Adem yapma be; oysa benbu çocuktan çok ümitliydim.[img]smileys/smiley21.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Emre Aygün
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
usaklar emre aygün' e laf yok usak benim trabzon da cokk iyi dostum idi hasimi kibristayim ben. demek istedigim emre gardasim beni burdadada aray soray vefali usak 2 3 sene sonra takimin asi olur unutmayin galalatasaray spor kulubu emre aygünü trabzona kaptirmamak için elinden geleni yapmisti ama trabzonlu oldugu için emre trabzon sporda galdi usagaaa saygili sevgili avranalim sabredeliiiim o kdar öptüm bordonzdan mavinizdenAKILLI OLACAN DA...nEfReT 61
Yorum
-
İlk olarak ATMACA61 tarafından gönderildiusaklar emre aygün' e laf yok usak benim trabzon da cokk iyi dostum idi hasimi kibristayim ben. demek istedigim emre gardasim beni burdadada aray soray vefali usak 2 3 sene sonra takimin asi olur unutmayin galalatasaray spor kulubu emre aygünü trabzona kaptirmamak için elinden geleni yapmisti ama trabzonlu oldugu için emre trabzon sporda galdi usagaaa saygili sevgili avranalim sabredeliiiim o kdar öptüm bordonzdan mavinizden
evet çok iyi usaktir emre[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img]
Yorum
-
Emre Aygün Kiralik Verildi
Genç oyuncularimizdan Emre Aygün, 2. Lig A Kategorisi takimlarindan Yimpas Yozgatspor?a 2004-05 sezonu sonuna kadar kiralik olarak verilmistir.
<DIV align=center>
</DIV>
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum