2011 hakkında net konuşmayan kim olursa olsun gözümde burada yazamayacağım kişidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tamam kardeşim. ERSUN İSTİFA. bakalım devamında ne olacak. yıkarak dökerek kazanmaya çalıştık bu zamana kadar. NE OLDU? koca bir sıfır. ben buna yakınıyorum. bu yüzden bu tarz cevaplarım var. 5 senede gelinen nokta? 3. lük 6. lıkİlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru üzerine ani bir cevap değil. Adam kafasında kurgulayarak söyledi. Gayet bilerek gayet farkında olarak söylendi bu söz. Hâlâ korumaya çalışanlar var ona üzülüyorum. Ama şaşırmıyorum da bu ilk değil. Bünye alıştı tabi böyle şeylere. Çok değiştik bu süreçte.
2011'de ki şampiyonluğumuz senin gözünde şike davasının sonucuna göreyse sen önüne bakabilirsin zaten. Ama 2011'i bırakıp 8 9'ların hesabını yapmakda ayrı kafa.MCMLXVII
Yorum
-
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Ayıp ettin şimdi. Öz evlatlarla küme düşmeye Razı olan büyük Trabzonspor taraftariyiz biz.İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam kardeşim. ERSUN İSTİFA. bakalım devamında ne olacak. yıkarak dökerek kazanmaya çalıştık bu zamana kadar. NE OLDU? koca bir sıfır. ben buna yakınıyorum. bu yüzden bu tarz cevaplarım var. 5 senede gelinen nokta? 3. lük 6. lık
Yorum
-
"Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor deniyor. Keşke elimden gelen bir şey olsa da düğmeye basıp şampiyon olsak. Şampiyon olmayı ben de istiyorum. "
Bu laf her yere çekilebilir, profesyonelliğin gerektirdiği bir dili kullanmış.
Başka bir noktadan bakıldığında kendisine yönelen tepkileri, sitemleri.
30 yıldır şampiyon olamıyor klişesini tekrarlamış.
Sonuçta hasıraltı edilen bir süreçten bahsediyoruz biz şampiyonluğu ne kadar haketsek de.
Resmi olarak şampiyon hala şikebahçe.
Bunun dışında sözlerinde mahçubiyet, inanmışlık ve içtenlilik görülüyor.
Sahip çıktığımız takdirde yolumuz açık.
Yorum
-
Burda kalmasını isterim ama 30 yıl deyip uyanıklık yapamaz. Trabzonspor bir efsanedir. Herkes haddini bilsin. Camianın hassas noktalarıyla oynamasın. Bu kulüp şike karşısında mücadele veriyor, üstelik kendi şampiyonluğu mücadele verdiğimiz o kulüple. Bunları bilirken neden 30 deme ihtiyacı duydu? Kulüpte şampiyonluk kültürü de bir tek kendisinde yok. İnsanların damarına basmasın. İşine baksın önce antremanlara tam katılsın, mesaisinin tamamını takıma versin. Kulüple yaşasın, şehirle yaşasın.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Başarı için onurumuzu satmamız mı gerekiyor yani ? Senin tuttuğun takım buysa tamam. Ama benim Trabzonspor'um da bu yok. Seni anlıyorum.40 tane td değiştirilmesine bende karşıyım. Ama bu ,başarısızlık sonrası istifa çağrısıyla aynı şey değil. Bu karakteri istemiyorum ben. Böyle yaparak Trabzonspor'dan uzaklaştık zaten. Trabzonspor başkaldırarak başarı yakaladı. Bugün ise sistemin parçası olarak başarı peşinde koşuyoruz. Ama bununda sadece Ersun Yanal'a yüklenmesine bende karşıyım. Sadece Ersun Yanal'ı göndererek temizlenemezsin.İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam kardeşim. ERSUN İSTİFA. bakalım devamında ne olacak. yıkarak dökerek kazanmaya çalıştık bu zamana kadar. NE OLDU? koca bir sıfır. ben buna yakınıyorum. bu yüzden bu tarz cevaplarım var. 5 senede gelinen nokta? 3. lük 6. lık● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Hoca'dan nefret edebilirsiniz ama bu size hakaret etme, küfretme özgürlüğü vermez. Kendi twitter hesabınızdan sabaha kadar sövebilirsiniz, burada izin yok.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Aykut Kocaman'ın etik dışı konuşmaları vardı ama şikeden haberi olduğunu ben de düşünmüyorum. Ancak Emre ve Semih gibi bazı isimlerin masum olmadıkları az çok belli oluyor...İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkmaz. Birincisi o söylem tam olarak öyle değil. Şenol Güneş onu, futbolcuların dönen işlerden haberi yoktur diye söylemişti. Ki şike iddianamesinde bunu gösteren de birşey yok.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum