Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Alsan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adam resmen kosmuyor. Ben Trabzonspor'da ilk macima ciksam cimleri yerdim, bunu gorunce deli oldum resmen.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adam resmen kosmuyor. Ben Trabzonspor'da ilk macima ciksam cimleri yerdim, bunu gorunce deli oldum resmen.
      Bende kafayi yedim izlerken, sanki hali saha macindaymis gibi davrandi.

Önüne firsat gelmis, 45 dakika'da hayatin degisebilir be !
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Top tekniği, oyun bilgisi olduğu belli. Kaliteli bir oyuncu. Kazanacağı şansları hırslı bir şekilde canını dişine katarak kullanırsa kalıcı olur.

Yorum

• Konya maçında berbat bir oyun sergiledi. Yahu insan bulduğu forma şansı için elinden geleni yapar. Mücadelesini gösterir. Yaptığı top kayıplarını bu takım kaldırmaz.

Yorum

• Gökhan 1461 de oynarkende diyodum A takımda oynayamaz diye.Bizim taraftar bir iki hareket yapan adamı hemen beğeniyor ondan dolayı böyle adamlarda A takıma alınıyor.Tam komedi.

Yorum

• en ufak bir isik bile alamadigim bir oyuncu.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sanada yaziklar olsun,su isteksiz oyuncularin bol oldugu bir takimda bile oynayamiyorsan 1461 e dönmen senin icin en hayirlisi.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gökhan kardeşim formayı istediğini göstermedi henüz. Çok daha fazlasını vermeli ben hala ümitliyim kendisinden.
                  bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• düğün yapmış hayırlı olsun.. anlayamadığım sezon ortasında hedefleri olan bir oyuncu neden düğün yapar.. hayır trabzonsporun futbolcususun , trabzon şehrinde salon bulamadım falan bahane o yüzden..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Allah mesud etsin. Zamanlama söylendiği gibi doğru değil ama sonuçta çok da şans bulan biri olmadığı için bizi etkileyecek bir durum yok. Beni Gökhan'ın düğününden çok tüm takımın orada yer alması sevindirdi. Bosingwa ve kondisyoner Miguel bile oynamış. Geçmiş dönemde yapılan düğünlerde bile böyle katılım görmedim. Gerçi oyuncuların İstanbul, Ankara veya İzmir'de düğün yapmalarının da bunda payı var...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu sene kötü geçti ama 1461de dikkat çeken bir oyuncuydu. Adriandan iyi olduğunu düşünüyorum en azından, adrian gitsin, özerin yedeği olsun. İsteyenler varmış, umarım gitmez.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• satın gitsin.hayat acımasız, şans geldi mi kullacaksın.öyle sahada ruhsuz ruhsuz dolaşmakla olmaz bu işler.

Yorum

• bişey olacagını sanmıyorum azıcık ınsan kendını gosterır dımı az hırslı oynar ama yok. en ıyısı 1461 olmadı düzyurt a yollasınlar
                            ....

Yorum

• Başlık Karabük-Kiralık şeklinde güncellenirse iyi olur. 17 bin euro'ya kiralanmış,bu da bir başarıdır
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başlık Karabük-Kiralık şeklinde güncellenirse iyi olur. 17 bin euro'ya kiralanmış,bu da bir başarıdır
                                Alanya'ya gitmedi mi ?
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim