Son 3 maçta kaybederse şampiyonluğu ist basını yazar "bu burdayken de böyleydi ,oynadığı bütün final maçlarını kaybetmiştir" .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla helal olsun hocam sen şampiyon olda bu şerefsiz istanbul basını yine yazmasın seni ...
Yorum
-
yalan da olmaz hani ...İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 3 maçta kaybederse şampiyonluğu ist basını yazar "bu burdayken de böyleydi ,oynadığı bütün final maçlarını kaybetmiştir" .
Yorum
-
Boluspor
Antalyaspor
Trabzonspor (II.Dönem)
Milli Takım
FC Seul
Hoca'nın kariyerine bakıldığında sanırım çıkarılabilecek en mantıklı sonuç:
Şenol güneş kısa vadeli beklentilerin değil, uzun soluklu planların, yapılandırma projelerinin adamı.
Trabzonspor'a son gelişinde "Dünya Üçüncülüğü" apoletinin yanısıra hayata geçirdiği takdirde en az 10 yılımızı kurtaracak projelerle, yeni bir felsefeyle, bize çağ atlatacak planmlarla gelmişti. Ama yönetimin "Dostlar alışverişte görsün." anlayışı ve "İdare abi." mantığıyla hareket eden bir yönetimin elinde harcanıp gitti. Yazık oldu. Şenol Hoca'ya mı yoksa Trabzonspor'a mı varın siz karar verin.
Şenol Güneş'in "Top Sakallı Kel Kafalı", "İtici Kahkahalı" haset amigolaradan çok şeyler çektiği doğrudur ama bence kendisine an ağır darbeler bu canım camiadan, Trabzon ve Trabzonspor patentli kişilerden geldi. Geçmişe dönük küçük bir hafıza tutr her şeyi hatırlamamıza yardım eder sanırım.
Şenol Güneş bu camiadan çıkan ve emeğiyle dünya markası olmuş bir isim.
Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum. İnşallah her zaman böyle göğsümüzü kabartmaya devam eder.
Zor bulup kolay kaybeden bir camia olarak keşke bir şeylerin değerini de elimizdeyken bilsek bilsek.
Yorum
-
Hocam, aynen sizin gibi düşünüyorum. Şu yazdığınız iki cümleye de sonuna kadar katılıyorum.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şahsım adına kesinlikle Trabzon'a dönmenizi istemiyorum.Ama yurt dışında başarılı olmanız için dualarımız sizinledir.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Üstadım;İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hoca'nın kariyerine bakıldığında sanırım çıkarılabilecek en mantıklı sonuç:
Şenol güneş kısa vadeli beklentilerin değil, uzun soluklu planların, yapılandırma projelerinin adamı.
Kendisine 3.5 yılı kesintisiz olmak üzere, 5 yıllık bir süre tanımadık mı? Sorarım size; biz hangi hocaya kesintisiz 3.5 yıl kredi verdik?
10 yıl mı?İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor'a son gelişinde "Dünya Üçüncülüğü" apoletinin yanısıra hayata geçirdiği takdirde en az 10 yılımızı kurtaracak projelerle, yeni bir felsefeyle, bize çağ atlatacak planmlarla gelmişti.
Kuzum 10 yılın sonunda ne beklediğinizi sorabilir miyim?
Ya da bu 10 yılı adam akıllı bir yabancı teknik direktöre versek, neler olur?
Ya da en güzeli, acaba benim 10 yıllık ömrüm kaldı mı?
Pardon, şimdi fark ettim; kendisine 10 yıl verilmesini değil, kendi planlarını hayata geçirebildiği takdirde 10 yılımızın kurtulacağını yazmışsınız. Ama ben şimdi bu projeleri, felsefeyi ve çağ atlatacak planları gerçekten merak ettim.
Saygılar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum