Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bnede şu anda rastlantı sonucu seoulun sitesine bakıyorum lee için birde baktım sitede şenol güneşin fotoğrafıı....hayırlısı olsun...

Yorum

• Trabzonspor'un gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri, Türk Futbol Tarihinin tartışmasız en büyük payeli Teknik Direktörü olan bu beyefendi adamına,

adam gibi adamına Seul'de başarılar. İşi çok zor. Oralarda futbola bakış bizimkinden çok farklı. Ama ben inanıyorum, başarılı olacak!
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• hayırlı olsun inşallah Şenol hocamız başarılı olur
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Lemi Çelik'i neden Brezilya ya gönderdiği şimdi anlaşıldı. Şenol Güneş hocayı severim. Adam gibi adamdır oda. Ama Lemi yi Brezilya ya gönderdiyse gelecek sezon Seul takımı küme düşer.. Bizim kalede oynayan elemandan belli olmuyormu..
          hakkında hayırlısı olsun
          ...

Yorum

• İnşallah başarılı olur canı gönülden isterim.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• bu onur hem trabzon'un hemde trabzonspor'undur.

inşallah başarılı olur......
              Bu takımı, bu formayı; babaannesinin çamurlu “cizlavet” lastiği gibi..

Bu takımı; binlerce kilometre ötede duyulan bir memleket türküsü gibi;

Bu takımı; bir annenin oğluna bakışındaki tarifsiz sevgiyle sevdik biz.

Yorum

• efendi bir adam olark bizi iyi temsil edeceğine eminim, ilhan mansız karaktersizi imajımıza ağır bir darbe vurmuştu!

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun,inşallah orada değerini anlarlar...

Yorum

• Hayırlı olsun, umarım çoook başarılı olur

Yorum

• ben de bu işe çok sevindim, umarım gerçek değeri burda anlaşılacak ve o doğduğu topraklara döndüğü zaman tekrar başa geçecek...
                      geçenlerde kardeşimle aynı uçakta yolculuk etmişler uzun uzadıya sohbet de etmişler..kardeşim kendisin çok beyefendi ve mütevazi biri olduğunu söyledi....helal sana hocam..

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun hocam basarilarini ordada sürdürürsün umarim.
                        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• trabzonumun başında görmekten her zaman şeref duyduğum onurlu gururlu beyfendi adama büyük başarılar yakışır umarım bu başarı yolunda rabbim hep yanında olur
                          BENİM SEVDAM SANA
                          BORDO MAVİM

Yorum

• hayirli olsun hocam allah utandirmasin

Yorum

• şenol hoca trabzondan başka yerde başarılı olamaz bence... inş. olur ama kolay değil elin yabancılarını idareetmek..
                              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun Şenol Hocam. Artık Kore'yide takip edeceğiz. İnşallah başarılı olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim