Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayir G.Kore'de sampiyon play-offlarla belirleniyor. Play-Offlara ligi ilk 6 sirada bitiren takimlar katiliyor. Senol hocanin takimi play-offlara ilk turdan katilacak. Ligi ikinci sirada bitirseler ikinci turdan katilacaktilar. Ücüncü tur ise final oluyor ve birinci olarak bitirseler ligi sadece bu maci kazanmalari sampiyon olmalarina yetiyordu.

Uzun lafin kisasi sampiyonluk sansi sürüyor FC Seoul'un. Bunun icin 3 mac kazanmalari gerekiyor.
    Galiba 4 maç. Çünkü 3,4,5,6'ıncının 2'inci ile karşılaşabilmesi için en az 2 maç yapmaları gerekiyor. Bilmiyorum seri başı uygulaması var mı? Eğer öyleyse, Seoul şu turlarda en avantajlı takım.

Bir de, play-off'lar tek maç üzerinden mi?

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Benim bildigim kadariyla Play-Off´lar tek maç üzerinden Güney Kore´de.

Sezon sonu puan durumu söyle:

1. Jeonbuk Hyundai Motors (57 Puan)
      2. Pohang Steelers (53 Puan)
      3. FC Seoul (53 Puan)
      4. Seongnam Ilhwa Chunma (45 Puan)
      5. Incheon United (43 Puan)
      6. Chunnam Dragons (42 Puan)

Bu durumda Play-Off maçlari söyle olacak:

(Birinci Maç)
      3. Seoul evinde 6. Chunnam´a karsi.
      4. Seongnam evinde 5. Incheon´a karsi.

Bu iki maçin galipleri sonrasinda yari final için karsilasicaklar.
      Seoul ve Seongnam yenerse Seoul - Seongnam´a karsi oynayacak.

(Ikinci Maç)
      Seoul - Seongnam

Senol Günes´li Seoul bu maçida alirsa, yari finalde deplasmanda Pohang´a karsi oynayacak.

(Üçüncü Maç)
      Pohang - Seoul

Yari finaldede kazanirsa, finalde lig birincisi Jeonbuk ile sampiyonluk için karsilasacak.

(Dördüncü Maç-Final)
      Seoul - Jeonbuk

(Besinci Maç-Final)
      Jeonbuk - Seoul

EDIT:
      Ali Ihsan arkadasin dedigi dogru. Final iki maçdan ibaret. Dördüncü maçi evinde Jeonbuk´a karsi, sonra
      finaldeki ikinci maci, yani rövansi deplasmanda oynayacak.

Zor, ama ne olacagi belli olmaz. Örnegin 2007 yilinda Pohang ligi birincinin 16 puan gerisinde besinci olarak bitirmisti, ancak Play-Off´lar sonucunda o sezonun sampiyonu olmustu.

Pohang demisken bu arada, stadlari Güney Korenin ilk futbol stadyumudur. Kulübde zaten 1983´de kurulmustur. Kore Ligide 1983´den beri vardir. O kadar yenidir bu ülkede futbol, pek eskiye dayanmaz.

Seoul´a gelince oynayacaklari ilk maç Chunnam´a karsi. Son maçlarini zaten o takima karsi oynadilar ve maçin sonunda yedikleri golle berabere kalip ikinciligi kaçirdilar. Simdi ayni takima karsi yine evde oynayacaklar.
      O golü yemeseydiler play-off´lardaki ilk iki maçi oynamayacaklardi, direk yari finale kalacaklardi. 10 Numaralari sanirim kirmizi kart gördü o maçta yok, ama yenerler diye düsünüyorum. Bakalim artik hayirlisi, sonunda insallah alir kupayi hocamiz.
      En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 05.11.2009, 23:45.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir de, play-off'lar tek maç üzerinden mi?
        Benim bildiğim play off turları tek maç üzerinden oluyor. Ama sadece final 2 maç üzerinden oynanıyor.

Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu başlığa kimsenin girmeye niyeti yok anlaşılan. Eh, o zaman güncellemek de bana düştü.

Vira bismillah ...

.
          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cyzio Hocam...eger Senol Hocam Sampiyon olursa...

yoksa ne diyim, M.Denizli-Senol Günes ikilisini göreve getirelim derim...malum Senol Hoca müthis insan (ama sans melegi yaninda degil=malum Seytan´da bir melek)

Ama olursa ne diyeceksin???
            İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dünyanın sayılı zorlu liglerinden () Güney Kore Ligi'nde (ççç ) çalıştırdığı takımı, üçüncü senenin sonudan şampiyon yaptı diyeceğim.

Biz hangi hocamıza üç sene kredi verdik?

Pardon, pardon....

Çoook özür dilerim....

Hangi iyi hocamıza üç sene kredi verdik diyecektim. Yoksa son yirmi senede, mâlûm sadece tek hocamıza üç buçuk senesi kesintisiz dört buçuk sene süre verdik. O da iyi değildi.

Bu arada, verdiğiniz lokum ötesi pas için çok teşekkürler . Boş kaleye gol atmak zevkli oldu .

.

Ben diyeceğimi dedim. Şimdi siz ne diyeceksiniz?

Bu arada, sayenizde sürekli boş kaleye goller atıyorum. Hayatımın en kolay gollerini atmama sebep olan size ve Şenol Hoca'ya sonsuz teşekkürler.

.
            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yeni Teknik Direktörümüz Şenol Güneş

İçeriğini fazla doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum. Öyle laf olsun torba dolsun diye açılmış bir başlık değil.

Zaten buraya kadar gelinen durumu hep beraber biliyoruz. Teknik direktörümüzün kim olabileceğini/olacağını ve takım kaptanının kim olacağını/olabileceğini tartışmaya açmak gerekiyor.

Bir futbolcuyu kaptan yaparken hangi vasıflar göz önüne alınır mesela? Kaptanlık vasıfları neler olarak baz alınır ve neye göre seçim yapılır?

Çalışılması düşünülen hocaya ne kadar süre tanınır veya ileriye dönük projeler neler olabilir?

Hali hazırda hoca olarak Şenol Güneş gözüküyor. Takım kaptanı da Tayfun ya da Tolga olucak gibisinden şeyler söyleniyor. Ama şunu da söylemeyi ihmal etmiyorlar. "Biz de bırakabiliriz."

Eğer bırakmayı düşünüyorsanız hangi gerekçeler ile hoca getireceksiniz? Ya da kaptan seçeceksiniz? Olası yönetim değişikliğinde gelen yönetim hocayı ya da kadroyu revize ederse ne olacak?

Trabzonspor'un zarar mı yoksa yarar mı göreceğini düşünüyoruz?
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Büyük Kaptan Tayfun Cora...

Yorum

• Selçuk İnan..

Yorum

• Şenol Güneş ve Tayfun Cora..
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Fatih Tekke.
                      1

Yorum

• şenol hoca hocamız olsun colman da kaptan başka bir şey istemem ilk yarı sonunda 7 oyuncu da yenilenmeli ilk 11'de sadece colman selçuk alanzinho onur kalmalı öbür hepsi yenilensi
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Umut Bulut

Yorum

• Trabzonsporlu ya da Trabzonsporlu olabilecek insan gerekli...Trabzonspor ruhu taşıyan insan olsun yeter! Maçtaydım.Ruhsuz,ucuz insanlar gibiydiler.Hoca maç 2-1 iken Sekan'ı alıyor! KELLELER KOPMALI:::HEM DE RADİKAL OLARAK!!!

Yorum

• Yılmaz Vural'ın tazminatı neyse verilsin takımın başına getirilsin.

Kaptanda Selçuk olsun,takımda en fazla sorumluluk alabilecek ve kaldırabilecek tek isim kendisi.gerisi gevşekler topluluğu,o yüzden tartışmasız Selçuk.
                              En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 22.11.2009, 21:55.

Yorum

• Dostlarım,

İsim zikretmeniz güzel ama lütfen içini doldurun. Kaptanlık vasıfları nedir diye bir soru yöneltiyorum. Tamam X olsun ama neden o olsun?
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim