Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş'in her çalıştığı takımda sezon başı sakatlıkları fazla oluyor nedense.. Bu da bir kader herhalde
    Geçmiş olsun Şenol Güneş... Kore'de tüm kupaları almadan Türkiye'ye dönme
    #7 King of Kings

Yorum

• yani şenol hoca sahasında 3 0 yenilen bir takıma da bahane buluyorusunuz ya Trabzonda da aynı şeyi yapardı. kötü opynadık yenildik hesabını soracağım de. yok sakatlarmış da yok konsantrasyonmuş da. şenol hocanın tek eksiği bu cesaret yoksa pırlanta gibi bir insan bence

Yorum

• Takımın iyi olacağı günleri iple çekiyoruz...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• bu aralşar hiç iyi değil fc seoul

Yorum

• FC.Seoul Kupada Mağlup

Teknik direktörlüğünü Şenol Güneş’in yaptığı FC.Seoul takımı Kupada Suwon takımıyla karşılaştı.
            FC.Seoul Kupada Mağlup
            Güney Kore"nin Fc.Seoul takımı kupa müsabakası için deplasmanda Suwon takımıyla karşılaştı.
            Kadrosundaki sakatlıkların çokluğundan ve bunlara yenilerinin eklenmemesi için genç bir kadroyla sahaya çıkan FC.Seoul, bu kadrosuyla güzel bir oyun sergilemesine karşılık sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldı.
            Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Seoul Takımının teknik direktörü Şenol Güneş, Oyundan memnun olduğunu, oyunun tamamına bakıldığında, pozisyonlar bulduklarını, rakibe fazla pozisyon vermediklerini, ancak 2. yarının 15-20 dakikalık bir bölümünde panik yaptıklarını , bunun dışında takımın iyi olduğunu söyledi.
            İlk defa sakatlık olmadan, kırık vermeden bir maç tamamladıklarını söyleyen Güneş, sakatlıklar neden oluyor diye şikayetçi olamayacaklarını, gençlerle hem kupa da hemde lig de hedefimize mutlaka ulaşacağız dedi.
            Suwon karşılaşmasında gençlerin ellerinden geleni yaparak iyi oynamalarına rağmen, dönem dönem maçı kaldıramadıklarını ve çoğunun ayaklarına kramp girdiğini de söyleyen teknik adam, bu maçtaki şartlara göre gençler olumlu işler yaptılar, ama daha iyi olmalılar, diğer ağabeyleri gibi onlarda iyi olmalılar, hepsi iyi olmalı diye konuştu.
            haber61.net
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• FC.Seoul 1 Puanla Yetindi06 Mayıs 2007 17:33FC.Seoul takımı bu hafta deplesmanda Daejeon takımı ile karşılaştı. :
              FC.Seoul 1 Puanla Yetindi
              Teknik Direktörlüğünü Şenol Güneş"in yaptığı Güney Kore"nin FC.Seoul takımı lig"de Daejeon ile deplesmanda yaptığı karşılaşmadan 1 puanla dönüyor.

Güney Kore Lig"inde yaşadığı sakatlıklarla sıkıntılı dönemden geçen FC.Seoul takımı kadro sıkıntısını alt yapısından aldığı genç oyuncularla gidermeye çalışıyor.

21 puanla Seongnam ltakımının lider olduğu Güney Kore Lig"inde Şenol Güneş"in takımı Fc.Seoul, 13 puanla 5.sırada yer alıyor
              TÜRK;E KEFEN BİÇENİN SONU KORKUNÇ OLUR;

Yorum

• Yahu ne güzelde başlamıştı Kore ligine...Hep habu adamı kem gözler bu hale getirdi.Bir takımda bu kadar sakat olurmu?Türkiyeden, Kore'ye adama nazr değdirdiler...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [B]
                  Suwon karşılaşmasında gençlerin ellerinden geleni yaparak iyi oynamalarına rağmen, dönem dönem maçı kaldıramadıklarını ve çoğunun ayaklarına kramp girdiğini de söyleyen teknik adam, bu maçtaki şartlara göre gençler olumlu işler yaptılar, ama daha iyi olmalılar, diğer ağabeyleri gibi onlarda iyi olmalılar, hepsi iyi olmalı diye konuştu.
                  @Badaloğlu

Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlarda genellikle sezon başı sakatlıkları çok yaşanıyor. Yukarıdaki kramp meselesi de genellikle hamlıktan olur. Nazardan ziyade sezon başı hazırlıklarını pek iyi yaptırmadığını düşünüyorum ben hocanın. Antrenman temposu çok sıkı olmamalı sezon başında yavaş yavaş yükleme yapılmalı kabul ama çok da gevşek olmamalı diye düşünüyorum.
                  #7 King of Kings

Yorum

• Şenol hocamızı bu sonuçlardan sonra kapının önüne koyarlar gibime geliyor bana
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol hocamızı bu sonuçlardan sonra kapının önüne koyarlar gibime geliyor bana

orası Türkiye mi ki adamı hemen kapının önüne koysunlar...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        orası Türkiye mi ki adamı hemen kapının önüne koysunlar...
                        orasıda doğru. alıştık bir Trabzonspor taraftarı olarak kapıya koyma olaylarına tabi hemen kovarlar diyoruz
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @Badaloğlu

Şenol Güneş'in çalıştırdığı takımlarda genellikle sezon başı sakatlıkları çok yaşanıyor. Yukarıdaki kramp meselesi de genellikle hamlıktan olur. Nazardan ziyade sezon başı hazırlıklarını pek iyi yaptırmadığını düşünüyorum ben hocanın. Antrenman temposu çok sıkı olmamalı sezon başında yavaş yavaş yükleme yapılmalı kabul ama çok da gevşek olmamalı diye düşünüyorum.

Bende latife yapmıştım

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @Badaloğlu

Genç oyuncuların ayaklarına kramp girmiş genç oyunculara sezon başında veya genelde altyapı hocası antreman vermiyor mu? Şenol hocayla bir ilgisi yok diye düşünüyorum bu kramp meselesinin.
                            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• laa kanka sende herseyı cok biliyorsun
                              "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Şenol hocanın Takımı bu haftada berabere kalmış.Bütün maçları 0-0 bitiyor.Nasıl iş anlamadım ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim