seni seviyoruz şenol hocam ve senin başarılı olmanı çok ama çok istiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Baya bir kasmışsın abicim yahuİlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfendim;
Mâlum, (ben de dâhil) hepimiz Ziya'ya kızdık. "Neden ard arda 7 maçta sadece 1 puan aldı?" diye. Bu konu üstünde düşünürken, aklım rakamlara takıldı:
7 maçta 1 puan.... 7 maçta 1 puan.... 7 maç, 1 puan. 7,.. 1... 7,... 1... 7-1.
Bir yerlerden hatırlıyordum, bu skoru... Ama nereden? Ah, evet, evet... Keşke hatırlamaz olsaydım. Tarihimizdeki en ağır mağlubiyet.
Beşiktaş: 7 - Trabzonpor: 1
Sonra oturdum; "bu maçta teknik direktörümüz kimdi?", onu hatırlamaya çalıştım. Düşündüm, düşündüm....
Hâlâ düşünüyorum.
"Bilmem kaç aydır işsiz.." esprisi her ne kadar baysa da bundan daha güzeldi
keyif adamı ..
Yorum
-
Neyse, birini birinden daha kaliteli bulmuşsunuz ya, o da bana yeter.İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya bir kasmışsın abicim yahu
Eğlence bâbında yazmıştım. Yoksa ciddî yazsam....İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendine başka eğlence bul.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaya bir kasmışsın abicim yahu
adı geçen kişi "bilmem kaç aydır işsiz"di
Bunun nesi espri...
doğruyu arka arkaya söylemek "baysa" da (tabir bana ait değil, alıntı yaptığım üyeye ait) gerçek, gerçektir.
Saygılarımla Sayın Poetricus
Yorum
-
Ki aslında, 7-1'lik bir maç da espri değildi maalesef. Keşke espri olsaydı. Bizim için acı ama gerçek.İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadı geçen kişi "bilmem kaç aydır işsiz"di
Bunun nesi espri...
doğruyu arka arkaya söylemek "baysa" da (tabir bana ait değil, alıntı yaptığım üyeye ait) gerçek, gerçektir.
Saygılarımla Sayın Poetricus-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
birbirimizi kandırmaya gerek var mı?İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadı geçen kişi "bilmem kaç aydır işsiz"di
Bunun nesi espri...
Saygılarımla Sayın Poetricus
bilmem kaç aydır işsiz lafı belki direk espri olarak kullanılmasa da bahsi geçen kişyi az da olsa küçümsemek,yermek için kullanılmış,bu açık bi şekilde belli oluyor.
kaldı ki bilmem kaç aydır işsiz olan kişi gelen teklifleri reddettiği için mi işsiz yoksa teklif gelmediği için mi işsiz iyi incelemek gerekiyor.
kelime oyunlarını herkes herkes kadar yapabilir diye düşünüyorum.
yazılarını gerçekten çok sevdiğimiz Cyzio hocamızın şenol güneş konusunda biraz aşırıya kaçtığı kanısındayım.tabii ki kendisinin bileceği bir durum bu ama yeni neslin edepsiz kelimesiyle ifade etmek gerekirse ''baydı bu konu''...
ha bu arada,doğum günü topicinde insanlara adab-ı muhaşere kurallarını öğretmeye çalışanların aynı hassasiyeti burda da göstermelerini beklerdik.hani şenol hoca imza attı,tebrik eder çıkarsınız ya da etmez susarsınız diyebilselerdi keşke..konumuzla biraz alakasız oldu kusura bakılmasın.
Yorum
-
Sayın Kuzey-Leeİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirbirimizi kandırmaya gerek var mı?
bilmem kaç aydır işsiz lafı belki direk espri olarak kullanılmasa da bahsi geçen kişyi az da olsa küçümsemek,yermek için kullanılmış,bu açık bi şekilde belli oluyor.
kaldı ki bilmem kaç aydır işsiz olan kişi gelen teklifleri reddettiği için mi işsiz yoksa teklif gelmediği için mi işsiz iyi incelemek gerekiyor.
.
"espri" ayrı bir şeydir ve "küçümsemek" "yermek" ayrı şeylerdir. "Espri değildir" dedim. "küçümseme" "yerme" değildir demedim. Üstelik Seul'de iş bulmak da matah değildir.
(bu sizin tarafınızdan başarı olarak görülebilir. Benim için değildir. Dünyanın hangi vasat teknik direktörü Güney Kore'de çalışmıştır. Bırakın iyileri) Sizin sözünü ettiğiniz "Gelen teklifler" nedir ne değildir elde belge olmadan afaki konulara girlmesi doğru olmaz.
Sizin nasıl sevme beğenmek hakkınız varsa başkalarının da sevmeme beğenmeme hakları vardır.
Bunun yanında sizin yazdığınız "belki direk" diye bir şey yoktur "direkt" diye bir şey vardır.
saygılarımla Sayın Poetricus
Yorum
-
sondan başlamayı severim..İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın Kuzey-Lee
"espri" ayrı bir şeydir ve "küçümsemek" "yermek" ayrı şeylerdir. "Espri değildir" dedim. "küçümseme" "yerme" değildir demedim. Üstelik Seul'de iş bulmak da matah değildir.
(bu sizin tarafınızdan başarı olarak görülebilir. Benim için değildir. Dünyanın hangi vasat teknik direktörü Güney Kore'de çalışmıştır. Bırakın iyileri) Sizin sözünü ettiğiniz "Gelen teklifler" nedir ne değildir elde belge olmadan afaki konulara girlmesi doğru olmaz.
Sizin nasıl sevme beğenmek hakkınız varsa başkalarının da sevmeme beğenmeme hakları vardır.
Bunun yanında sizin yazdığınız "belki direk" diye bir şey yoktur "direkt" diye bir şey vardır.
saygılarımla Sayın Poetricus
saygılarımla Sayın Poetricus yazmanızın özel bi sebebi varmıdır?yani burda yazılarınız Poetricus'un dikkatine mi gidiyor.eğer amacınız öyleyse çok ''kasmayın'' kendinizi..düşüncelerinizi özelden kendisine iletebilirsiniz diye düşünüyorum..ha eğer başka bir sebebi varsa(mesela ben onun müridiyim diyorsanız-tamamen ''espri''dir,bu saatte ancak bu kadar çıkıyor benden-o ayrı tabi)
direk-t- diye bi müzik grubu vardı,kendilerini hiç beğenmediğim hatta hatta nefret ettiğim için resmi yazışmalar dışında direk-t- kelimesini kullanmamaya dikkat ediyorum.ha bunun yanında mesela ''el alışkanlığı'' da diyebilirim,ya da klavye sürçmesi (mesela şu yazınızdaki ''girlmesi'' kelimesi gibi)..çok imla hatası bulmaya ''kasmayınız'' diye naçizane bi tavsiyede bulunayım da söylediğimi dikkate alıp almamak size kalsın..
başkalarının beğenmeme hakkı olduğunu bilecek yaş,olgunluk ve zeka seviyesine sahip olduğumu düşünüyorum.kaldı ki kimse şenol güneşi beğenemez gibi bir ifade kullandığımı hatırlamıyorum.söylediğim şey yazılarını severek okuduğum Cyzio hocamızın bu konuda biraz aşırıya kaçtığıydı ki buna cevabı da yine kendisi verebilirdi diye düşünüyorum.yani sizdeki bu Poetricus hocaya saygı,Cyzio hocaya avukatlık olayını (sokak ağızlı bi cümle oldu kusura bakılmasın) da çözmek baya bi zaman alacak.rahat olunuz, Cyzio hocanın vereceği cevap önemli benim için..
gelen teklifler konusunda afaki konuştuğumu da nerden çıkardın anlamadım..hangi hocaya hangi takımın teklif yapıp yapmadığına nasıl böyle kendindenemin bi şekilde karar veriyorsun anlamadım.ha şenol güneş'e teklif varmıydı,evet kendisinin açıklamadığı teklifler vardı..kendisi bu teklifleri tam olarak açıklamadıysa ben hiç açıklayamam.
kendinizden çok emin konuştuğunuz başka bir nokta da korede çalışmış teknik direktörler konusu..dick advocaat desem,kalitesi (hani orta sınıf dediniz ya) bir çok futbol otoritesi tarafından tescil edilmiş desem yeterli olur sanırım..(şimdi eşsiz bilgi kaynağımız guuugıla bi göz attım..guus hiddink çalışmış korede,kötü bi hocadır kendisi vesselam
) futbol bilginizi tartışacak değilim de böyle kesin ve keskin ahkamlar bazen insanı rezil edebiliyor..bunun yanında şenol güneş'in koreye gitmesini ''matah'' bişey olarak lanse etmek istediğimi zannetmiyorum.belli bir felsefik düşünceye sahip olduğunu bildiğim şenol güneş'in dünya futbolunda yükselen bir grafiğe sahip koreye gitmesi bana göre onun kariyerinde güzel bir noktadır.belki zirve değildir ama artık fazla beklentisi kalmamış bir insan için iyi bir tercihtir diye düşünüyorum..
espri ve küçümsemenin aynı şey olmadığını da biz naçiz insanlara öğrettiğiniz için de bilahare teşekkür ediyorum.(!) çok aydınlatıcı ve açıklayıcı yazılarınız bizlere tabir-i caizse ışık saçıyor..küçümsemeye gelince,insan başka insanları küçümserken önce biraz oturup düşünmeli.ben ne yaptım bu dünyada demeli,küçümsediğim insan neler yapmış demeli..eleştiriye kapımız her zaman açık da küçümseme biraz ''haddini bilmekle'' alakalı diye düşünüyorum..
geçen sene itü'de sorularımla sıkıştırdığım şenol hocayı bir çok konuda eleştirmiş birisiyim.her insan gibi onun da hataları var.olmaya da devam edecektir.şu durumda şenol güneş'in haksız yere (7-1i hepimiz biliyoruz,biliyoruz da bu da şu anda gündeme getirilecek kadar değerli bir olay değildir diye düşünüyorum mesela) küçümsenmesini,tabir-i caizse yerden yere vurulmasını da sindiremiyorum..
ps:cümle başlarında büyük harfle başlamadım,bazı kelimeleri tamamen salladım,imla kurallarına çok takılma derim.hatırlatmadan geçmiyim sen de cümle başlarında büyük harfe dikkat etmemişsin.bunlar Türkçemizde yok malesef...
imza:imlakurallarınıtakmayandirekyazanforumüyesiEn son kuzey_lee tarafından düzenlendi; 19.12.2006, 22:32.
Yorum
-
Lazaroni'nin Türkiye'de iş bulması ne kadar başarılı bir teknik direktör olduğunu gösterir mi?
Zico'nun bu sene şampiyonluğun en büyük adayı bir takımda iş bulabilmesi, onun çok iyi bir teknik direktör olduğunu gösterir mi?
Daum'un Almanya'da iş bulduğu takım, Seul'den büyük bir takım mıdır? O zaman Daum kötü hoca mıdır?
Ben de bir başka soruyla karşılık vereyim:
(1) Brezilya/Scolari, (2) Almanya/Völler, (3) ....../......, (4) Güney Kore/Hiddink dizisinde nokta ile bırakılan boşluklara en uygun ikili çift hangisidir?
a) İngiltere/Eriksson b) Fransa/Lemerre c) İspanya/José Antonio Camacho d) hiç biri
Bir Macellan Hikayesi diyeceğim, anlayanlar anlayacak.
Şu an Seul'de olan biri, Türk Futbol Tarihi boyunca tüm karalamalara karşı: "ama ben yaptım!" diyecek.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
O teknik direktörün kimin olduğunu bildiğinden adım gibi eminim.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfendim;
Mâlum, (ben de dâhil) hepimiz Ziya'ya kızdık. "Neden ard arda 7 maçta sadece 1 puan aldı?" diye. Bu konu üstünde düşünürken, aklım rakamlara takıldı:
7 maçta 1 puan.... 7 maçta 1 puan.... 7 maç, 1 puan. 7,.. 1... 7,... 1... 7-1.
Bir yerlerden hatırlıyordum, bu skoru... Ama nereden? Ah, evet, evet... Keşke hatırlamaz olsaydım. Tarihimizdeki en ağır mağlubiyet.
Beşiktaş: 7 - Trabzonpor: 1
Sonra oturdum; "bu maçta teknik direktörümüz kimdi?", onu hatırlamaya çalıştım. Düşündüm, düşündüm....
Hâlâ düşünüyorum.
Yorum
-
Tecahül-i Arifaneİlk olarak tkilic1961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO teknik direktörün kimin olduğunu bildiğinden adım gibi eminim.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Sana gelince sevgili kuzey_lee;İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cyzio hocanın vereceği cevap önemli benim için..
Fenerbahçe maçının haftasında yazdıklarını hatırladıkça, seninle herhangi bir konuda tartışmaya, artık çok ciddi çekinir oldum.
Can tatlı...
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Mesaj yerine ulaşmıştır, efendim.İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir Macellan Hikayesi diyeceğim, anlayanlar anlayacak.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum