Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Emre Aygün

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Adem yapma be; oysa benbu çocuktan çok ümitliydim.[img]smileys/smiley21.gif[/img]

Yorum

ya arkadaslar sigara içmesi tabiki yanlis ama sigara içmeyen futbolcu sayisi o kadar az ki.....konusturmayin beni simdi....(ben içmiyorum ha sakin yanlis anlamayin[img]smileys/smiley36.gif[/img])

Yorum

usaklar emre aygün' e laf yok usak benim trabzon da cokk iyi dostum idi hasimi kibristayim ben. demek istedigim emre gardasim beni burdadada aray soray vefali usak 2 3 sene sonra takimin asi olur unutmayin galalatasaray spor kulubu emre aygünü trabzona kaptirmamak için elinden geleni yapmisti ama trabzonlu oldugu için emre trabzon sporda galdi usagaaa saygili sevgili avranalim sabredeliiiim o kdar öptüm bordonzdan mavinizden
        AKILLI OLACAN DA...nEfReT 61

Yorum

İlk olarak ATMACA61 tarafından gönderildi
          usaklar emre aygün' e laf yok usak benim trabzon da cokk iyi dostum idi hasimi kibristayim ben. demek istedigim emre gardasim beni burdadada aray soray vefali usak 2 3 sene sonra takimin asi olur unutmayin galalatasaray spor kulubu emre aygünü trabzona kaptirmamak için elinden geleni yapmisti ama trabzonlu oldugu için emre trabzon sporda galdi usagaaa saygili sevgili avranalim sabredeliiiim o kdar öptüm bordonzdan mavinizden

evet çok iyi usaktir emre[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

bunada 5 dakika valan san verse
            FIRTINA61

Yorum

Emre Aygün devre arasinda takimdan ayrilan isimlerden olacak büyük ihtimalle....Kocaelispor'a gitmesi sözkonusu...Önümüzdeki günlerde transferi netlik kazanacak...

Yorum

insallah kiralik verirler cünkü ileride lazim olacak bence cok iyi bir
                futbolcu, bence EMRE UFUK ve ALI SEN kiralik biyere verilsin ondan sonra TRABZONSPORda gelip oyniyabilirler

Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

Emre Aygun Yimpas Yozgatspor'a Kiralik olarak gonderilmistir...

Yorum

Emre Aygün Kiralik Verildi
                    Genç oyuncularimizdan Emre Aygün, 2. Lig A Kategorisi takimlarindan Yimpas Yozgatspor?a 2004-05 sezonu sonuna kadar kiralik olarak verilmistir.

<DIV align=center></DIV>
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

iyi olmus biz sans veremiyoruz bari orda oynasin...

Yorum

orda formunu yakalar tekrar bize gelir

Oflu yuz direk Allaha bagliyiz

Yorum

orada oynayip tecrübe kazanacagina eminim.fatihte altayda kendini kanitlamisti.Emre ye güveniyoruz...

Yorum

1 haziranin son dakikalarina yetistim...Iyi ki dogdun Emra aygün...Iyi ki varsin,nice yillara[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

dogum günün kutlu olsuun
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

eee simdi nooldu geri geldimi emre aygunnnn..haalaa ordamii...maçlarda oynuyomu iyi oynadi mibbaare

Alper PEKEN
                                Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim