Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünya futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen 11.(yanılmıyorsam) kalecisi olan Şenol Güneş'e yeni görevinde başarılar diliyorum Tarifi imkansız sevinçlerdeyim şu an Bu da 'Adam 14 aydır işsiz' diyen birilerine ders olsun

Allah`tan Senol Hoca`nin orada büyük basarilara imza atmasini diliyorum. Atmasa bile, o benim basimin taci. Onun gibi Trabzonspor`u temsil eden kisilere her zaman ihtiyacimiz var.
    'Adam 14 aydır işsiz' diyen birilerine gereken cevap, sahsim araciligiyla verilmistir. Bundan sonra o nakarati bir daha görmeyiz!!!!!
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Güle Güle Sevgili Hocam;

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünya futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen 11.(yanılmıyorsam) kalecisi olan Şenol Güneş'e yeni görevinde başarılar diliyorum Tarifi imkansız sevinçlerdeyim şu an Bu da 'Adam 14 aydır işsiz' diyen birilerine ders olsun
      Bugün bu haberi gazetede okuyunca, aklımdan "Şimdi forumda kimbilir kaç kişi beni hayırla (!) yad etmiştir." diye geçirmiştim ki; şu ana kadar yazılan mesajların içinde, sadece sevgili Muhalif'in bu konuya değindiğini görünce, hafif tertip bir hayal kırıklığına (Şenol Güneş adına) uğradım.

Bu işe ben de gerçekten çok sevindim. Hem ondört aylık işsizlikten sonra bir iş bulup, potansiyel tehlike olmaktan çıkması, hem de Kore gibi Türkiye'ye mümkün olduğu kadar uzak bir noktada bulunması, gerçekten çok sevindirici.

Ben bu takımın Şenol'a üç sene tahammül edebileceğini sanmıyorum ama, inşaallah her ikisi de (hem Şenol, hem de klüp) beni utandırıp, yirmi senelik bir mukavele yaparlar.

Böylelikle, bir sır gibi saklanan, Şenol'a teknik direktörlük teklifi getiren, dünyaca meşhur takımın adını da (ilk defa) öğrenmiş olduk: SEOUL (İnşaallah yanlış yazmamışımdır).

Başarılar Şenol Hocam. Darısı Ahmet Suat, Özkan Sümer, Ali Kemal, Lemi, Giray, Sadi ve Hami'nin başına... (Ohhh, çok şükür. Say, say, bitmiyorlar.)
      En son Cyzio tarafından düzenlendi; 10.12.2006, 00:49.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Atmasa bile, o benim basimin taci.
        İşte bu anlayış Trabzonspor'u batırıyor, güzel kardeşim.

Ahan da ben yazıyorum: Ziya küme düşürse bile, başımın tacı. Jefferson, bir maçta on gol yese bile, başımın tacı. Bu yönetim koltuğa çakılsa bile başımın tacı.
        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• yıllar geçtikçe ve değişik teknik direktörler trabzonsporumuzda görev yaptıkça senin ne kadar adam oılduğunu daha iyi anlıyoruz şenol hocam. geçen sene istifa ettiğinde durumumuz şimdikinden kat be kat daha iyi idi ama sen adamlık namına istifa ettin. yolun açık olsun hocam. dualarımız seninle.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşte bu anlayış Trabzonspor'u batırıyor, güzel kardeşim.

Ahan da ben yazıyorum: Ziya küme düşürse bile, başımın tacı. Jefferson, bir maçta on gol yese bile, başımın tacı. Bu yönetim koltuğa çakılsa bile başımın tacı.
            Arkadasim, iste senin anlayisin bu kadar. Senol Günes Kore`de Teknik Direktörlük yapacak. Dilini, kültürünü bilmedigi bir yerde. Basarili olma sansi % 50/50. 3 yil sabrederlerse kesin basarili olacaktir. Ama bunu Ziya`yla karsilastiriyorsun ya, pes dogrusu!!!
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Şenol Hocam bu haberi ilk okuduğum zaman bir yazı yazmıştım. Şenol Hocam güle güle yolun açık olsun diye. Seni bu ülkede sevmediler niyemi çünkü sen adamdın, kimseyi arkasından vurmadın, çok sevdin ama sevilmedin. Sende bazıları gibi arkadan kuyu kazsa idin şu an senin yerin Milli Takımın başı idi. Trabzonda kuyu kazsa idin Tekrar bu klübün Teknik Patronuydun. Bu arada halen daha bu sayfada seni eleştirenler varya ne kadar Trabzonsporlular şüphe duyuyorum.
              Bir kere cyzio Trabzonsporumuza mal olmuş bir kişiye direk Şenol diye hitap ettiğinden dolayı seni kınıyorum. Sen ve senin gibi destek yerine köstek olanların sayesinde şu an geldiğimiz durum ortada. Umarım mutlusundur şimdi.
              Ne demek Şenol Güneş'e 3 yıl tahammül edebilmek bu sitenin kurucusu ben olsam sırf seni bu sözden dolayı banlardım ya neyse.

Yorum

• adamlık sıfatı şenol güneşe yakıştığı kadar başka kimseye yakışmıyor. çıldırmamak elde değil. trabzopnun evladı gurbete gidiyor el çocuğu da 7 maçta 1 puan almış hala ikinci devreden bahsediyor. bu dünyanın adeletimi yok yoksa bizim idarecilerin aklı mı yok.. anlamadım gitti.

Yorum

• İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bir kere cyzio Trabzonsporumuza mal olmuş bir kişiye direk Şenol diye hitap ettiğinden dolayı seni kınıyorum.
                  Ben kendisinin futbol oynadığı dönemleri hatırladığım için, ona o şekilde hitap etmekte bir sakınca görmedim. Eminim, siz de yirmi sene sonra yazılar yazarken, "Gökdeniz, Hami, Hasan, Hüseyin" şeklinde yazacaksınız.

İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen ve senin gibi destek yerine köstek olanların sayesinde şu an geldiğimiz durum ortada.
                  Üçbuçuk sene kesintisiz destek olundu. Elde ne var? Bir Türkiye Kupası. Onu birer dönem kalam Samet ve Ziya da aldılar (Bakın bunları da soyadlarıya yazmadım. Zaman zaman da soyadlarıyla yazarım.). Ki ben kendilerini de beğenmem.

Umarım mutlusundur şimdi.
                  Siz değil misiniz? Sevdiğiniz adam, dünyaca ünlü bir klübe gitti.

Ne demek Şenol Güneş'e 3 yıl tahammül edebilmek bu sitenin kurucusu ben olsam sırf seni bu sözden dolayı banlardım ya neyse.
                  Ben bu sözde bir hakaret sezinlemiyorum. Ama siz öyle yorumluyorsanız, mesajın altındaki, ünlem işaretli kısıma tıklayarak beni forum yönetimine ihbar edebilirsiniz. Onlar da gerekli görürlerse, ceza verirler. Ben bu yolla bir kaç kişinin ceza almasını sağladım. Bakın size çok güzel bir akıl verdim; bence kullanın.

Selamlar.
                  En son Cyzio tarafından düzenlendi; 10.12.2006, 00:50.
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadasim, iste senin anlayisin bu kadar. Senol Günes Kore`de Teknik Direktörlük yapacak. Dilini, kültürünü bilmedigi bir yerde. Basarili olma sansi % 50/50.
                    Seoul'daki müstakbel başarısızlığından bahsettiğinizi gerçekten anlamamışım, özür dilerim. Bir daha okuyunca, ne dediğinizi daha iyi anladım. Ben Trabzonspor'daki başarısızlığından bahsediyorsunuz sanmıştım.

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 yil sabrederlerse kesin basarili olacaktir.
                    Bekleyelim, görelim.

İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama bunu Ziya`yla karsilastiriyorsun ya, pes dogrusu!!!
                    Yok, işte onu yapmıyorum. Yani "başarısız insanları baş tacı edeceksek, daha başarısızları var" demek istemiştim.
                    En son Cyzio tarafından düzenlendi; 10.12.2006, 13:02.
                    -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• cyzio nickini kullanan abi. sizce biz ziya ya gösterdiğimiz tahammülü şenol güneşe gösterdik mi* gösterseydik şenol güneş hoca başarılı olmazmıydı. sizce ziya hoca ile devam edilmei mi?

Yorum

• İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cyzio nickini kullanan abi. sizce biz ziya ya gösterdiğimiz tahammülü şenol güneşe gösterdik mi* gösterseydik şenol güneş hoca başarılı olmazmıydı. sizce ziya hoca ile devam edilmei mi?
                        Ben, takımı bu hale getiren Ziya'ya da daha fazla tahammül edilmemesi gerektiğini savunuyorum.

Benim görüşüm şudur:

İster yerli, ister yerlinin yerlisi, ister yabancı....

Trabzonspor'da başarılı olanla çalışılır, olmayanla çalışılmaz. Hele hele başarısız olan biri, temcit pilavı gibi, döndürüle döndürüle yeniden önümüze getirilemez.

Ha, "Şenol Güneş başarılıdır." diyorsanız, üçbuçuk senesi kesintisiz, beş senede bir tek Türkiye Kupası size yetiyorsa,...

Benim başarı anlayışım başka birşey.

Lütfen benimle tarışmayın.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• yok abi ben siziinle tartışmıyorum. ama ziya doğanın hala takımımızın başında hoca olarak kalması kanıma çok dokunuyor. ben şahsen takımızı giray bulak hocanın çalıştırması gerektiğine inanıyorum.

Yorum

• İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yok abi ben siziinle tartışmıyorum. ama ziya doğanın hala takımımızın başında hoca olarak kalması kanıma çok dokunuyor.
                            Aynen bana da....

İlk olarak emre_erbayts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ben şahsen takımızı giray bulak hocanın çalıştırması gerektiğine inanıyorum.
                            İşte burada ayrılıyoruz. Çünkü bana göre o da, denenip başarısız olmuşlardan.

Selamlar.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• peki kimin çalıştırması lazım bu takımı şu aşamada. yabancı olamaz ligimizi tanımaz. lucescu hairç tabii.

Yorum

• Konuyu galiba başlığından saptırıyoruz.

Ben Sayın Şenol Güneş'e (Kulaklarınız çınlasın, Sayın Berati) bir kere daha başarı dileklerimi iletip, "kim gelmeli?" sorusunun cevabını, ilerideki günlerde, başka başlıklarda yorumlayacağımı bildiririm.

Şahsıma bir saldırı olmadığı müddetçe, bu köşeden Sayın Şenol Güneş'e artık bir lâf söylemeyeceğim.

Allah evvelâ yol açıklığı (bilmiyorum gitti mi?), sonra da işinde muvaffakıyetler ihsan eylesin. Yukarıda yazdığım sebeplerden, bunu gerçekten çok istiyorum. İnşaallah birbirlerinden çok memnun kalır ve ömür boyu mukavele yaparlar.
                                -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim