Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün inşallah.
    şuan okuyunca bende güldüm vallahi

Yorum

• Tayfun gibi bir oyuncunun oynadığı takımda sen yoksun ya ona üzülüyorum...

Yorum

• İlk olarak yakup tekin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tayfun gibi bir oyuncunun oynadığı takımda sen yoksun ya ona üzülüyorum...
        aynen katılıyorum
        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Artık oynama vakti gelmedi mi ?

Yorum

• Maç saatinde meydanda arkadaşlarıyla geziniyodu göksu
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• O kadar izledim kötü oynadığını görmedim en azından kadroya girmeyi hakediyor.
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ey ersun gör şu uşağıda düz kafalı takımı değiştir biraZ
                TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ayıp ya şu çocuğu ısındır artık şu takıma. sanki 11 dekiler çok formdaymış gibi ısrar ediyor.al şu göksuyla faty yi kadroya ersun

Yorum

• tayfun girip serkan ortaya hep taktik bu farklı birşey görmedim dün ama şunu yapabilrdi tayfun forvete deseydi o zaman oldu derdim ama taktik aynı kadro aynı istikrarın olmadığı son haftalarda
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• göksu da girsin artık kadroya...erken olabilir ama ben gökdenizdeki fatih tekkede ki hırsı görüyorum onda...hırsıyla daha çok şeyi başarabileceğine inanıyorum...
                      Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                      Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Bu hafta forvet olarak oynamali
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yok ki Türkiyede Ersun Yanal gibi başka bir hoca, verelim uşakları kendilerini geliştirsinler.
                          Acaba Ankaraspor veya Eskişehire kiralanabilir mi?

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayıp ya şu çocuğu ısındır artık şu takıma. sanki 11 dekiler çok formdaymış gibi ısrar ediyor.al şu göksuyla faty yi kadroya ersun
                            büyük hocaların farkı zor zamanda kurtarıcı çıkartabilmeleridir
                            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük hocaların farkı zor zamanda kurtarıcı çıkartabilmeleridir
                              lig bitti bitecek daha kimi çıkaracakseneye anca..
                              #61 Ne oLurdu sanki 1 saat 61 dakika oLsa !
                              Sana gelmediğim gün bilki Trabzonspor'un maçı vardır gülüm..!!
                              Bir sevdaysa hayatı anLamLı kıLan,En içten duyquLarımLa Trabzon uLan..
                              Varsın o kız sarılmasın bana..Bordo-Mavi atkı yeter boynuma...

Yorum

• İlk olarak oulcan_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lig bitti bitecek daha kimi çıkaracakseneye anca..
                                işte mesele de orda koca bi lig geçti

kaç tane genç transfer yaptık hangisi kadroda oynayabilecek durumda

gökhan-selçuk bunlar zaten geldikleri takımlarda banko oynayan adamlardı

kim var ersun yanal ın takıma kazandırdı kim var
                                En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 23.03.2009, 23:29.
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim