fenerbahçe'ye satan kim ise onun anasını dünya alem siksin....

Uğurcan Çakır gitmek istiyor ise gitmek istediğini düşünmüyorum başkan çıkıp şunu söyleyecek bizim şikebahçe'ye satılacak kaptanımız yoktur kadro dışı bırakıyorum

Bu kadar o parayı sana taraftar bir şekilde toplar verir sen delikanlı gibi hareket et o para bir şekilde sana gelir ama sen para için kaptanını Fenerbahçe'ye satarsan sen zaten klasik sıradan bir takıma dönmüşsün demektir para da harcamana gerek yok kapat kulübü
          Çözüm kolay aslında, aynen dediğin gibi, başkan samimi olsa hiç buralara gelmezdi konu, ama bu kadar boş bir adam olamayacağına göre gerçekten hainlik yapıyor demek ki.

Yorum

Hani cok ust düzey bir futbolcunun transferi icin bir kulüp baskani futbolcunun ayagina gider/gidebikir belki onu anlarim da, bizimle ismi gecen B/C kalite adamlar icin bu erto denen çuval niye Fransa ya gider. Ben transfer icin gittigine inanmıyorum, basbayagi tatil yapiyor ya da is bagliyor sirketlerine. Hayati yalan bu herifin. Bu pisliklerin susmak suretiyle yaptiklari yonlendirmeler uzerinden Ugurcana yuklenmeyin bosuna.

Yorum

Ulaşa, Hasana yönetim bilerekten Uğurcan gitmek istiyor havası verdiriyor tıpkı Tolga Zengine yaptıkları gibi. Yemeyin bu numaraları çocuğa ana avrat küfür ederler var. Yapmayın adam olun.

Yorum

• Sefer A.
                Sefer A. yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                haklisin ama o havayi da Ugurcan verdiriyor, Tolga da ayniydi, istemem yan cebime yok meselesi iste çocuk kandirmayin burda

Uğurcan bir açıklama yapmadan birşeye inanılmaz, herkes her telden yazıyor, baya baya ağır küfür hakaret edenler de var, 17 milyon euroya şikebahçe almış haberleri çok fazla hayırlısı bakalım. Bekleyip göreceğiz.

Kaptanlık pazubandı bir pazarlık aracıysa bu utanç sadece Uğurcan’a değil ona bu fırsatı veren aciz yönetime aittir. Bu rezalete imzası olan herkes bu camiada bir daha anılmamalı.
              Trabzonspor camiası; büyükleri, akil adamları ve taraftarı ile ayağa kalkıp ses çıkarmalıdır.
              En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 25.06.2025, 23:18.
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

Bence bu işin para boyutu bir kenara bırakılmalı. Adamlar alenen senin Trabzon’lu kaptanına Trabzon’da misyonunu tamamladığını, İstanbul’a gelmek istediğini ve her futbolcu İstanbul’a gelmek ister diyorlar. Bu işin sonunda Uğurcan takımda kalsa bile Fenerbahçe istemedi ve almadı olacak. Her açıdan bize zarar yazar.

Yorum

nokta
                  TEKKEBALL

Yorum

yeni forum hayırlı olsun uşaklar
                    🐵6️⃣1️⃣

(UEFA)

Yorum

Ya su TS taraftari kadar gecmisten ders alamayan baska bir taraftar toplulugu var mi, merak ediyorum!!! Suraya giriyorsun, Ugurcan tartisiliyor..biz bunu haftalar öncesi defalarca yazdik...zamaninda Gs li Sadri, Burak transferinde bunlari yapti, ondan öncesi FB´nin Kongre Üyesi baskaniniz yapti bunlari, Eziktaslilara oyuncu vermek icinde yapildi (simdi kim yapti hatirlamiyorum)...
                      Bunu ne karsiliginda yaptilar? Para Para Para, kisisel menfaat.

Ha bundan sonra ne mi olacak? Cevabi gecmiste var
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

Uğurcan bile yok ediliyor kulüp tarafından, ulan amma düşmanı varmış Trabzonsporun kulüp içinde…

Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

Yeni forum hayırlı olsun.

Her transfer dönemi uğrayıp yazmaya çalışıyorum, unutuluyor, bayram namazı imamı gibi mevsimi geldiği için vazifemi yapayım.

İyi niyetle yönetimi uyarmak amacıyla yazdığınızı biliyorum ama yine de hatırlatayım:

Transfer çift yönlü bir eylem. Aldıklarınız ve sattıklarınız bu eylemi oluşturuyor. Yetersiz bir oyuncudan kurtulmak da iyi transferdir.

Diğer bir konu da ‘ucuza iyi ve genç oyuncu bulmak gerekir’ klişesini sanki yapılamıyor değil de bilinmiyor gibi sürekli vurgulayan arkadaşların usanmaması.

O adamı istiyorsan parası bu. Şunu bir anlasak çok rahat edeceğiz.

Sizin aklınıza gelen, hayatınız boyunca bu işi hiç yapmadığınız halde aklınıza gelen şey defalarca bu işi yapan adamların aklına gelmiyor olamaz. Demek ki demelisiniz, olmuyor o şekilde ki bu şekilde olmuş.

O zaman onu alma diyorsanız sizin aranızda öyle diyen de var böyle diyen de ve yönetimden bakınca sizi memnun etmek imkansız.

Siz de dahil bu işlere giren herkes ucuza Shevchenko almak istiyor.
                          Bir, çok az Shevchenko var dünyada.
                          İki, ucuz Shevchenko deniz kızı gibi bir şey.

Yapılmaya çalışılan şey hele de imkanlar darsa zaten zorken iyice imkansız hale geliyor. Anlayışlı olmak lazım.

Ne diyorum?
                          Taraftar baskısı da bir mazeret oluyor yönetim hataları için. Çoğu zaman faydası da olmuyor.

İyisi mi baskı yapmayalım da olumsuz sonucu eleştirmeye daha çok hakkımız olsun. Menajerlerin kucağına itmeyelim sorumluları. Yaşlı ve pili bitmiş adsmları bir şey zannederek tribüne seyirci çekmek için aldırmayalım. Bu bir oyundur ve iyi oyun her zaman izlenmeye ve destek olmaya yeter.

Yorum

Çalışıyor...
                          X