Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun bizi uçuracak !! Şuan Ersun hoca yanımda beraber uçuyoruz isteyen varsa gelsin
    Mersin maçı sonu forumda olmanıza rağmen bu başlığa uğramamışsınız.Bu sonuçla birlikte sizlere gün mü doğdu ?

Avatarında ki şahsiyetin Trabzonspor kariyerinde ligde 34 maçta 13 galibiyeti bulunuyor.Hayır yani Şenol Güneş fanları gelip buraya Ersun Yanal'ı eleştirse bir nevi anlarım da sizlere ne oluyor yahu ?

Yorum

• tamam hocam sana güveniyoruz, ya da gerçekten güvenmek istiyoruz....!!!! ama bazı ısrarlarının bedelini bu tarftar çok büyük hüsranlarla ödüyor , Bu kadar ısrarlı, bir şeyler yapmak isteyen deniz varken, bu kadar formsuz erkan sahada costant kadroda değilken, üstünede şu fatih ,sefa ve carl medjani için ön liborodaki ısrarın eklenince neticesinde 90 dakika rezil bir oyun oynadık en kötüsüde yeniden yakalayacak olduğumuz havayı da bağırsak gazı niyetine atmosfere pompaladık helal diyorum yani

Yorum

Ersun bizi uçuracak !! Şuan Ersun hoca yanımda beraber uçuyoruz isteyen varsa gelsin
        Adamin avatari Vahid gelmis burda atip tutuyor

Allah akil fikir versin

Yorum

Belli oluyor seni iyi uçurmuş mağlubiyetten sonra keyfin yerine gelmiş.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Arkadas hic bu seneki kadar sakatliklar boğuştugumuzu hatırlamıyorum biri iyilesmeden digeri sakatlaniyor Yusuf un yokluğu ve formsuz Erkan a tahammül etmemiz ya da Denizim ust uste gelen sakatliklariyla hücum anlaminda sefaya mecbur kalisimiz ve yine faydalanamadigimi bir suru yabanci oyuncu !!! Hoca degisikligine karsiyim istikrar onemli seneyi beklemek zorundayiz
            Saygilarimla,

Yorum

• umarım bu arayışlarının sonunda gelecek sezona dair bu sezondan birşeyler kalır.gelecek sezonda sıfırdan başlayacaksa hiç başlamasın aga.şu anda hazırlık sezonunu yaşıyor gelecek sezon için.umarım böyledir.
              TEKKEBALL

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamin avatari Vahid gelmis burda atip tutuyor

Allah akil fikir versin

Eleştirilecek yanı varsa her türlü avatar ile eleştirir.

Allah size akıl fikir versin.

-Gaziantep: 0 gol / organize pozisyon yok

-Mersin: 5 gol (3 duran top, 1 kendi kalesi, 1 uzaktan şut) / organize atak sadece 1 tane

-Karabük: 3 gol (2 duran top, 1 uzaktan şut) / organize pozisyon yok

-Kasımpaşa: 1 gol (duran top) / organize pozisyon 2 tane

-başakşehir: 3 gol (2 duran top, 1 uzaktan şut) / organize pozisyon 1 tane

-şikebahçe: 0 gol / pozisyon yok

-Erciyes: 2 gol (1 duran top, 1 organize gol)

şahsen bu istatistik beni üzüyor, sonra da duran toplarla ilerlememize rağmen Vahid hocanın arkasından konuşuluyor, ben şuana kadar 11'de 11 inanıyordum yalan yok (mesajlarım duruyor), ama şu rakamlardan sonra anladım ki baya romantik bakmışım olaya, ayrıca şu üstteki yazdıklarımdan sonra Ersun hoca eleştirilmeyecek de ne yapılacak??

Yorum

• dünya futbolunda zaten gollerin yüzde 90 ı duran top yada ceza alanına yapılan ortalar ile oluyor aga.öyle organize 5-6 pasla ceza alanına girip atılan goller çok nadirdir.kimse izin vermiyor aga bu devirde böyle gollere.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dünya futbolunda zaten gollerin yüzde 90 ı duran top yada ceza alanına yapılan ortalar ile oluyor aga.öyle organize 5-6 pasla ceza alanına girip atılan goller çok nadirdir.kimse izin vermiyor aga bu devirde böyle gollere.

Hocam o kadar değil kaldı ki bu kıytırık Süper Lig takımlarına 2. devrede 7 maç oynayıp 1 organize gol atmak rezalettir. 7 maçta 6-7 organize pozisyon bulmak daha büyük rezalettir.

Yorum

• Duran toptan gol atabiliyor olmak elestirilecek bir şey değil aksine büyük bir nimettir. Oyunun kilitlendigi , cok kotu oynadığın ve pozisyona girmekte zorlandigin maçlarda kilidi acabilmenin anahtarıdır. Bizim gibi yeni takımlar için önemlidir.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duran toptan gol atabiliyor olmak elestirilecek bir şey değil aksine büyük bir nimettir. Oyunun kilitlendigi , cok kotu oynadığın ve pozisyona girmekte zorlandigin maçlarda kilidi acabilmenin anahtarıdır. Bizim gibi yeni takımlar için önemlidir.
                        evt çok son derece önemli duran toplar,hatta son yıllarda olmadığı kadar duran duran top etkinliğimiz var bu sezon . ancak gel görki bi özelliği kazanırken asıl özelliğimizi kaybediyoruz . denge yok ne yazıkki. hocanın ne bir sistemi var ne de bir oyun planı . yukarda arkadaş güzel örnek vermiş . son 7 maçta kaybetmeyen trabzonun ne hikmezse doğru düzgün bir pozisyonu bile yok . birde duran toptan gol atamamış olsak vay bu takımın halineydi o zaman .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• vahid döneminde kaybettiğimiz puanlar yüzünden bu haldeyiz, istatistikler umurumda değil 2. devrenin öyle yada böyle en çok puan toplayan takımı olduk istatistik budur... hala vahid hala vahid, cidden şenol güneş fanları olsa neyse de hugo bross tan tek farkı 30 milyon euro harcatması olan adamın fanlarının ersun a laf atması bir yandan komik bir yandan düşündürücü. bosigwa bile ersun yanal geldikten sonra oynadığımız oyundan zevk alıyoruz dedi.

evet eleştiride lazım hatta ben eleştirmek için geldim. dün maçı aldı antep e verdi, çok saçma sapan bir kadro çıkardığını söyleyebilirim. medjani-atik-sefa lı orta saha ile gol atmak mümkün değildi, akbaş ın ve kısıtlı yeteneğe sahip salih in beklerde sırıtacağı dolayısıyla erkan ve ekici nin kitleneceği, cardozo nun yalnız kalacağı maç kadrosu açıklandığında belliydi...
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Erkan Zengin'i 90 dakika sahada tutupWaris'i kenarda oturtuyosan, Fatih Atik'le maça başlayıp Aytaç ile Deniz'i bekletiyorsan ben senin samimiyetinden şüphe duyarım arkadaş. ! Çok net birşey var ki oyuna müdahele olarak Ersun Hoca çok çok etkisiz.

Yorum

• Mustafa Akbaş ta benim göremediğim ne görüyorsun Hocam ?
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belli oluyor seni iyi uçurmuş mağlubiyetten sonra keyfin yerine gelmiş.
                                Ben öyle bi karaktersizlik yapmam takım yenerse sevinirim başımızda bu zat varken bile

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim