Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• umarım başarılı olur..

başarıya layık mütevazi çalışkan bir hoca...
    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• hocam tebrikler senin adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm valla biz seni Trabzonspor'umuzun başında görmek istiyorduk ama olsun biz her zaman senin arkandayız..

Yorum

• Şenol hocama basarılar dılerım hayırlı olur insallah onu sevıyoruz gonul ısterdıkı trabzonsporumu o calıstırsın sevgılerle

Yorum

• allah başarılar nasip etsin
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• hayırlı uğurlu olsun hocama..

kondisyon olarak çok iyi olan kore futbol stilinde şenol güneşin taktik anlayışı o takımı her sene şampiyon yapmaya yeter...
            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Türkiye ve Trabzonspor'un gururu sevgili Şenol Güneş hocam,tüm içtenliğimle başarılar dilerim şahsen ben seni çok özleyeceğim.
              En son Tevfik Kılıç tarafından düzenlendi; 08.12.2006, 21:38.

Yorum

• inş. başarılı olur diorum ama üzülerek şenoll hocam Ziya doğan felaketinin yaralarını sen sarsaydın
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• En çok merak ettiğim Türkçesini kimi zaman bizim bile idrak edemedigimiz bazı cümlelerinin Koreliler tarafından nasıl cevrileceği ve yorumlanacağıdır...
                  Yolun açık olsun Şenol Güneş...

Yorum

• Haberi Gorunce Cok Mutlu Oldum Yolun Acik Olsun Senol Hocam Insallah Basarali Olup Butun Kore Halkinin Dilinde Senin Ismini Duymak Bize Gurur Ve Mutluluk Verir Basarilar Seni Seviyoruz Senol Hocam

Yorum

• Korelilerde Bizanslılık yoktur. Köpek yerler belki ama kendi adamlarının başını yemezler. Şenol Hocamın çalışma rahatlığı bulacağını ve başarılı olacağını düşünüyor ve diliyorum. Kolay gelsin hocam..
                      SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Sevindim desem yalan olur, çünkü Trabzonsporu ancak sen adam edebilirdin. Herzaman başarılı olmuş hocamın orda da başarılı olacağından şüphe duymuyorum... Allah yardımcın olsun Şenol hoca...

Yorum

• ben artık bi başarı bekleiyorum şenol hocadan anarthosis faciasından sora bitmiştir bence kendileri

Yorum

• Kısa bir süre ara verdiğim için; haberi ancak görebildim. hAYIRLISI OLSUN...

Yorum

• inşallah başarılı olur.
                              yolun açık olsun hocam.
                              Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• başarıLar diLerim ŞenoL hoca...yoLun açık oLsun...
                                SeN AğLatSaNdA BiZ YinE SevEriZ TrAbZoNuM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim