Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -2-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu ne başkanlığa adının geçmesi....Arkadaşlar Allah için düşünerek yazın mesajlarınızı....Al işte şimdi oldu bşkanlığa adı geçiyor.....Geçmiyor kardeşim geçmiyorrrrrrrrrrrr
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya bu jet fadıl daha dün milleti kazıklamadı mı?Trabzonspor Başkanlığına adının geçmesi bile rezalettir.Banane yardımından.Trabzonspor'a şerefli adam lazım.
      Madem kazıkladı neden çok kısa süre hapis yattı? Gitsinler şikayet etsinler dava açsınlar kazıklananlar. Şu anda hiçbir davası yok JetFadıl'ın.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        armağan kızma da senin kadar bilgisayar başında bile beni sinir edebilecek bir adam çıksa çıksa bizim çaykaradan çıkardı. zenolu he mi bi de? eyi bakalım.
        ..Anıl sende mi Çaykaralısın...sinir değil de tatlı sitem diyelim biz ona kimseyi sinir etmek gibi bir niyetim yok istemiyorum o adamı takımda...ben zenolu değil gorgoraslıyım
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Matrix5782 hala sessiz düşünüyor anlaşılan.

Özelden havadisleri alan bizimle de paylaşsın bir zahmet. Çatladık da.
          Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Stepanov bursasporda. kesinlikle aralığa yetiştiriyorum artık askerliği. tükürürüm böyle lige.
            bursaspora bak sen yaw

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TOKİ başkanı GS'li Sedat
              - Eminmisin Hayatta İnanmam , Benim Gözümde Number One'dır O
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Jet Fadıl forvet mi
                Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Yazdığıma pişman ettiniz mesajı...Bir mantık yürüttük nasıl olur da Maku dan Chavenaghi ye dönmüş olabiliriz diye...Kaldı Fadıl Akgündüz başkan olacak.....

Vallahi Gazi mahallesinde provakasyon bundan zor olur.....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Eminmisin Hayatta İnanmam , Benim Gözümde Number One'dır O
                    Vakfıkebirlidir GSlidir

Beni işe almadı sallıyorum buralarda arkasından
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Forvet ile sol bek sart...
                      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla bilemem Sedat abi kıllandım ben bu durmdan acayip şekilde.
                        - Kıllanma Mesut'um , Jet Fadıl Yağmasada Gürlüyor , Bizim İşadamlarımız Ne Yapıyor , Cevap Veriyorum Koca Bi HİÇ....
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ortada zaten başkanlık adaylık vs yok. Sadece reklamını yapıyor neden abarttınız anlamadım. Ancak Trabzonspor'a sempatiside olabilir. Mesela aşağıdaki açıklamayı Nisanda yapmış.

Fadıl Akgündüz: “İdolümüz Trabzonspordur”

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Havaya girdim cavenaghi geliyo
                            bu olayın aslı nedir ya kesin bişey varmı?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yanlış anlaşıydıysa affola,benzetmede bi yanlışlık yapmamışızdır umarım..Gürcan abi seni de Bursa'da izlediğimiz,Sivas maçından hatırlıyorum özgen cafede ALi'nin misafiriydin sanırım.....saygılar abi
                              Hayır Armağan, sen kusura bakma açıklama yapmadığım için. Seninle hiç ilgisi yok. Yönetime gelirken bazen söylerler. Kulüp yönetimleri için kullanıldığında nefret ettiğim bir sözdür taşın altına el sokmak. Taşın altına el, amatör kulüplerde sokulur. Hiçbir geliri olmadan bir takımı amatör kümede bir üst lige çıkarmak için elinde avucunda olanı oyunculara dağıtan binlerce futbol cefakarıdır taşın altına eline sokanlar.
                              Trabzonspor kulübüne kıyak yapıyormuş gibi görünerek, taşın altında aslında bir şeyler arayanların sözüdür. Trabzonspor kimseye muhtaç değil.
                              O maçı hiç hatırlatma
                              Ama Özgen'deki atmosfer mükemmeldi. Son hazırlık maçını da geçen hafta dikkaldırımda Ali'yle birlikte izledik..

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vakfıkebirlidir GSlidir

Beni işe almadı sallıyorum buralarda arkasından
                                - Latife Yapıyorum , Şaşırmadım , Neyse Toki Başkanı Konusunda Yanılmamışım En Azından , Bu Kadar Bariz Yalan Konuşan Bi İnsandan Trabzona Hayır Gelirmi , Gelmez Tabi..

Yorum

Yükleniyor...
                                X