Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    artik bu konulari kapatip yeni sayfa acmanin vakti

icimizde hatasiz yok
    Vallaha ben midemi aldıramam ha aldırana da karışmam midesiz insanlar da olacak dünya da çok normal Ersunu sindirenler sağda solda "baraya karşı emeğun savaşi" "Derdemiziz" "Kubamızı verin" demeyecek o zaman Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyorsun hemi SELÇUK bey ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Noldu cevap veremeyince Allah'a havala mi ediyorsun?

Ne yaparak Trabzonspor'un anasını bellemiş anlatır mısın? Ben anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne yaparak Trabzonspor'un anasını bellemiş anlatır mısın? Ben anlamadım.
        Üstte yazdım ya Ben çok güzel anlattım da sen anlamak istememişsindir.. Ee ne de olsa erdun yanal hocani koruyacaksin

Yorum

Üstte yazdım ya Ben çok güzel anlattım da sen anlamak istememişsindir.. Ee ne de olsa erdun yanal hocani koruyacaksin

Sana insan gibi bir şey sorduk. Konuşma kapalı kutu, ben bir anlam çıkaramadım. Öncesi ve sonrası olmalı, konu ne tam olarak?
          En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 25.05.2016, 18:30.

Yorum

Vallaha ben midemi aldıramam ha aldırana da karışmam midesiz insanlar da olacak dünya da çok normal Ersunu sindirenler sağda solda "baraya karşı emeğun savaşi" "Derdemiziz" "Kubamızı verin" demeyecek o zaman Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyorsun hemi SELÇUK bey ?

sikeylen alakasi ne sorardim ama sormuyorum

miden almiyorsa almiyor yapacak bisey yok
            midenin aldigi seylerlen ugrasmani tavsiye ederim ozaman
            ama sen hatasiz temiz insan hata bekleyip seytan taslamaya firsat arayacaksin
            biliyorum

kolay gelsin diycemde, zaten kolay yolu secmissin
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Sana insan gibi bir şey sorduk.
              Ee bende insan gibi üstte yazdım dedim

Yorum

Ee bende insan gibi üstte yazdım dedim

Konuşma kapalı kutu, ben bir anlam çıkaramadım. Öncesi ve sonrası olmalı, konu ne tam olarak? Erkan, Aytaç, Uğur transferleri mi mevzu?

Yorum

• 3 gün vermiştim dayanamadı, alacak cezayı

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sikeylen alakasi ne sorardim ama sormuyorum

miden almiyorsa almiyor yapacak bisey yok
                    midenin aldigi seylerlen ugrasmani tavsiye ederim ozaman
                    ama sen hatasiz temiz insan hata bekleyip seytan taslamaya firsat arayacaksin
                    biliyorum

kolay gelsin diycemde, zaten kolay yolu secmissin
                    Gerçekten yazdigimi anlamiyor musun yoksa dalga mi geciyorsuj benle? Misal verdim ben sike ile alakasi olmayabilir? Şunu demek istiyorum benim Trabzonspor'um da İlkeli davranış dürüstlük var ersun gibilerine yer yok Ersunu sindiren vir adam ahlaktan dürüstlükten bahsedemez kendiyle çelişir..

Yorum

Gerçekten yazdigimi anlamiyor musun yoksa dalga mi geciyorsuj benle? Misal verdim ben sike ile alakasi olmayabilir? Şunu demek istiyorum benim Trabzonspor'um da İlkeli davranış dürüstlük var ersun gibilerine yer yok Ersunu sindiren vir adam ahlaktan dürüstlükten bahsedemez kendiyle çelişir..

Mesajının üstünde ki kısmı görmemiştim. Konu Selçuk ile alakalıymış. Bu konuşma ne zamana ait? Konuşma sırasında Ersun Yanal Trabzonspor'un hocası mı?

Yorum

Konuşma kapalı kutu, ben bir anlam çıkaramadım. Öncesi ve sonrası olmalı, konu ne tam olarak? Erkan, Aytaç, Uğur transferleri mi mevzu?
                        Neresi kapali kutu onune tape attim selcugu pazarlamaya çalıştı adam fenere batur denen dallamayla ortaklasa.. Gecen sene antrenmana bile cikmadi.. Uğur transferi şüpheli(bence değil ya hadi oyle yazayim)Metin korkmazla olan iliskisi mide bulandırıcı (Metin korkmaz hala daha cezalı) Haa bir de 3 temmuz sacma sapan bir süreç senin hocana göre

Yorum

Mesajının üstünde ki kısmı görmemiştim. Konu Selçuk ile alakalıymış. Bu konuşma ne zamana ait? Konuşma sırasında Ersun Yanal Trabzonspor'un hocası mı?
                          Ts'un olsa ne olur olmasa ne olur buna mı takıldın sen? Ortada bir kirli oyun var ve baş kahramanı ersun..

Yorum

Ts'un olsa ne olur olmasa ne olur buna mı takıldın sen? Ortada bir kirli oyun var ve baş kahramanı ersun..

Ceza bittiğinde tekrar bu konuyu konuşmak istiyorum kardeşim, görüşmek üzere.

Yorum

• 2 sene ne yaa 5 sene olcadi. mumkunse gelecek 2 senede burayi kapatin. yazilanlarin 90% fuzuli

Yorum

• Ali Rıza Egemen bile imza töreninde gülücükler saçıyordu oysa daha 2 hafta önce Ersun Yanal gelmesin diye uğraşıp duruyordu...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim