Bu maçtan sonra güvenini hepten yitirdi. Sürekli aynı hatayı yapıyor. Sürekli aynı hata aynı aynı aynı. Yetti ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
takımdaki kilit oyuncuların pili bitmeye baslmaıstı, anlık olarak degil genel olarak gecis oyunu sıkıntısı var neyazıkki....İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden cikti bu geri vitesler anlamiyorum. Sen al yeni oyuncuyu hucüm yapmaya devam et. Akbaş ve okay stoperde iken yerleşik savunmayla maci bitiremezsin, tehdit etmen lazim rakibi.ıslak imza....
Yorum
-
Bravo korkak hoca 1 puan kazandın! Helal olsun!
80 dk. Gol yemeyi bekle kulübede sonra değişiklik yap yazıklar olsun!
Göztepe fener ve başak maçlarının kazanilamama sebebi sensin, resmen takıma el frenisin!
Takıma güvenin yok sen şampiyon falan yapamazsın bizi. Avrupayı kovalamaya devam ederiz sayende!
Şikecilerin başında biz şampiyon olacağız diyordun başından itibaren sürekli, daha burada bir kere ağzından böyle bir şey duyamadık. Ancak süre iste, sabır iste, gelişiyoruz adım adım ilerliyoruz palavralarını sıkmaya devam et.
Bir daha da rüyanda görürsün artık!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
sayende 2 puan hediye ettik korkak ya birisi buna degisiklikler golden sonra degil daha önce yapilabilir oldugunu anlatsin. Rodelga buna ne yapmis onuda söylesinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Onazi yi oyuna almak bu kadar zor mu. Saha kenarında uyuyor mu ne yapıyor. Castillo kadroda bile yok. Bu adam ne yapmaya çalışıyor birisi anlatsın lütfen. Harcanan paraya bu kadar yazık edilmezEn son TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 19:11.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum