Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TFF den hakemlerden Aziz Yıldırımdan vs vs bile daha büyük düşmanımız Ersun Yanal. Haftalardır bu taraftarla resmen t.şak geçiyorsun utanmaz insan.!

Yorum

• bütün Türkiye 90+ daki yumlu değişikliğindeki amacı bekliyor suktan iyi forvetse yumlu açıklasın bilelim ha suk yumludan bile kötü oynuyorsa forvette yedek kulübesine niye aldı hadi suk u gaçtim birde ramil varda kenarda çokta zor olmasın soru

Yorum

• Yönetim hoca konusunda sezon sonuna kadar ısrar ederse başarı gelir. Kısa ve net yazıyorum.

Yorum

• Yönetimin yaptığı en mantıklı hamle Ersun Hoca idi. Arkasında durmalılar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yönetimin yaptığı en mantıklı hamle Ersun Hoca idi. Arkasında durmalılar.
            Sorun trabzon insanı, taraftarın dediği ile hareket edilmemeli. Bu taraftar yoksa kulübü küme düşürtücek.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sorun trabzon insanı, taraftarın dediği ile hareket edilmemeli. Bu taraftar yoksa kulübü küme düşürtücek.
              kaptan bu takım bu güne kadar hiç 12 haftada 12 puan toplamamıştı bak taraftarı dinlemediler küme düşüyoruz atarken biraz destekli atın

Yorum

• Ersun Yanal dan önce başta Fonseca ve Sampaoli olmak üzere birçok yabancı antrenörle görüşmüşler ama hiçbiri gelmek istememiş. Bunu Nevzat Aydın söylemişti. Belkide buraya yazılıp çizilen Kurban Berdiyev e de gittiler ama gelmek istemedi. Besnik Hasi diyenlerde vardı, Legia ya gitti, kısa sürede kovuldu.

İnsanların içinde kaldıysa diye belirtmiş olalım, özellikle Fonseca ve Sampaoli yi isteyen çok insan vardı, görüşülmüş bunlarla ama gelmek istememişler. Olmuyor işte yabancının iyisini getirmek zor. Bielsa deniliyor, adam şehre gelse 1 gün sonra istifa eder gider. Zaten masaya bile oturmaz.

Daha öncede yazdım, Ersun Yanal giderse E.Sağlam, Cihat Arslan, Ünal Karaman... İyi kötü bir işe giriştik bari devre arası transferleriyle birlikte 2. devreyi bekleyelim. Olmazsa sezon sonu gider hoca, çok zor iş değil ama şimdi kovulsun istiyorsanız gelecek olan adamlar ortada, aşırı beklentilere kapılmayın. Sabredelim bide 2. devreyi bekleyelim bakalım neler olacak. Olmayacak olan şeyleri istiyorsunuz, olacak olan şeyleri konuşalım şuralarda.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Maç maç düşünülüp her takım analiz edilip,ona göre taktik çalışılması lazım.Her maç paldır küldür ileri şişirme taktiği ile gol arıyoruz.Kanat beklerimiz zaten çok zayıf kenarlarda etkinlik gösteremiyoruz.Böyle gitmez bu.
                  En azından bu takım duran top çalışmalı.Oda yok.
                  Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Devre arasi transfer konusunda tum yetki Ersun Yanal'a verilirse hoca kendisini gostermek acisindan iyi bir firsat yakalamis olacak.
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devre arasi transfer konusunda tum yetki Ersun Yanal'a verilirse hoca kendisini gostermek acisindan iyi bir firsat yakalamis olacak.
                      Katılıyorum.
                      Hocaya da güveniyorum.
                      Hamiş

Yorum

• Hacıosmanoğlu olsaydı yaklaşık 5 hafta sonra bu sezonki 2.hocayı kovmuştu.Şimdiki durumumuzdan 5 puan fazlamız olurdu ama kalıcı başarı öyle gelmez.Son 3 sezonda 8 hoca gitti geldi hiç biri başarılı olamadı olamaz da.Ersun hoca da formsuz bunu kabul ediyorum ama her şeye rağmen mevcut yönetim ve hoca son bir şansı yani bu devre arası transfer dönemini hak ediyor..
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Hocaya dün sinirle istifa demiştim.Kadroya baktım tekrar özür diliyorum.

Yorum

• Sorun Ersun Yanal değil diyenlere katılmıyorum. Sorunlardan biri de Ersun Yanal denebilir minimum. Takım bu kadar süreye rağmen gelişmiyorsa şapkayı öne alıp düşünmek gerekir.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Sezon başından bu yana bunu kaçıncı yazışım bilmiyorum. Konsantre olamıyorsan, başka hesap güdüyorsan eğer; bırak Hoca. İstifa meraklısı falan değilim. Sevmememe rağmen ikna olabilsem sonuna kadar desteklerim. En kötü köstek olmam, olmuyorum da... Ama bu kadar olmaz yahu!

Ortalama bir teknik direktör, yanında amatör kümeden getirdiği topçusu bile otursa; 27. dakika itibariyle bir kişi eksilmiş ve yavru kedi misali köşeye sıkışmış rakibinin panik anlarını değerlendirmek için 3-4 dakika içinde oyuncu değişikliği yapar skoru yakalamaya çalışırdı. Sen ilk değişiklik için fazladan 30 dk bekledin!

Bir takımın hiç mi hücum planı, varyasyonu, bireysel becerisi olmaz. Yahu en basit işleri bile nasıl yapamaz bir oyuncu topluluğu? Üstümüzde bulunan her takımın kadrosu bizden iyi, eski, oturmuş ve kaliteli mi? Ligin tepesindeki namağlup Başakşehir kaç oyuncusunu alıp Trabzonspor'da oynatırsın Hocam?

Aklın fikrin burada değilse yorma bizi. Kendini de... Diğer türlüyse işini düzgün yap lütfen.

Sabır dedik, tamam sabır; ama sabır çabaya ve umuda istinaden gösterilir.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Sorun belli aslında. Bu takımın bir oyun sistemi yok. Hani bir sistemimiz var ama oyuncular çok vasat ve istenilen sonuçları bir türlü alamıyoruz desek amenna lakin öyle birşey de yok. Konyaspor'un kadrosu daha mı iyi bizden? Lakin sistemin varsa bir şekilde sonuca gidiyorsun. Bizim ne oynadığımız belli değil. Halı saha maçlarına çıkmış gibi oynuyoruz. Ama pardon bir sistemimiz iyi işliyor. Canı sıkılan faul yapabilir. Çok süper taktik. Demek ki çok çalışıyoruz bu konuda, başarılıyız vesselam.
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim