Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Takımın enerjisi, mücadelesi'nin düştüğü bariz ortada. Bizim herşeyi bilen hocamız 80'e kadar değişiklik yapmadı.

- Oyun içinde etkisiz olan Kucka, Olcay ve Yusuf'a çok sabır gösterdi.

- Rodallega'ya olan olumsuz tavrı sürüyor halbuki geçen hafta galibiyeti getiren ve Başak maçına moral ile girmemizi sağlayan bu adamdı.

- Mustafa Akbaş tercihi rezaletti. Durica ve Hubocan'ın hazır olmaması mazeret değil. Onazi orada daha iyi onar.

- Kulübede Bongonda varken Volkan ve Bero hamlesi skandaldır.

- Ersun Yanal şapkayı önüne alıp düşünmeli. Tamamen teknik direktör hatası ile kaybedilen 4 puan var.

Oyun anlayışı olarak takımın kaleciden itibaren kısa pasla çıkması, Okay'ın stoperde oynatılması, çift ön liberodan vazgeçmesi. Ersun Yanal doğru yaptığı iyi işler oldu.
    En son Tuğrul tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 19:19.

Yorum

• Hoca bilerek mi yapıyorsun anlamıyorum. Maç dakika 49'da eline gelmiş. Rakip "Allahını seven hücuma gelsin" moduna girmiş. Yaşı 37 olan Emre 90 dakika boyunca elini kolunu sallaya sallaya savunmasından top alıp senin ceza sahanın dibine kadar gelir olmuş ama sen de bizim gibi izlemekle yetinmişsin.

Maçın yorumcusu sanırım Hamdi idi. Adam daha biz ikinci golü attıktan sonra Trabzonspor'un orta sahayı tutması gerektiğini söylüyor ki bu maçı izleyen herkez'in düşüncelerine tercüman oluyor. Ama bu adam bildiğin Başakşehir'in gol atmasını beklermişcesine bizim gibi kuzu kuzu izliyor gidişatı. Elindeki maçı verdi yahu. Tamam Başakşehir iyi takım da yahu biz de Trabzonspor'uz. Şu maçı tutamayacak kadar vasat kadromuz da yok. Elinde kullanabileceğin gayet iyi kadro da var. Derdin ne ki geriyorsun kulübü!
      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Hocam bu kadar alternatifli kadroya ne gerek vardı? Yani 85 dakika dili dışarda koşmuş adam, 5 dakika daha dayanırdı. Bozmasaydın hiç düzeni.
        !

Yorum

• Yardımcı antrenörün Volkan Kazak ı mı değiştirirsin kendini mi bilemem ama avucumuzun içindeki maçları kazanamaz olduk, takımı artık ezberlemiş olman lazım milyonları ben almıyorum ben izlerim ama sen yöneteceksin. Çok basit hatalar sonucu travma yaşatacak, motivasyonu düşürecek puan kayıpları yaşatıyorsun. Yanındakiler mi futbol cahili, 80 dk dökülen Kucka yı ve akın akın gelen Başakşehir takımını göremiyorlar yoksa kulübede uyuyor musun bilemiyorum ama gerçekten can sıkmaya başladın.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1 puan dahi kaybetmeden buralara gelebilirdik, bu takımda o potansiyel var, ama sen baltalamaktan bıkmadın usanmadın.

fener maçında 2 puanı nasıl korkakça bıraktıysan bu maçtada aynen bıraktın, hatta 3 yapıyorlardı cezanı tam keseceklerdide şansın kurtardı.

istifa filan etmez, kovulmalı, ama onuda yapacak adam yok.
            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.

Yorum

• bugünden sonra sana güvenim ve inancım bitmiştir burda seni en çok savunanlardan biriydim ama yanılmışım bugün itibari ile hemen bırak git senle olmayacak diyemiyorum senle olmaz.

Yorum

• hoca adayım armin weh

Yorum

• Hala gelişen bir takımız diyor!
                    Allah'ım çıldıracağım artık yeter!
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yazıklar olsun
                      Bu sezon 3 deplasman maçında yaptığın hataları hep anlam vermeye açıklamaya çalıştık ama benden de pes artık
                      Elim ayağım titriyor hale daha sinirden.
                      Fenerbahçe ve Başakşehir'i 2-1'den sonra madara edecek hamleleri yapmadın da 1 puana razı ettin bizleri.
                      Yaptıkların hata olarak değerlendirilemez artık
                      Yaşlandın ve hem bilginden hem cesaretinden hem karakterinden ödün vermeye başladın.
                      Ben seninle bırak şampiyon olmayı kritik virajları geçebileceğini düşümüyorum artık
                      Bırak git elindeki malzemeye yazık etme artık
                      Bugüne kadar seni savunduğum için utanç duyuyorum
                      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                      -------------
                      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Hoca ile şampiyonluk çok çok zor. Zaten kadro iyi olsa hoca hoca iyi olsa kadro kötü oluyor her sene
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu sene hatalarından ders alıyor gibi bir görüntüsü var. Castillo'yu da takıma monte edebilirse daha iyi bir Trabzonspor izletecektir bizlere. Ben de hatalı olduğunu düşünüyorum bu maç ancak destek olmaya devam edelim. Bu takım bu sene olamasa da seneye şampiyonluğu sonuna kadar kovalacaktır
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

• Hocalik sadece oyuncu değiştirmekle ölçülmez. Oraya kadar takimi getirsin orasi istikrarla da çözülür, girenler iyice netleşir. Ama nice mükemmel olduğu söylenen hocalar o noktaya kadar kalamiyor. Bir sürü başka hata yapiliyor. Özellikle transferde yapilan hatalar sürecin kötü yönetilmesi nedeniyle vasat kadrolarla sahaya çikiyoruz. Sonra tirmalayip duruyoruz, zaten dayanabilen bir hoca olmuyor.

Bir sene sabrettiğimiz anda yine sahaya çikacak düzgün bir kadro oluşturdu. İki oyuncu da altyapidan. Bunlari geç oynatti, az oynatti falan boş yorumlar. En iyilerini seçti ve sahaya çikartiyor, elediği gençlerden herhangi bir ses yok. Sadi'ye kalsa dolduracak bir sürü futbolcu, toplam kaliteyi de düşürecek, o zaman yusuf'un, abdülkadir'in standarti da düşecek.

Büyük maçlarda öne geçip aşiri korumaci tavrindan vazgeçsin, diğer maçlarda başindan sonuna hucüm ve galibiyet plani yapsin yeterli. Çok zor birşey değil. Zaten kendi de böyle ister. Ben yenilmemek istemesini bile sevimli buluyordum. Ciddiye almamasindan iyidir ama hevesimiz kursağimizda kaldi, yapabilecekken denemedik orasi kötü.

Sonuç olarak bu hatalari düzeltmek herşeyi yikmaktan çok daha kolay. Bu camianim kafam atti baştan başliyoruz şimarikliği da yetti artik. Bu günleri arariz yine bu sayfalarda, yanlişi düzeltmeye konsantre olun lütfen.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 21:14.

Yorum

• Hocalığımız bile eleştirildi diyorsun da hocalık görevlerini tam manasıyla yerine getiriyor musun?

Çok rahat alabileceğimiz 3 puanları, yapmaya korktuğun müdahalelerle kaybettik.

Elini vicdanına koy artık, bir insan aynı hatayı 10 defa yapmaz hocam.

Şuna eminimki bu kadro ilk 3'e rahat girebilecek potansiyelde.

Eğer birşeyler yolunda gitmiyorsa kendini sorgula!

Mutluluğumuzun, sevincimizin, huzurumuzun son 10 dkda elimizden alınmasına artık tahammül edemiyoruz YETER hocam!
                              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Abdülkadir Ömür ısrarı yerinde bir ısrar, hücum futbol tercihi doğru bir tercih bu kadroyla ama henüz ligin ilk beş haftasında, bu lig standartlarında "kritik" denilebilecek iki önemli maçta ikişer defa öne geçip ikisinde de 2 puandan olunuyorsa artık bu ciddi ve çözümü aciliyet gerektiren bir sorundur ki bu süre zarfında hedef doğrultusunda rakip kabul edilmeyen bir takıma da kötü bir futbolla 3 puan kaybedilmiş olması da cabası. Bölüm bölüm organize ve hücum futbolu sahaya yansıtan Trabzonspor öne geçtiği anda baskı yiyor ve bu zaman diliminde kontrol futbolu oynayamıyor. Beraberlik golü yemeden de hücum varyasyonu geliştirmekte zorlanıyor. Bu basitlik bu takıma yakışmıyor, yakışmayacak da. Yönetimin bu konuda belli bir düşünce, tavır ve plânı vardır umuyorum.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim