Çok pas hatası yaptı, uzun boyunun avantajını da kullanamıyor bazen yanında daha kısa boylu biri kafa topunu alıyor bazen de ceyhun vuruyor kafayı ama topu rakibin önüne indiriyor. Pas çalışması lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Gülselam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun un yasi daha 22-23, yani sizin yasinizda ve potansiyeli olan bir oyuncu... Takimi yavaslattigi konusunda tam tersini dusunuyorum, topu alinca hem duzgun pas atmayi becerebiliyor, hem de sut atabiliyor. Vucudunu kullanmayi da zaman icinde ogrenecektir, cunku ogrenmeye acik bir oyuncu..Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
bence ceyhun stoperde daha etkili olur çünkü boyu uzun hava toplarına hakimiyetli iyi pas yapabiliyor,uzun pasları isabetli en buyuk eksigimiz olan savunmadan topu cıkarmada buyuk katkısı olur, uzaktan sert sutları var sadece bu ozellikleriyle stoberde ne kadar iyi oynayacagını kanıtlıyor...Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
ben begendism kesiciligi iyiydi.Ayrıca topu ucuncu bolgeye tasınmasında katkı sagladı.Paslarının siddetini biraz daha ayarlayabilirse cok daha iyi olur.Maclarda uzun sureler almalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Ceyhun sana güveniyorum, kendini yeterli görmeyip daha iyi olmak için çalıştığını da biliyorum.
Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam, sadece Trabzonspor için değil milli takım için de değerlisin, çalışmaya devam.
Futbolcular olarak bu sayfaları takip ettiğinizi biliyoruz arada selam yollayın alırız
Yorum
-
hazır milli takımlara çağrılan genç oyuncu durumları varken iyi paraya çok acele elden çıkartılmalı..
umut ile birlikte takımdan gitmesini istediğim 2. isimdir..
bu kadar ağır futbolcu, faulsüz top çalamayan futbolcu topa sert vuruyor diye takımda tutulamaz,
vasatın çoook çok altında kalan özellikleri var..Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
İlk olarak dinceraydogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenç Hüseyin
iyi güldürdün beni ççççççççç"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum