Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer ki, fikirlerimizi yazıyorsak ; saygı gösterilmesini isterim ben şahsım adıma. ben lafa alındım. ben takım kötüye gidiyor diye demiyorum. yok leş kargası yok başka birşey. bana göre Ersun Hoca ile olmaz. ister saygı gösterirsin ister göstermezsin.
    Bazı insanlardan kapasitesinden fazlasını bekleyemezsin.

BMN yi seviye yeri olarak biliyorum, haddinizi aşan laflar söyleyip canını sıkmayın adamın.
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Hocam lütfen ideal 11biri bozma.......
      bak kac hafta böyle basarili olduk...
      neden istanbula gidince taktik degisdiriyorsun...
      hep ayni taktigi oynat...

Slyva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin

Yattara Selcuk Colman

Umut

Gökhan

inanin bana bu takim böyle oynasaydi cokdan rahat söyliyorum 7-8 puan öndeydik.....
      Besiktas macinda ve sezon basindan beri bu duzenlen oynuyoruz zaten...

Yorum

• şampiyon olamayız diyenler,,,,
        galatasaray da kocaelinden kendi evinde 5 tane yedi. ne olacak şimdi galatasaray şampiyon olamazmı.
        yani herkes yenilebiliyor.
        Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• İlk olarak juninho_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şampiyon olamayız diyenler,,,,
          galatasaray da kocaelinden kendi evinde 5 tane yedi. ne olacak şimdi galatasaray şampiyon olamazmı.
          yani herkes yenilebiliyor.

evet tabii ki bu oyunla gs sampiyon olamaz
          There are 10 kinds of people
          Those who understand binary and
          Those who don’t

Yorum

• ayrıca, Ersun Yanal'a birşey demek istemiyordum, ama ben gecen haftaki besiktas macindan sonra ki aciklamalarinda, biraz Ziya Dogan'lık gordum, umarım ben yanılıyorumdur... spiker niye bu kadar ezildiniz diye soruyor oyunda, adam hala, az kalsın kazanıyorduk, ezilmedik ki diyor... baska macı mı seyrediyordu ben anlamadım.. Insallah sonun Z.D. gibi olmaz ne diyim Ersun Hoca... ve insallah ders cikarirsin bu iki haftadan....
            There are 10 kinds of people
            Those who understand binary and
            Those who don’t

Yorum

• neyseki bu mac, takımla fazla oynamamak gerektiği konusunda erken bir gösterge olmustur hocaya
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 101 puanla şampiyon olsak da farketmez, gene de mutlu olamayız biz...
                ne demişti sadri başkanımız;
                "trabzon halkı eleştirmek için doğmuştur"!
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• Sivasspor'un devre arasında çok cuzi bir ücret ile takıma kazandırdığı Kamanan, Sivasspor'a puan ve puanlar kazandırırken; Trabzonspor'un büyük umutlar besleyip, bir çok kesimin poh pohlamasıyla daha havalimanında zirveye çıkardığı Alanzinho'nun durumu ortada.
                  Nokta transfer'e bizim ihtiyacımız vardı, olmadı.
                  Biz üç nokta koyarken, Kamanan noktayı koydu.

Ersun Hoca ne düşünüyor acaba?
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Hocam lütfen ideal 11biri bozma.......
                    bak kac hafta böyle basarili olduk...
                    neden istanbula gidince taktik degisdiriyorsun...
                    hep ayni taktigi oynat...

Slyva

Serkan Song Egemen Cale

Hüseyin

Yattara Selcuk Colman

Umut

Gökhan

inanin bana bu takim böyle oynasaydi cokdan rahat söyliyorum 7-8 puan öndeydik.....
                    ??? zaten boyle oynuyor takim. bu hafta cezalilar oldugu icin takim degisti.

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivasspor'un devre arasında çok cuzi bir ücret ile takıma kazandırdığı Kamanan, Sivasspor'a puan ve puanlar kazandırırken; Trabzonspor'un büyük umutlar besleyip, bir çok kesimin poh pohlamasıyla daha havalimanında zirveye çıkardığı Alanzinho'nun durumu ortada.
                      Nokta transfer'e bizim ihtiyacımız vardı, olmadı.
                      Biz üç nokta koyarken, Kamanan noktayı koydu.

Ersun Hoca ne düşünüyor acaba?
                      Alanzinho nokta transfer degildi. Transfer doneminin son haftasinda yapilmis bir transfer gunu kurtarmak icin yapilmaz. Alanzinho Sampiyonlar Liginde ve onumuzdeki sezon yararlanmak icin alinan bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak İlker TSN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ersun yanal şimdiye kadar kendisine yapılmış olan "yıldız oyunculara takar" "yıldızlara karşı kompleklidir" damgalarını bu maçla haklı çıkarmış oldu. bu senenin Vanspor u da Denizlispor oldu.
                        .
                        Ligin ikinci haftasindan itibaren dokulmesine ragmen yattara'ya her mac ilk 11de forma sansi verende Ersun hoca.
                        bu nasil bir yildiz kompleksidir ki adami her mac 11'de sahaya suruyor.
                        tek maca dayanarak garip garip teoriler kurmayin,komik duruma dusmeyin.

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin ikinci haftasindan itibaren dokulmesine ragmen yattara'ya her mac ilk 11de forma sansi verende Ersun hoca.
                          bu nasil bir yildiz kompleksidir ki adami her mac 11'de sahaya suruyor.
                          tek maca dayanarak garip garip teoriler kurmayin,komik duruma dusmeyin.
                          ersun yanal onu zorunluluktan ilk 11 e sokuyor,, bir kere işi abartıp 11 e de sokmamayı denedi denizli maçında gördük olanları... yani hocanın onu ilk 11 oynatması bir gösterge değil...

ama her maç iyi de kötü de oynasa, sahada ondan kötü oynayanlar olsa da, onun bu kötü halinden bile daha iyisinin yedek kulübesinde olmadığını bildiği halde onu her maç oyundan çıkarması iyi bir gösterge bence, senin komik bulman birşeyi değiştirmez, bu benim görüşüm...

Ersun Yanal neden alternatifleri olduğu halde dökülen colman ve selçuk a devamlı şans veriyor da, alternatifsiz yattaraya bu kadar tahammülsüz oluyor...

Ersun hocanın zaten yıllardır tek zaafı çalıştırdığı takımların "yıldız" olarak gösterilen oyuncularını iyi kullanamaması ve onlarla iyi ilişkiler kuramamasıdır.
                          En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 23.02.2009, 12:39.

Yorum

• bu maç için yapabileceğim tek eleştiri maç 1-0'ken oyunu bu kadar riske atmasıydı, song ikinci yarı iki pozisyonda ileri çıkarken ben eyvay dediysem ekran başında 3. de golün geleceğini anladıysam ersun hoca bunu benden önce anlamalıydı, bunun haricinde ilk 15 dakikasında iki net pozisyondan faydalanamayıp üstüne bir de şanssız gol yiyen takımın psikolojisini düzeltmek hem de sahada kaptanı yokken düzeltmek, hem de tribünde seyircisi uyurken düzeltmek kolay bir iş değildir
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• Trabzonspor , Ersun Hoca için büyük bir şanstır ; eline geçen bu şansı Ersun Hoca mahvetmek istemez o nedenle ''en sağlam Trabzonsporlu benim'' diyen bir kişiden daha çok düşünüyordur Trabzonsporumuzu . Ben sonuna kadar güveniyorum ,gördüğüm bana göre yanlış olan bir kaç hareketine rağmen sonuna kadar güveniyorum . duruşunla konuşmanla adamlığınla bana o güveni veriyorsun Ersun Hoca . bu takımı sene sonunda sen Şampiyon yapacaksın .
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• valla hoca uzun süredir bu takımın başında ve ben takımda ne bir organize gelişen atak ne de bir serbest vuruş organizasyonu görmedim. bunları görmek için daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum.
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X