haftalardır diyorum bu çocuk hepsinden daha yürekli ve daha becerikli!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Haftaya tek forvetle oynayalim bu forvette goksu olsun nasil olsa abileri atamiyor gol goksu atmasada da olur ama en azindan takima alisir onlara verilen sans bu gence verilsin inanin onlarda kötü olmazYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya tek forvetle oynayalim bu forvette goksu olsun nasil olsa abileri atamiyor gol goksu atmasada da olur ama en azindan takima alisir onlara verilen sans bu gence verilsin inanin onlarda kötü olmaz
Zaten 10 sene'de bir gol atiyouruz, onlar'da kacsa n'olur ki? Sampiyonluk kacmis!
Yorum
-
Kesinlikle...İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacettepe maçında oynayabilir.
En azından hata yapınca tribünde yuhalayacak taraftar olmayacak.
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Niye artik oynamsi lazim ?? seneye baslasa gec mi olacak ?? cocuk önce kafa olarak hazrlansin sonra oynar...baris kafa olarak hazir degilken oynadi hali ortada...zaman var aceleciligi birakalim..İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacettepe Maçında 11 Olmasa Bile 70 dkkalarda Oyuna Dahil Olmasından Yanayım. Ama Artık Oynaması Lazım....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Barışın Yapısıyla Göksunun Yapısını Aynı Bulmuyorum. Göksu Sanki Daha Çok Sorumluluk Alabilir. Ben Barışın Geçen Sene Oynamasından Yana Değildim. Barışın Bu Sene Oynamasıdan Yanaydım. Kendisine Sorumluluk Yüklemesi Açısından Ama Tam Tersi Oldu.
Ayrıca Göksunun Oynaması İlk 11 Çıkacağı Anlamına Gelmez. Göksu, Barış, Ceyhun Oynamayacak. Hazır değil. E Kim Oynayacak.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
Kardeşim aceleceliği bırakalım diyorsun şampiyonluk bağıra bağıra gidiyor.Kan değişikliği şart takıma bunu sen göremiyor musun acaba? Barışla Göksuyu nasıl bir tutarsın.Barış ta sorumsuzluk tembellik vardı.. Göksu da yok bunlar. Göksu bir şans bekliyor sadece.O şans verilirse eminim bunu çok iyi kullanacaktır.Seneye seneye nereye kadar.Oynamayan adam pas tutar bunu unutma... Göksuyu bu sezon oynatmasın Ersun hoca olacakları ben sana söylim... Bu sezon biter.. Yönetim şu sıkıntılardan ders çıkarmıştır. gökhan la umutu yollar 2 tane forvet alır.Bi tane de orta saha alır.Göksu formayı rüyasında görmeye devam eder... Şimdi kendini gösterdi gösterdi...Bunun için de şans bulması şart.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye artik oynamsi lazim ?? seneye baslasa gec mi olacak ?? cocuk önce kafa olarak hazrlansin sonra oynar...baris kafa olarak hazir degilken oynadi hali ortada...zaman var aceleciligi birakalim..Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!
bordomaviii61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum