Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lig Tv'nin haberine göre;

Selçuk İnan ıslıklandığı için maç sonunda yüzü asık giderken Ersun Yanal "kendine gel" vs diyo Selçuk'a.

Sonra da "Hele bi ocak ayını bekle" diyor.

Haber ne derece doğrudur ve ne çıkarmalıyız?

Edit: Haberin linki : http://www.ligtv.com.tr/haber/o-gala...lin-markajinda
    1. Haber doğru değildir.

2. Bu adam artık üzerine para verilse takıma gelmemeli. Çok istediği Avrupa'da kalsın. Gelse dahi ilk 11'e bile giremez bu haliyle.

Yorum

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lig Tv'nin haberine göre;

Selçuk İnan ıslıklandığı için maç sonunda yüzü asık giderken Ersun Yanal "kendine gel" vs diyo Selçuk'a.

Sonra da "Hele bi ocak ayını bekle" diyor.

Haber ne derece doğrudur ve ne çıkarmalıyız?

Edit: Haberin linki : http://www.ligtv.com.tr/haber/o-gala...lin-markajinda
      Selcukun futbol kariyeri bitmiştir.

Bu haliyle Trabzonda yedek bile olamaz.

Yorum

• Ortaligi karistirmak istenmis ve bu tarz haberler yapilmis...
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ortaligi karistirmak istenmis ve bu tarz haberler yapilmis...
          ersun yanal nasıl? hem yakışlı, hem karizmatik gibi sanki

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ersun yanal nasıl? hem yakışlı, hem karizmatik gibi sanki
            #7 Óscar René Cardozo Marin
            #28 Abdul Majeed Waris
            #8 Mehmet Ekici
            #11 Kévin Constant

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Allah yardimcin olsun hocam

Yorum

• Farkını daha ilk maçtan belli etti
                Kalbime kaç kez sorduysam Hep bana ismini heceledi

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Mactan sonraki aciklamalarini tekrar izledim, Derhal 20 yillik sözlesme imzalatilmali.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mactan sonraki aciklamalarini tekrar izledim, Derhal 20 yillik sözlesme imzalatilmali.
                    şaka bi yana kendisine en azından bi tane ömür boyu loca hediye edelim akyazıdan gecinden olsun yarın öbür gün gitse bile her an yakın olsun

Yorum

• Liderle sadece 5 puan fark var... Bu kadro ve Ersun hocayla o kadar handikapi hakediyorlar bence... Aliriz bu ligi.

Yorum

• ersun hoca çok rahat artık. ligde geri kaldığı için her maça istediği gibi ofansif kadroyla çıkabilir.kimseye de bir hesap vermek zorunda değil. ne yapsa destek görecek zaten bu saatten sonra.bence aklındaki asıl yer uefa kupası. türkiye nin en iyi t.direktörü olmaya oynayacaktır. bunun da yolu avrupa kupalarından geçiyor.elinde malzeme de var.kadro geniş.lig de çok kırıcı oluyor. daha çok puan kaybedilir.alıp gidecek bir takım yok. hem ligi sonuna kadar kovalar.ama asıl olarak avrupaya, büyük maçlara motive olacaktır. şu an, durun bir şey deniycem ruh halinde büyük galibiyetlere hazır olun.

Yorum

• devre arasına kadar zirveye yakın olursak ikinci yarı 1-2 yeni transferle sonuna kadar gideriz inşallah...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Mesut Bakkal söylentileri var da ben o kadar takımda Hocalık yatıktan sonra tekrar Ersun Yanal'ın altında çalışacağına hiç ihtimal vermiyorum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mesut Bakkal söylentileri var da ben o kadar takımda Hocalık yatıktan sonra tekrar Ersun Yanal'ın altında çalışacağına hiç ihtimal vermiyorum..
                              vallahi ben şu "söylentiler" den bıkdım yeminle bu nedir argadaş be rahat bıraksalar yahu..
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• haftada 2 mac oynamak en büyük handikapımız. Ersun Hoca Avrupa'yı sallamayıp tüm ağırlıgı lige verirse bence olur bu is.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim