İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
3 galibiyetle arkamıza aldığımız rüzgarı iskenderunspor maçına tam kadro çıkıp rezilleri oynayarak son verdik.
Yanlış tercihleri yüzünden takımın ritmi de bozuldu, iştahı da kayboldu.
Bjk maçını yine yenil ama böyle avel gibi yenilme. Herkesin enerjisini söktü attı yine 1 maçla 3 maç geri düşüyoruz.
Bjk maçında nasıl yalaka açıklama yapsam ne konuşsam diye düşüneceğine maça hazırlanmayı düşünseydi kazanırdık.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
+ 61İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamdaki karakter sorununu bir örnekle anlatacağım. Alanya'ya karşı oynadığımız kupa maçının 2. yarısında Ozan oyundan çıkınca 3 gol atıp maçı 3-0 kazandık. Sonraki maçta Ozan ilk 11 çıkmadı, Antalya'yı 5-0 yendik. Ozan'sız oynadığımız 1,5 maçta tam 8 gol attık. Peki bu arkadaş ne yaptı sonrasında? Az biraz kredi kazandı ya, hooop Ozan'ı tekrar takıma geri koydu. 2 maç sonra eskiye döndük.
Şimdi bu davranışın bir adı var ama onu buraya yazamam. Avcı da böyleydi. Şu takıma düzgün karakterli bir teknik direktör getirmek çok mu zor bir şey acaba?
Yorum
-
Besiktasta iken bjk trabzon maclarinda bjk yi ovdu bjk siyle gurur duydu. "Adam oradan ekmek yiyo ne yapsin dedik".
Sonra trabzonsporun basina gecti, kalecisi 90 dk kufur yedi. Bizim senol hala bjk yi ovme derdinde. Hala mi bjk den ekmek yiyo? Sira bize gelmedimi bi turlu?61
Yorum
-
71 doğumlu , şampiyon jenerasyonu görmüş yaşamış Trabzonlu olmayan bir Trabzonsporluyum. Ve bu kuşağın en istikrarlı en önemli ismi olan Şenol Güneş'i futbolculuğundan sonra da bizde ve gittiği yerlerde hep takip ettim başarılı olmasını canı gönülden istedim destekledim , hatta bjk'deki çoğu taraftarımıza yanlış gelen tavırlarında bile 2010-11 çalınan şampiyonluğumuzdaki Trabzonspor camiasının hırsızlara ve hırsızların arkasındaki siyasi iradeye karşı yeterince dik duramayışının yarattığı hayal kırıklığı olduğunu düşündüm , kendisine kısmen hak da verdim. Ama dün akşam olanlardan sonra çocukluğumdan bu yana içimde yaşattığım Şenol Güneş sevgisi ve bağı onarılmayacak şekilde koptu. Olmadı hocam , bu şekilde hiç olmadı... Allah sana uzun ve sağlıklı ömürler versin bundan sonraki yaşamında ancak dün akşamdan sonra ölmüş gibisin benim nazarımda. Keşke böyle olmasaydı sana da yakışırdı efsanelerin arasında olmak ama aslolan Trabzonspor size rağmen Trabzonspor.
Var olsun Trabzonspor !En son oskayb tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 14:12.TERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
Bitik Ozan tufanoi Moskova istiyor ve Şenol hoca kalsın satmayın demiş. Şaka gibi. Neden bu halde oldugunuzun özeti. Veteranspor.
Adam şampiyonlar ligi maçı yapıp geliyor bı bakıyoruz zubkov yedek. Skandal .
Bu mantalite ile bu ligin ilk onunda yeromiz yokÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ziya Doğan bile bu kadar Beşiktaş övmedi. Geldi, çalıştı, oynattı, kazandı, gitti.
Kaldı ki onun adı stadyumlara verilmemişti. Bizim "efsanemiz" olma gibi bir durum söz konusu değildi.
İnsanlar, (Yıllarca ve bin bir emekle) kazandığı saygınlığı yine kendi elleriyle (Bu defa çok kolay ve kısa sürede) kaybeder.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
-
Eşek tinercilerin son 10 yılda 3 şampiyonluğu var 2sini ŞG ile kazanmışlar, yani o takıma gitmeseydi şu an son 10 yılda şampiyonluk sayımız eşitti adamlarla. Ama kendisi ne yaptı sırf egosunu tatmin etmek için, şampiyonluğu yok dedirtmemek için gitti 3 istanbullunun en küçüğünü başımıza adam etti sosyal medyada göt kalkıklığını izliyoruz üstüne hamsi tava vs diye dalga geçtiklerini sanıyorlar ŞG sağolsun
Yorum
-
Bunları yasamamak için her sezon güçlü ve hedefi olan takımla lige başlamamız gerekiyor. Agaoglu döneminde sahada 3 İstanbulluyu da eziyorduk, derbilerde üstün olan da bizdik. Agaoglu kudurtuyordu, saha içindeki başarı sonucu gotu kalkan taraf bizdik, mutluydukİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEşek tinercilerin son 10 yılda 3 şampiyonluğu var 2sini ŞG ile kazanmışlar, yani o takıma gitmeseydi şu an son 10 yılda şampiyonluk sayımız eşitti adamlarla. Ama kendisi ne yaptı sırf egosunu tatmin etmek için, şampiyonluğu yok dedirtmemek için gitti 3 istanbullunun en küçüğünü başımıza adam etti sosyal medyada göt kalkıklığını izliyoruz üstüne hamsi tava vs diye dalga geçtiklerini sanıyorlar ŞG sağolsun

Ertuğrul geldi geleli durum değişti. Istanbullulari geçtim Anadolu nun asansörleri, palyaçoları bile bizi yeni dalga geçiyor. Bok gibi kadro kurdular, emeklisi gelmiş futbolu unutmuş pili bitik Şenol u da hoca yaptılar gelen geçene rezil oluyoruz.
Sosyal medyada yazılanlar çok üzücü. Hiç bu kadar ezilmemiştik, 6-7 yediğimiz dönemlerde başkan yönetim değişecek diye umut vardı şu an öyle bir pozitif düşünce de yok çünkü ortada muhalefet eden kimse yok.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 16.02.2025, 16:44."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Dünkü maca kadar yenilsende hic sana suc bulmadim istifa demedim ama sen dünaci bilerek senin kaptanina küfür edilirken sen gittin o serefsiz camia yi alkisladin. Bundan sonra istersen her maci kazansan bile defol git istifa et ozani alarak gözümde hic sevgi kalmadiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum