Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilya, we want to more videos

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su zenith nizkli arkadas rus liginden tiyo versede ona göre kupon yapsak
      zuhahahaha ) süper fikir yaaa.. her hafta solesn biz banko maçlrı ona gore oynylm )
      "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• bugun iddaya bakarken aynısını düşündüm.. sonra dedim kendi kendime "yuh"
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          zuhahahaha ) süper fikir yaaa.. her hafta solesn biz banko maçlrı ona gore oynylm )
          adama sordum bi önceki sayfada ama anlamadı heralde ya da anlamamazlıktan geldi. rus liginde şike falan olurdu o tür maçlar hakkında bilgi versin istedim ama yemedi, bi ara bi daha yoklarız
          En son Barış tarafından düzenlendi; 05.08.2006, 15:52.

Yorum

• İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ilya, we want to more videos
            its hard for me right now(
            a havenot tv-tuner
            but i promise that tomorrow il give you a video from match)
            Only Piter, Only Zenit!
            Go ahead,Trabzonspor!

Yorum

• Ilya, do u play bet? Can u give some hints about Russian league matches? Which teams r going to win at this week , what do u think?
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ilya, do u play bet? Can u give some hints about Russian league matches? Which teams r going to win at this week , what do u think?
                Yes. its my hobby
                lets look
                Zenit-Shinnik of course 1st team will win))) but koefficent will be small
                Lokomotiv-Amkar i think Amkar havenot chances and Loko will win
                Rubin-Saturn
                Moskva-Tomj
                Spartak Nch-Krilya Sovetov
                about all this matches are hard to say coz all they are unpredictable
                Only Piter, Only Zenit!
                Go ahead,Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Zenit_spb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yes. its my hobby
                  lets look
                  Zenit-Shinnik of course 1st team will win))) but koefficent will be small
                  Lokomotiv-Amkar i think Amkar havenot chances and Loko will win
                  Rubin-Saturn
                  Moskva-Tomj
                  about all this matches are hard to say coz all they are unpredictable
                  "Evet, benim hobimdir,
                  Bakalım,
                  Zenit-Shinnik, tabiki birinci takım (zenit) kazanacak, ama oranı çok düşük olacak,
                  Rubin-Saturn
                  Moskva-Tomj
                  bu maçlarla ilgili bir şey söylemek zor, çünkü bunların hepsi tahmin edilemez durumda."

Yorum

• tmmdır yaa süper oldu bundn sora zengnz iddaa da
                    "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Is the NTV + Football channel encrypted? I've found the channel on eutelsat w4 but it seems to be encrypted, so there is no chance for us to watch the match

Yorum

• İddaa sitelerinde Zenit maçı hakkında yapılan yorumlar

ali cumhur yaney-286089 05.08.2006 15:47:54 fatih tekke türkiye seninle gurur duyuyor rus ligi nin tozunu attırırsın başarılar
                        TR& 61-281355 03.08.2006 13:39:32 FATİH SULTAN TEKKE İLE ZENİT KAZANACAKTIR.
                        kerimov ahanda-281102 02.08.2006 18:15:09 FATİH TEKKE oynarsa bu macı zenit rahat kazanır.
                        ismail güven-284069 01.08.2006 11:44:50 hadi görüyüm seni fatih yavrum be ayrıl da gel zenit
                        fabian sanchez serrano-278336 06.08.2006 12:26:41 fatih için üst üst üsttttt.....................ruslar sizi seviyorum hele taş gibi olanları)))laleliden yusuf
                        isa eramir-271490 06.08.2006 11:51:20 hadi be fatih tum turkıye icin.......
                        zenıt rahatlıkla kazanır
                        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ilya, do u play bet? Can u give some hints about Russian league matches? Which teams r going to win at this week , what do u think?
                          ABİM SÜPERSİN HELAL

Yorum

• Goalllllllllllllllllll Fatİh Sultan Tekkeeeeeeeeeeeee
                            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• here is first goal of tekke .. altough it seems a simple goal , i think he made a nice shotftp://free.nevasport.ru/zenit/060807..._shinnik_3.wmv
                              Gökdeniz - Marcelinho - Yattara
                              DAHA İYİSİ YOK
                              ŞOV.....................BAŞLIYOR

Yorum

• Best moments of the match (video from 5th channel): http://www.pifl.ru/Goals/Clips/zen-shi-cl.zip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim