İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk futbol seyircisi futboldan keyif filan almıyor. Anlamsız bir hırs, aşırı bir gerginlikle izliyor maçı. Evde maç izliyorum, her saniye biri bişeye laf ediyor. O pas öyle atılır mı, topu nası tutamazsın, o oyuncu mu oynatılır, bunu mu transfer ettiniz, şuraya koşsana, ortayı düzgün açsana, şunu oyuna alsana vs vs. Sürekli hakaret sürekli bir stres sürekli bir beklenti.
Bu takıma kim gelse "hoca değil yeeaa" diyenler çıkacak. Hadi diğerleri neyse de Ersun Yanal yıllardır tüm Türkiye'nin tartışmasız en çok beğenilen 2-3 hocasından biri. Bir diğeri de yıllarca bizde hocalık yaptı, o da aynı şekilde yerden yere vuruluyordu.
Az bi durun bi rahat verin insanlara ya.
Yorum
-
Orta saha düşmüştü hocam değişikliği geç yapman 3 puana mal oldu. Abdülkadir'i sahaya sürüyorsun cesaretinden ötürü herkes arkanda, ama öyle bir hamle yapıyorsun ki bu cesaretinin hiçbir önemi kalmıyor bütün desteği kaybediyorsun. Biraz formsuz başladın lige. Bana kalırsa Fenerbahçe ve Başakşehir gibi deplasmanları biraz da taktiksel hatalar, değişiklik kararları ile kaybettik.TRABZON SPOR
Yorum
-
Tembellik ettin farkın artmasını bekledin,
Kadıköyde olduğu gibi theoyu arka planda bıraktın, onaziyi çok geç soktun,
Abdülkadiri 11e aldın iyi mi ettin kötü mü? cevabını mevcut zekamla veremiyorum.
Çözümlenemezliklerle dolu bir insan olsan da Ö19 gibisini bulunca suyuna epey banıyosun.
Trabzon spor kariyerlerindeki oyuncuya dönüştürmeye çalıştığın onca laçka, torpilli, kimi yeteneksizden sonra Yusuf ve Abdüle sen de hayransındır heralde. Lütfen Caferi es geçme ailesiyle görüş, kadroya al Trabzon spor hücumuna 3. potansiyel süper starı çok görme. Kariyerinin en büyük hatasına imza atma.
Sosanın defansif yükünü yusufla paylaştır, kanat kurgusunun dengeli olması açısından Abdülkadir topu tutan kullanan kontenjanında ilk sırada. Cesur ol Castilloyu kazan ve Olcaya dinlenme şansı ver. Bero ve Volkanı bi süre kadroda düşünme. Hubocanı en kısa zamanda dene, mümkünse sağında Okay olsun. İlk Türkiye Kupası maçında Kamil Ahmet, Abdürrahim, Ahmet Hakan, Murat cem, mümkünse Cafer gibi merak edilen oyuncuları izleme şansı ver.En son Saint Castillo tarafından düzenlendi; 18.09.2017, 01:21.
Yorum
-
dünya da oyuncu degistiren hocalara hicbiri birsey bilmiyor bizim hoca gibi neymis ritmi bozmak istememis ya 2 yari kucka ritmi ben gördüm degismesi icin sen meslegin hoca olan biri nasil olarak göremiyorsun. Oyun degisikligi ritmi bozmak icin degil yorulan oyunculari cikartip rakipe daha degisik oynamak ama bizim Hocamiz daha iyi biliyor yersek.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
evet hücum hattı gelişiyor çünkü paraları saçtık 4 iyi adam aldık, birde yusuf ve abdulkadir etkisi var çocuklar çok iyi maşallah. belkide uzun yıllardır yakaladığımız en iyi hucüm gücüne sahibiz, ve bol alternatif oluştu..
ee hocam, senin olayın ne? artı değer olarak sen ne kattın bu takıma? koca bir hiç!
ah pardon KORKAKLIĞIN ve uyuşukluğunun bedeli olarak fener, göztepe ve istanbul maçlarında birbirinin aynı hatalarla -7 puan kattın.
tarihimizde hiç bir teknik direktörün takımı bilerek sabote ettiğine yürekten inanmadım ama senin için uzun uzun düşünüyorum artık sayın hocam..En son ibrahim_yattara tarafından düzenlendi; 18.09.2017, 01:57.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Evet geçen hafta kazanan haklıdır dedik çekildik kenara.
Kazanan kadro bozulmaz gibi saçma bir mantaliteye sahip takıntılı birisi olmamalı teknik direktör. Yedekte 2 stoper varken sahaya stopersiz çıkmak, Burak ve Olcay sıfırı tüketmişken çıkartmamak tezat kararlar. Korkuyor diyeceğim stopersiz sahaya çıkıyorsun. Akıl mantık dışı kararlar.
Gol bağıra bağıra geliyorum derken Kucka her aldığı topu rakibe verirken kenardan izleyeceksen bunu yapabilecek saplantısız Hoca bulabiliriz. Belki rakip 10 kişi üzerine gelirken Rodallega, Bongonda gibi silahlar oyuna sürer de rakibi tamamen üzerine çekmez. Maç Akyazı'da olsa Rodallega'yı oyuna almama seçeneğiniz neredeyse yok bunu bildiğinizden deplasman kozuyla adamı kilitlediniz kulübeye!
Maç 2-2 olduktan sonra yanında Rodallega varken hazırlık kampı geçirmemiş en son maçını 3.5 ay önce oynamış Volkan'ı kurtarıcı olarak sahaya sürmenin gerçekten gerekçesini merak ediyorum.
Son olarak Bero denilen futbolcu geçen sezondan bu yana oyuna her maç koyduğunuz bir isim ve ben sonradan oyuna girip bir katkı sağladığını hiç görmedim. Hala bu ısrar ne diye bunu da çok merak ediyorum.
Süper ligde 11 tane bir araya gelmiş yeni takımlar çatır çatır top oynarken biz 1 seneyi aşkın zamandır neden gelişmekte olan takımız bunu da merak ettim şimdi.
Esas merak ettiğim ise gerçekten takımı ileriye taşıyamazken bu ısrar ne diye ?
Yorum
-
70.Dakika'dan sonra 100 Trabzonsporlusunun en az 99 tanesinin aklına 1-2 hızlı adam alıp Başakşehir'in ipini iyice kesmek geldi..
Onazi var, Bongonda var, Rodallega var.....
2 tanesini alırsın oyuna 1 tanede defans al güvenlik için maç en az 3-1,4-1 olur son 10 dakikayıda al eline çay keyifle izle....
Yani bunu yapmayıp kendinide bizide perişan ettin be Ersun Hocam......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bütün kamuoyu ve taraftarların üzerinde hem fikir olduğu çok sayıda hata yapıyor, sonrada gelişiyoruz filan deyip gidiyor!
futbolcu grubu defansın göbeği hariç hakikaten iyi gelişti ama sende bir gelişme yok hoca, büyük sıkıntı sensin bu artık net..
hücum hattındaki futboldan memnunuz ama oda senin üstün gayretlerin değil, tarihimizdeki en kaliteli hücum hattına sahip olduğumuz için.. sana baktığımda sadece harika bir kumaşı dokuyamayan acemi terzi görüyorum.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum