İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
herkese iyi geceler 2 ağustos'a kadar da transfer beklemeyin...Makine Mühendisiyim bu kadar verimsiz bir çark görmedim ben...yönetim,teknik kadro,futbolcular...hiçbiri birbirini çeviremiyor..Hayırlısı olsunHakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞaka maka biz bugün Fortuna Sittard ile başa baş bir oyun oynadık ...
Forvete gerek yok ... Beke de ...
tabi ki yok,
biz sampiyonu belirlemis ve avrupa ligini zorlar hale gelmis bir kulubuz
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalpazarından ötesi yok
ne salılar gördük gelen yok giden yok.
Yorum
-
Bak şimdi giderayak çaktı Şenol hoca'ya lafı...Yazıyorum isimlerinizi tek tek Armağan, alalım UEFA kupasını hepinizi ifşa edeceğim hocayaTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi 1 aydır haa yarın diye diye kafayı yedik.Cuma diyorum mübarek gün niyetine o da
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan abi başkan olacak... Ben de gazeteden eleştireceğim...Trabzonspor hala yönetilmiyor diye))
Sen de basın sözcüsü olasın
Beddua gibi oldu, değil mi
Şenol abiyi de transfer komitesi başkanı olarak görmek isterdim. Bakalım başlığa bu kadar rahat girebilir miydi
Hayalim sonsuza dek Şenol (Güneş) başkan..
Yorum
-
İlk olarak yyumehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim zenoli bende zenoluyum
Sen kimsin birader,soyisim ne?
Yorum
-
İlk olarak 61Cem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş'in iyi bi başkan olacağını düşündüren ne ki
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhan bir köylüm daha cikti gece gece.
Sen kimsin birader,soyisim ne?
Yorum
Yorum