Yolu açık olur inşallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk yazımda, "Muhalif hariç kimse bahsetmemiş" demiştim ama yukarıdaki yazı gözümden kaçmış. Özür dilerim.İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşlığı görür görmez aklıma cyzio geldi
artık karşılaştırma yapabilecek.
Puan durumumuz artık bayağı geniş bir yelpaze içerecek.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Şenol Hocam inşallah her şey istediğin gibi olur.
İstediğin gibi kafanı futboldan uzaklaştırıp,ailenenle vaktini geçirip,gerçekten kafaca hazır olduğun için bu teklifi kabul etmişsindir.
Başarılar.Dualarım seninle.“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
BMN'ye davet
Arkadaşlar yarin ki basın toplantısına davetlisiniz.Ben orada olacagim... Bekleriz
BASIN DAVETİ
ŞENOL GÜNEŞ’İ KORE’YE TÜRK MEDYASI UĞURLUYOR
A Milli Futbol takımlarına tarihinin en büyük başarılarını yaşatan, Milli Takımlar’ın ve Trabzonspor’un eski teknik direktörü Şenol Güneş, tarih yazdığı topraklara geri dönüyor. Güney Kore’nin Seul takımının teklifine “evet” diyen teknik direktör Şenol Güneş, Kore kulübüyle imzaladığı 3 yıllık sözleşmenin ardından yolculuk öncesi son kez Türk medyasının karşısına çıkıyor.
Şenol Güneş, Milli Takımlar ve Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra, hakkında merak edilen her şeyi gazetecilere açıklıyor. Haluk Ulusoy’a kırgın mı? Dünya üçüncülüğü apoletiyle geldiği Trabzonspor’da neden işler yolunda gitmedi? Türk futbolunun ve Milli takımların geleceğini nasıl görüyor?
Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Şenol Güneşin uzak doğu seferi öncesi son basın toplantısı ve kokteylde, siz değerli medya mensubunu da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Organizasyon: MSJ Sportswear
Yer: Polat Renaisance Otel, Akdeniz III Salonu, İstanbul
Tarih: 12.12.2006
Saat: 12.00
Bilgi için:
Av. M. Şah Ekinci
0532 4531857 gsm
0212 6410138 pbx
0212 6410133 fax
info025@hotmail.com
info@msj.com.tr
Yorum
-
-
şenol hoca trabzonumuzun yetiştirdiği futbol otoriterlerinden biridir.ister sevin ister sevmeyin bu böyledir.kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.o hep gönlümüzdeki yerini koruyacaktır.dönüşünde ide kendisini trabzonda önemli görevler bekliyor haberi olsun hazırlıklı gelsin her şey gönlünçe olsun hocamİstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum