Yahu ne başkanlığa adının geçmesi....Arkadaşlar Allah için düşünerek yazın mesajlarınızı....Al işte şimdi oldu bşkanlığa adı geçiyor.....Geçmiyor kardeşim geçmiyorrrrrrrrrrrr
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -2-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu jet fadıl daha dün milleti kazıklamadı mı?Trabzonspor Başkanlığına adının geçmesi bile rezalettir.Banane yardımından.Trabzonspor'a şerefli adam lazım.
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmağan kızma da senin kadar bilgisayar başında bile beni sinir edebilecek bir adam çıksa çıksa bizim çaykaradan çıkardı. zenolu he mi bi de? eyi bakalım...Anıl sende mi Çaykaralısın
...sinir değil de tatlı sitem diyelim biz ona kimseyi sinir etmek gibi bir niyetim yok istemiyorum o adamı takımda
...ben zenolu değil gorgoraslıyım
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Matrix5782 hala sessiz düşünüyor anlaşılan.
Özelden havadisleri alan bizimle de paylaşsın bir zahmet. Çatladık da.Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStepanov bursasporda. kesinlikle aralığa yetiştiriyorum artık askerliği. tükürürüm böyle lige.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTOKİ başkanı GS'li SedatHayatta İnanmam , Benim Gözümde Number One'dır O
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yazdığıma pişman ettiniz mesajı...Bir mantık yürüttük nasıl olur da Maku dan Chavenaghi ye dönmüş olabiliriz diye...Kaldı Fadıl Akgündüz başkan olacak.....
Vallahi Gazi mahallesinde provakasyon bundan zor olur.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- EminmisinHayatta İnanmam , Benim Gözümde Number One'dır O
Beni işe almadı sallıyorum buralarda arkasındanRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bilemem Sedat abi kıllandım ben bu durmdan acayip şekilde.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ortada zaten başkanlık adaylık vs yok. Sadece reklamını yapıyor neden abarttınız anlamadım. Ancak Trabzonspor'a sempatiside olabilir. Mesela aşağıdaki açıklamayı Nisanda yapmış.
Fadıl Akgündüz: “İdolümüz Trabzonspordur”
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHavaya girdim cavenaghi geliyo
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış anlaşıydıysa affola,benzetmede bi yanlışlık yapmamışızdır umarım..Gürcan abi seni de Bursa'da izlediğimiz,Sivas maçından hatırlıyorum özgen cafede ALi'nin misafiriydin sanırım.....saygılar abi
Trabzonspor kulübüne kıyak yapıyormuş gibi görünerek, taşın altında aslında bir şeyler arayanların sözüdür. Trabzonspor kimseye muhtaç değil.
O maçı hiç hatırlatma
Ama Özgen'deki atmosfer mükemmeldi. Son hazırlık maçını da geçen hafta dikkaldırımda Ali'yle birlikte izledik..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVakfıkebirlidir GSlidir
Beni işe almadı sallıyorum buralarda arkasındanTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum