Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://www.youtube.com/watch?v=WY8-rAzAODY

24. dakikadan itibaren en azından birkaç dakika izlemeniz yeterli.
    Güzel konuşmuş..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ligin en kötü futbol oynayan takımıyız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yahu Hocam, zaten üretkenlikte büyük sıkıntısı var takımın, neden Olcay-Yazıcı-Pereira üçlüsünü bozuyorsun? Derdin ne?

Yorum

• Adamın kaygısı yok. O nedenle alınan sonuçlara şaşırmıyorum. Sadece Trabzonspor için üzülüyorum.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Istifa neden hic aklindan gecmiyor madem cok iyi hocasin git baska yerde bize ispatla (!)

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kafası karışık, yeterli motivasyonu yok.
              tam olarak böyle bu yüzden güvenimi hepten kaybetti artık. takımı iyi çalıştırmadığıda net ortada.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tam olarak böyle bu yüzden güvenimi hepten kaybetti artık. takımı iyi çalıştırmadığıda net ortada.
                Aynen. Vücut dilinden çok net okunuyor bu.

Yorum

• gs 2 maçta takım oldu.okadar transfer yaptı. yok uyum süreci yok iskelet kadro gibi mazeret sunmadı. biz 30 mac oynadık hala daha takım olma .uyum sureci hakem gibi mazeretler ortaya atıyoruz. 500.maçta mi takım rayına oturacak hoca.ozaman da biz 50 yaşında oluruz
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzonsportv youtube kanalinda hocanin aciklamalari videolarini izlerken farkettim ,Adam o kadar benimsemis ki bizi takimdan bahsederken Trabzonspor diye hitap ediyor. Bin de bir biz dediginide duydum Allah var yalan yok simdi.

Yorum

• ben ersun yanal ın taktiğini çözdüm;

avrupa kupası oynayamadığın yaz kampını dandirik dundirik takımlarla oynayıp zorlanmadan tatil kampı şeklinde geçiştir.
                      ligin ilk yarısı boyunca tatil havasını kaybetme.
                      ilk yarı sonunda 2-3 transferle ve tatil havasından doyup lige dön ve yapabilirsen biraz hareketlenme yaşa.(yapamıyorsan sorun yok yaa sabır de geç)
                      lakin lige geç açıldığın için sonuç alamama ve bu acı gerçekle karşılaşıp 2. yarının ortalarından itibaren yine tatil havasına gir.
                      avrupa kupası da oynayamadığın yaz kampını dandirik dundirik takımlarla oynayıp rahatça tatil kampı şeklinde geçiştir şeklinde kısır döngüyü başlat.

güzel taktik ohh ne kadar hoşş.hesap soran yok patron yok amir yok ...başarı yok çalışma yok en cillop maaşlar tıkır tıkır ...çiftlik...

Buna profesyonel iş hayatı olarak bakarsak ersun ve tayfası tazminatsız kapıya konulmuştu çoktan...
                      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Soyunma odasından bir kesit (hayal ürünü):

Evet beyler, kazanmamız lazım. Kazanacağız da...

Santradan sonra hemen geri oynuyoruz, pereira sen sağ öne, mas sol öne, uğur durica geride kalın, okay sen de aralarına geçiyorsun. Gelen topu uğura at. uğur topu kontrol et biraz ilerle topu atacak adam ara, büyük ihtimal bulamazsın, duricaya dön, durica sen de okaya at, okay topu alıp kuckaya vermeye calış ama kucka kaybolacaktır aralarda, uğura geri ver, ugur alip pereiraya atmaya calissin ve kaybedelim

DELİRTTİN
                        İSTİFA ET
                        7

Yorum

• Bu adam niye maçlardan sonra basın toplantısı düzenlemiyor?
                          Ayrıcalığı ne?
                          Dünyanın en büyük hocaları bile gazetecilere hesap verirken, bundaki bu özgürlük niye?
                          7

Yorum

• şu anki futbolcular yeterli.. lavuk şikebahçeli ersun yetersız üç senedir beyler..kandırıyor bizi

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gs 2 maçta takım oldu.okadar transfer yaptı. yok uyum süreci yok iskelet kadro gibi mazeret sunmadı. biz 30 mac oynadık hala daha takım olma .uyum sureci hakem gibi mazeretler ortaya atıyoruz. 500.maçta mi takım rayına oturacak hoca.ozaman da biz 50 yaşında oluruz
                              Hocam gs'yi değerlendirmek için çok erken.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsportv youtube kanalinda hocanin aciklamalari videolarini izlerken farkettim ,Adam o kadar benimsemis ki bizi takimdan bahsederken Trabzonspor diye hitap ediyor. Bin de bir biz dediginide duydum Allah var yalan yok simdi.
                                Akşam ligtv de maç önü sonu videolarını bulsaydım videoları koyarak bunu yazacaktım. Bu durum yeni değil imza töreninden beri aynı ifadeleri kullanıyor. Sanki takımın hocası başkası da ersun spor yorumcusu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim