Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ertuğrul doğan'a bu açıklamaları gösterin.
    Gençlere şans vermeyen ve maçta BEŞİKTAŞI İÇİN YAPTIKLARI ORTADA OLAN HOCAMIZ... BUNLAR BURAYA BİR NOT OLARAK KALSIN, UNUTULMASIN...
    Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Sosyal medyada tüm desteği kaybetmiş gibi. Bir süreç anca bu kadar kötü yönetilirdi. Parasızlıktan ağlayan dönemdeki Antalya'yı ve formsuzluktan dökülen Sivas'ı yendik neyse ki. Yoksa iş, değişik yerlere gidecekti.
      En son kaçarava tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 13:15.

Yorum

• Şenol Güneş şu takıma şöyle bir tarz adam lazım, gidip bakayım, araştırayım, izleyeyim. Hayatta böyle birşeyle uğraşmaz. Eskiden bile uğraşmıyordu.
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ertuğrul doğan'a bu açıklamaları gösterin.

Art niyetli bir tweet ve tamamen yalan.
          • Abdülkadir Ömür turnuvadan önce uzun süreli sakatlanmıştı, sezonun son bir kaç maçına sonradan girecek şekilde iyileşti. Sakatlıktan yeni dönen bir Abdülkadir Ömür'ü çağırmaması normal.
          • Yazıcı'nın grup maçlarında ilk 11 başladığı maç da oldu, 46'da girdiği maç da oldu. Oynadığı süre zarfında takımın geri kalanı gibi çok da göze batan bir oyunu yoktu. Kaldı ki onun mevkisinde Çalhanoğlu ve Roma'da ve Leicester'de oynayan Ünder vardı o dönem.
          • Uğurcan kısmı zaten külliyen yalan. As kalecimizdi. 3 maçta da 90 dakika oynamıştı diye hatırlıyorum.
          En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 13:58.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Şu an özellikle sosyal medyada Şenol Güneş adına bir linç kampanyası dönüyor. Zannediyorum Ertuğrul Doğan ve avanesi fonladıkları twitter hesapları üzerinden Şenol Güneş ayrılığı için kamuoyu desteği oluşturmaya çalışıyorlar.

Aynı, yeni nesil aşırı-sol Avrupa'lılar gibi, kendileri kadar marjinalize olmayan, linç kampanyasına katılmayan kesimi de linçliyorlar Adama diyorsun ki Şenol Güneş'in şu maçlarda şu hataları oldu, şu maçlar kazanılabilecekken onun hataları yüzünden kaybedildi; adam da sana diyor ki, vay efendim sen benim gibi linçlemiyorsun, dolayısıyla sen Şenol Güneş'i savunuyorsun. Laaan...

Şenol Güneş de gider bir başkası gelir. Belki Fatih Tekke gelir... Ama şu an Şenol Güneş'i linçleyen kesim (isim isim aynı kişiler) 3-4 maç sonra Fatih hocayı da linçleyecekler. Adım gibi de biliyorum.
            En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 17.02.2025, 13:57.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• biz istanbulda büyüyen çocuklar, ilkokulda, lisede sınıfta senelerce trabzonsporu tutan tek çocuk olarak, senin gibi olsaydık trabzonsporu savunabilir miydik ?
              Biz mutlu olmayı, tatmin olmayı, senin gibi istanbul takımlarına yaranmada görseydik , senelerce şampiyonluk görmeden bu takımı tutabilir miydik ?
              Çok kötü kadrolarımız oluyordu yinede lafı bir şekilde çevirip trabzonsporu ezdirmiyorduk .
              sen Trabzpnsporun başkaldırışına, duruşuna küfrediyorsun .

defolup gideceksin bu takımdan .
              61

Yorum

• Başkan gerekeni yapmalı, senin kalecine 90 dk küfreden taraftarları alkışlıyor başımın üstünde yeriniz var işareti yapıyorsun yazık gerçekten çok yazık en çokta kendine yazık...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Filozof hocama Adorno'dan:

"Bir söz söyledim ve sen öldün.
                  Sustum ve sen öldün.
                  Bir şey yaptım ve sen öldün.
                  Hiçbir şey yapmadım, sen yine öldün.
                  Seyrettim ve sen öldün.
                  Düşündüm ve sen öldün.
                  İsyan ettim ve sen öldün.
                  Sen ölmeden, sen ölürken ve sen öldükten sonra...
                  Sordum, neden?
                  Bu akılsızlığın hiçbir akıllı yanıtı yok.
                  Çünkü gerçek herkesten önce öldü. Bundan ki, ölüm nedeninin hiçbir önemi yok.
                  Öldüğün için;
                  'Sen haklıydın ben haksız.'
                  Dedim ve ben öldüm.
                  Şimdi ben de haklıyım. Artık eşitiz, artık kardeşiz ve artık özgürüz.
                  Peki mutlu muyuz?
                  Mutluysak neden hala ölüyoruz?
                  Mutlu değilsek neden hala savaşıyoruz?"
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şenol güneş devri kapanmıştır. Emeklilik ikramiyesi için bu vasat yönetim tekrar getirdi. Nasıl ki fatih terim, mustafa denizli, lucescu ve daha nice kendi yaşıtı hatta kardeşi yaşında bu kişiler top seviyede takım çalıştıramıyor hatta bir çoğu öldü veya ölmek üzere ise şenol hoca da bu işleri bırakmalı torun sevmeli. Millet Arda ile Okan ile gelecek yıllarını kurtaran hocayı buldu planlama yapıyor.

Yorum

• Bjk maçı sonrası küfürleri ve TS antrenörü olduğunu unutup Bjk hocasıymış gibi yaptığı açıklamalar ve kulübü sahiplenmek yerine Bjk yi, küfürbaz taraftarını övmesi ciddi tepki çekti.

Taraftarla bağı kopmuş durumda. O sözler büyük hataydı. Avcı bile bizden ayrıldı bize ağzına geleni söyledi, şirinlik yapma ihtiyacı hissetmedi. Senin Bjk den hala beklentin mi var, TS taraftarı gibi değil bjk taraftarı gibi konuşursan taraftar senden desteğini çeker.

İstifa etmezse yönetim kovmalı ya da oturup TS ile gs, fb, bjk nin dost camialar olmadığı ve bunların rakiplerimiz olduğu anlatılmalı.

Ve son olarak Avrupa meselesi... Maç kazandıramıyor, oyuncuları kullanamıyor. Bjk maçına hiç hazirlik yapılmamış, organize atak, taktik vs hiçbir şey yok. Çalışacak yaşı geçtim rakip analiz edemem her maça özel taktik üretemem vs diyorsa emekli olsun. Bize de kendine de zarar vermesin.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bjelica kim? Bizden sonra gittiği takımlarda ne yapmış?
                        Ben Bjelica övmüyorum. Bjelica'dan sonra getirdiklerin ne yapmış diyorum. Adama ondan sonra gelenlere verilen fırsatların şansların 10 da 1 i verilmedi diyorum.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Bjelica övmüyorum. Bjelica'dan sonra getirdiklerin ne yapmış diyorum. Adama ondan sonra gelenlere verilen fırsatların şansların 10 da 1 i verilmedi diyorum.

"Trabzonspor 2-0'dan maç kaybetmez" diyor başkan onu gönderirken.

Ama Trabzonspor Avcı'yla evinde beş yiyebilir!
                          Ama Trabzonspor Güneş'le İskenderun'la berabere kalabilir!

Başkan, başkan değil; getirdiği teknik direktörler de onun aynısı...
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu aşağılık kompleksi nereden geliyor acaba. Maç sonrası, maç sırasından çok daha büyük rezalet vardı.
                            . .
                            . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                            . .

Yorum

• 75 yaşına gelmiş hâlâ ele yaranma derdinde çok ezikce
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İçimizde buruk bir sevgi vardı. Bu enkazı ancak Güneş kaldirir dedik ancak sanki başka camianın hocası gibi çıktın hocam bu saatten sonra Avcı'dan ne farkın kaldı. Onun içinde kendisi önemliydi senin içinde sadece kendin onemliymissin. Volkan' a verdiğin tepkinin yarısını vermedin. Fener maçına kadar 6/6 yaptın devam edersin yoksa bu iş bitti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim