Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün başarıları Şenol Güneş e , başarısızlıkları da başkalarına yükleyerek, bu takıma hoca falan dayandıramayız. Şenol Güneş belli dönem başarılı olmuş fakat sonrasında enkazlar bırakıp gitmiştir. Ersun Hoca ise bir transfer sezonu geçirirse çok iyi bir iskelet oluşturacak ama teknik anlamda eksikleri var. Hiç biri mükemmel değil. Iyi takımı herkes oynatabilir ama iyi takım oluşturmak herkesin işi değildir.

Yorum

• Güveniyoruz hocam
      61

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bütün başarıları Şenol Güneş e , başarısızlıkları da başkalarına yükleyerek, bu takıma hoca falan dayandıramayız. Şenol Güneş belli dönem başarılı olmuş fakat sonrasında enkazlar bırakıp gitmiştir. Ersun Hoca ise bir transfer sezonu geçirirse çok iyi bir iskelet oluşturacak ama teknik anlamda eksikleri var. Hiç biri mükemmel değil. Iyi takımı herkes oynatabilir ama iyi takım oluşturmak herkesin işi değildir.
        Senol Gunesi sevmediginizi bu kadar belli etmeseydiniz

Hangi enkazlar bunlar acaba? Sampiyon oldugumuz seneden sonraki dagilmayimi diyorsunuz acaba?

"Iyi takimi herkez oynatabilir" bu kadro Senol Gunes'in eline bir kere sunuldumu?

Senol Gunes, Ersun Yalani 10'a katlar 10'a her acidan..

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senol Gunesi sevmediginizi bu kadar belli etmeseydiniz

Hangi enkazlar bunlar acaba? Sampiyon oldugumuz seneden sonraki dagilmayimi diyorsunuz acaba?

"Iyi takimi herkez oynatabilir" bu kadro Senol Gunes'in eline bir kere sunuldumu?

Senol Gunes, Ersun Yalani 10'a katlar 10'a her acidan..
          Şenol Güneş I sevmem, çünkü kendisiyle geçmişten kalan bir hesabım var. Benden borç para almış, geri vermemiş. La havle vela kuvvete.

Ne alakası var arkadaş. Şenol Güneş kadro kurmayı beceremiyor işte. Iyi bir teknik direktör olabilir ama kadro kurmayı bilmiyor.

Yorum

• İlk 11'i kabul ederim. Fakat adamların sağ açığı Gökhan Töre'yi gayet iyi marke etmiş Akbaş'ı sırf Erkan'ı oyundan almamak adına Yusufla değiştirmek intihar oldu. Hemen ardından yine Erkan'ı oyundan alması gerekirken en azından ortasahaya gelip takım direncini artıran Özer'i çıkarması inanılır gibi değil. Üçüncü değişiklikte de Bosingwa sekerken, oynayamayacak gibi görünürken gidip Fatih Atik'i çıkarması ve hem takımı ortasahasız hem de sağ beksiz 10 kişi bırakmasını akıl tutulması olarak adlandırabilirim en iyi ihtimalle.

Bunun yanında Bosingwa'yı stoperde oynatırken ne kadar haklı olduğunu da Aykut'un hem defansif hem de paslı oyundaki beceriksizliğiyle görmüş olduk.

Erkan takıntısından bir an önce vazgeçip takımda hak edene hak ettiğini vermesi gerekiyor. Ben Waris olsam şu Erkan 90 dakika oynarken hala süre alamasaydım yemin ediyorum bırakırdım oynamayı falan. Kıçını da yırtsan Erkan oynuyor çünkü.

Seneye Ersun Yanal'ın kadro mühendisliğine ihtiyacımız var. Daha iyi bir hoca bulabileceğimizi de düşünmüyorum. Şu Erkan vb takıntılarını yeneceğine inanarak 2 sene daha devam etmesini umuyorum.
            En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 04.05.2015, 12:30.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Güveniyorum Hocam!
              Hamiş

Yorum

• Ersunu da Yen Trabzon Erkan'ı oyundan almamak için çırpındın durdun be gadro müyendisi başkanınla birlikte senin de kovulacağın günü iple çekiyorum..

Yorum

• Hoca değiştirmekle bu iş olmaz.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ersun Yanal gitmemeli....

Gidecek birisi varsa oda başkanın ta kendisidir.....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ''Ben süreci yönetirim sonuç beni ilgilendirmiyor.'' Hocanız

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ''Ben süreci yönetirim sonuç beni ilgilendirmiyor.'' Hocanız
                        ne demek istediğini ben de anlamadım. ben çok iyi kadro kurarım, takımı çok iyi hazırlarım, sonrası detaydır, çok önemli değildir mi demek istedi acaba. o sonuç için veriliyor zaten bütün kararlar.kupa, somut başarı gelmezse baya baya ilgilendirir.hatta adam kovdurur.

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ''Ben süreci yönetirim sonuç beni ilgilendirmiyor.'' Hocanız
                          Sürecin bu hale geleceğini de öngörmesi gerekirdi. Bilgisayarına bakmadın mı Erkan'ın yürümeye başladığını göremedin. İlk yarı Mustafa yerine Erkan'ı çıkart adamın moralini de bozma. Ne zaman ne yapacağı belli değil eyvallah bir ara pas atar bir şey olur. Yerine aldığın adam vasıfsız mı da buna bu kadar güveneceksin? Kendi adamına bu kadar güvenirken diğerlerini dışlaman takımda bölüneye yol açar. Zamanında güvendiğin adamların bizi nasıl bırakıp gittikleri de ortada. Hani kadro dışı bıraktığın adamların karakterlerine sallıyorsun ya karakterinin düzgün olduğunu iddia ettiklerinin de yaptıkları ortada. Ben senden bir tek şey istiyorum Trabzonspor'un teknik direktörü ol. Senin yaptığın kafandaki tilkileri nasıl yemeğe götürür karınlarını doyurursun.

Kadro mühendisiliğine gelince 2008 de 1461'e gönderilecekler dahil 20 küsür adam almışız. Bunlardan başarı sağlayan adamlarla devam ettik. 2010'da takım oturdu ve azıyla çoğuyla ihtiyaçları olmasına rağmen rekor kırarak rakiplerine şike yaptırarak şampiyon oldu. Bu kadroyu komple değiştirmek kadro mühendisliği yapıp yeniden oturmamış bir kadroyla oynamak için ne paramız ne zamanımız ne de ihtiyacımız var. Bı takıma gerekli olan bölge oyuncuları 2010 sene gerekli olan kadar fazla değil. O takımın bekleri iş yapmazdı elimizde budur diyebileceğimiz bir kanat oyuncusu yoktu. O kadronun Mehmet Ekici'si de yoktu. Elimizdekini değersizleştirmesine de izin vermemeliyiz.
                          "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Kim ne derse desin,Ersun hoca bu takımda kalmalı.

Adamı soğutmaya gerek yok....

Gelirse ünlü bir Alman hoca,tamam.

Bu ihtimal de olmadığına göre....
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne demek istediğini ben de anlamadım. ben çok iyi kadro kurarım, takımı çok iyi hazırlarım, sonrası detaydır, çok önemli değildir mi demek istedi acaba. o sonuç için veriliyor zaten bütün kararlar.kupa, somut başarı gelmezse baya baya ilgilendirir.hatta adam kovdurur.
                              Ben anladım kardeşim anlatayım Eski kulübündeyken çıkan kasette de dediği gibi ben transfer yaparım kadroyu sahaya sürer değişiklikleri de yaparım gerisi ''Çok da şeyimde değil afedersiniz'' demiş.

Yorum

• Gerçekten bazı yorumlara acıyorum.
                                Yazık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim