Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kafasına göre takılıyor. Sonraki hafta Kucka'yı stopere koyar, Okay'ı beke kaydırır...
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hocayı eleştirmek için internete girdim, sağda solda Ertuğrul Sağlam lafları gördüm, hocayı eleştirmiyorum, Allah korusun, düşünemiyorum bile

Hoca böyle saçmalamaya devam etsin razıyım...
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• elbette oyuncu değişikliği yapınca oyunun ilerleyen dakikalarını garanti altına almış olmuyorsun ancak hafta içi ağrıları var denilen oyuncuyu 11 başlatıyor oyuncu 70 dakika yeterince katkıyı veriyor ama ondan sonrası için artık mecali yok, bu açık ve net görülüyor. kucka bugün ne kadar top süpürdü ise aynısını geri verdi. açık ve net kötü işte, daha kötüsü de olamaz, dene işte şansını. al onaziyi ya da al stoper çek okayı öne.

20 kişilik maç kadrosu içinde yorulmuş başakşehiri zorda bırakacak hızlı oyuncularımız var ama ne hücumda ne de savunmada bekleneni şu zamana kadar pek fazla verememiş bero oyuna giriyor. bir maç öncesinde güzel bir örneğin var, iyi zamanlarda yapılan değişiklik maçı sana veriyor, ne diye değerlendirmiyorsun ki?

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Ritmi bozmamak için değişiklik yapmadım demiş. Valla bizim gördüğümüz o ritm 65-70'den sonra bozulmuştu zaten.
          Acaba saha kenarından farklı mı gözüküyor? Öyle ise güvendiği birisini televizyon başında bıraksın, yorulma emareleri ortaya çıkınca tv başındaki eleman Ersun Hocaya haber versin yoruldu şunlar diye.

Şu değişikliği 70. dakikada yapsan Onaziyi de Beroyu da motive etmiş olacaksın...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ritmi bozmamak için değişiklik yapmadım demiş. Valla bizim gördüğümüz o ritm 65-70'den sonra bozulmuştu zaten.
            Acaba saha kenarından farklı mı gözüküyor? Öyle ise güvendiği birisini televizyon başında bıraksın, yorulma emareleri ortaya çıkınca tv başındaki eleman Ersun Hocaya haber versin yoruldu şunlar diye.

Şu değişikliği 70. dakikada yapsan Onaziyi de Beroyu da motive etmiş olacaksın...
            Takımın ritmo 60. dakikada bozulmuştu zaten. O dakikada Ersun Yanal'ın aklı başka yerdeydi herhalde.

Yorum

• yaw git diyeceğim de malesef bosta şuanda türkiyede senden başka iyi yerli hoca yok..o yüzden kal..
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Cok sari-lacivert bir performans gösteriyorsun Ersun. Umarim derdin düsündügüm gibi degildir.

Yorum

• Bence hoca sahayı göremiyor, önüne bi ekran koymamız lazım... yoksa en sıradan taraftar bile birkaç oyuncu değişikliğini düşünürdü, yada ne bileyim fener maçında damdoydan medet ummazdı. Tvnin başında eminim tüm taraftarımız sinirden zıp zıp zıplıyordur, hoca geçmiş direğin dibine tırnak yiyor.

Yorum

• elestiri olması anlasılır da, is yapan gorev basındaki bir insan oyuncu degisimini taraftara göre mi yapacak yada onların isteklrine gore mi sekillendirecek bunu kabul edemiyorum, bu sekilde yapmayıp sonrada gitsin demek diyebilmek bu kadar kolay mı yahu....

taraftarlarımız bireysel anlamda bu sekilde mi calısıyor acaba gercekten merak ediyorum, gercekten is yerlerinin bu sekilde dizayn edildigini düsünmek bile mide bulandırıcı....bu kadar cok bilmişlik bu kadar goreve ve gorev basındaki insana saygısızlık nereden geliyor anlamak cok güc....

burada günlerce abdulkadir diyip macın ilkyarısını begenmeyip cıkar sunu diyenler mi ararsınız, okay ı stopere cekince hocayı gönderelenler mi ararsınız, bu ne ikiyüzlülüktür yahu....

bu takım bu taraftar ile sampiyon olacaksa hiç olmasın yararından cok zararı var üstelik fikir verdigi ürettigide yok....
                    ıslak imza....

Yorum

• ------------Esteban------------
                      Pereira---Okay---Durica---Hubocan
                      ---------Onazi------Sosa---------
                      Abdül---------Yazıcı-------Castillo
                      -------------Rodellega----------

Bu takımı çıkart gerisine karışma, kendileri oynar. Burak fiziken kendine gelene kadar yedekten girmeli. Hem yorulmuş rakip karşısında daha iiy performans gösterir hem de fit Rodellega'dan yararlanmış oluruz.

Olcay, Mas ve Burak fiziği düzelene kadar kenarda dursun, takım yağ gibi akar sahada. Kabızlık giderilir. Azıcık güvenleri tazelenir oyuncuların da.

Ekleme: Hubocan'ın ne vereceği belirsiz ama en azından savunması iyidir diye düşünüyorum, bu sayede kanattaki oyuncu geriye gelmek zorunda kalmazsa hücumcu bir bekin eksikliğini çekmez. Rakibi sürekli tehdit eder. Mas ile savunma ne de hücum olmadığı için Hubocan oynamalı diyorum.
                      En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 22:19.

Yorum

• Şaşırıyorum.

Elestirmeyecegim. Hep daha iyisinin gelmeyecegini savundum Ersun hocadan ama sasiriyorum.

Topla kendini de takimi da hocam.
                        #Dik oyna

Yorum

• Anamızı ağlattın be kanser ettin , yetti be yetti..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Olcay Abdüş kanatta, Kucka Sosa orta ikilide, pili tükenmiş Burak en uçta, Akbaş Okay tandemde...
                            Bu takımın yaslanarak oynayamayacağını düşünemedi mi gerçekten

Yorum

• Mevki olarak tek sıkıntı sende,eksiklikler giderilebilir tabi sende e gidermek istersen

Yorum

• Ritim-zaman-güzel futbol

Saçma sapan laflar.. Bomboş bir hoca. Bundan daha kötüsü olmazmış.. Var işte.. Kötüsün hocam.. Toparla diyoruz sana geöen seneden beri.. Aynısın.. Sezon başından beri aynısın..

Geçen hafta kötü takım kurdun.. 2. Yarı seni hoca ilan ettiler.

Bu hafta iyi takım kötü müdahele. Cidden dengesizsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim