Bu adam resmen kosmuyor. Ben Trabzonspor'da ilk macima ciksam cimleri yerdim, bunu gorunce deli oldum resmen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Alsan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bende kafayi yedim izlerken, sanki hali saha macindaymis gibi davrandi.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam resmen kosmuyor. Ben Trabzonspor'da ilk macima ciksam cimleri yerdim, bunu gorunce deli oldum resmen.
Önüne firsat gelmis, 45 dakika'da hayatin degisebilir be !*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
düğün yapmış hayırlı olsun.. anlayamadığım sezon ortasında hedefleri olan bir oyuncu neden düğün yapar.. hayır trabzonsporun futbolcususun , trabzon şehrinde salon bulamadım falan bahane o yüzden..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Allah mesud etsin. Zamanlama söylendiği gibi doğru değil ama sonuçta çok da şans bulan biri olmadığı için bizi etkileyecek bir durum yok. Beni Gökhan'ın düğününden çok tüm takımın orada yer alması sevindirdi. Bosingwa ve kondisyoner Miguel bile oynamış. Geçmiş dönemde yapılan düğünlerde bile böyle katılım görmedim. Gerçi oyuncuların İstanbul, Ankara veya İzmir'de düğün yapmalarının da bunda payı var...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu sene kötü geçti ama 1461de dikkat çeken bir oyuncuydu. Adriandan iyi olduğunu düşünüyorum en azından, adrian gitsin, özerin yedeği olsun. İsteyenler varmış, umarım gitmez.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Alanya'ya gitmedi mi ?İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık Karabük-Kiralık şeklinde güncellenirse iyi olur. 17 bin euro'ya kiralanmış,bu da bir başarıdır
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum