İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Maalesef mi?..Ben de iyiki ilk 11 i sayabiliyorum diyorum...Ergin ve Barış'la hangi maça başlasın,hele öyle bir hareket yapıp maçı kazanamadığımızı düşünüyorum da,Allah düşmanımın başına vermesin...Ergin de Barış da kadroya kendileri girecekler,çalışıp formayı alacaklar,bir de onu deneyelim,bir de bunu deneyelimle olmaz,demek ki bu adamlar idmanlarda yetersiz.İlerleyen haftalarda sakatlıklar,yorgunluklar,kart cezaları artmaya başlayınca gençlere de ihtiyaç duyulacak,ama deneme amaçlı değil,kim idmanda kendini gösterdiyse kim iyi çalışıp hocanın isteklerini yaptıysa o kadroya girecek.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
-
Hakaret eden ve oyuncu yetersiz diyen aynı kişi mi,orası önemli bir nokta tabi?..İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlamadıgım
ziya dogan bi futbolcuyu oynatmaz kenarda oturturken ziya doğan a hakaret ediliyodu
ersun yanal bi futbolcuyu oynatmaz kenarda oturturken futbolcu yetersiz ki hoca oynatmıyo oluyo
ilginç...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
doğru diyosun bu şekilde herkesi itham altında bırakmış oluyorum ama genel irtibarıyle ziya doğan son dönemde sevilmediği için böle bişey yazdımİlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakaret eden ve oyuncu yetersiz diyen aynı kişi mi,orası önemli bir nokta tabi?.....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Tabi ki Ziya Doğan'ı da Ersun Yanal'ı da beğenmeyen arkadaşlar olacaktır.O yüzden bu yanılgıya düşmemeliyiz,Ziya Doğan'ı futbolculara yeterli şans vermediği için eleştirenlerle Ersun Yanal'ı aynı konuda eleştirenler genelde aynı kişiler.Tabi sizin dediğiniz gibi adamına göre eleştiri yapanlar da vardır ama BMN de bunlar azınlıktadır.İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru diyosun bu şekilde herkesi itham altında bırakmış oluyorum ama genel irtibarıyle ziya doğan son dönemde sevilmediği için böle bişey yazdımYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
bunu yazmamdaki sebep şuydu ziya doğan bazen saygı sınırlarını aşılarak eleştiriliyodu pek ses çıkaran olmuyrdu ama aynı konuda ersun yanal eleştirildiğinde üç mesajdan birine hoca haklıdır hocadan daha iyi mi bilceen tarzı cevap veriliyor erusn yanal insan evladı da ziya doğan uzaydan mı geldi bence adamına göre aleştiri yapanlar sandığınız kadar azınlık değilİlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki Ziya Doğan'ı da Ersun Yanal'ı da beğenmeyen arkadaşlar olacaktır.O yüzden bu yanılgıya düşmemeliyiz,Ziya Doğan'ı futbolculara yeterli şans vermediği için eleştirenlerle Ersun Yanal'ı aynı konuda eleştirenler genelde aynı kişiler.Tabi sizin dediğiniz gibi adamına göre eleştiri yapanlar da vardır ama BMN de bunlar azınlıktadır.En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 03.12.2008, 00:49....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Ziya doğanı en çok eleştiren adamım belkide bu forumda.
Hiç kelliğine falan dem vurarak eleştirmedim.
Ersun Yanal - Ziya Doğan karşılaştırmasını evrensel anlamda futbola hakaret sayarım..
Gene de şartları göz önünde bulundurduğumuzda Ersun Yanal ın sadece saha dışında yönetim olarak daha avantajlı durumda olduğunu görürsünüz.
Ziya Doğan ın elinde saha içinde marcelinho, symek, musampa, gökdeniz, stephanov gibi çoğu hem deneyimli hem de yıldız oyuncular vardı.
Forvette ihtiyaç olan hem uzun hem de topu nispeten saklayabilen ersen martin vardı ki tek forvet oyunda çok önemlidir.
Kadro 2-3 oyuncu dışında korunmuştu. Yani bir kadro istikrarı vardı.
Devre arasında hiçbir zaman yerinde kullanamdığı marcelinho yu satıp, bu takımın 10 numaraya ihtiyacı var diyerek ceyhunu aldıran bi adamdan bahsediyoruz.
Stephanov u zorla kovduran bir hocadan.
Bugün Ersun Yanal ın elinde yedeği ile ası ile %75 değişmiş bir takım var.
Bu takım herşeye rağmen büyük olduğunu hatırladı ve bir kazanma alışkanlığı elde etti.
Bazen iyi oynadı ama dişli rakiplere karşı kazanamadı...
Ersun Yanal ve Ziya Doğana benzer eleştiriler getirebilmek için benzer ortam olması lazım.
Ersun Yanalı da zamanı gelince benzer şekilde eleştiririz.
Elindeki kadro 1-2 sene bir arada oynamış kadroymuş gibi "benzer eleştiri" getirilmez.
Elinde bir gökdeniz bir marcelinho olur, eleştiririz.
Yorum
-
Bir de şu dişli rakiplere karşı kazanamama konusu var evet...Bu sene farklı bir lig yaşıyoruz.Kimse kolay kolay puan vermiyor ve büyük ihtimalle 72 puan şampiyonluk için yeterli olacak...Bu dişli rakiplerden bjk ve gs de fazla puan alamadı zaten...fener de bjk ve gs yi yenerek üstteki takımlardan puan alabildi,Anadolu takımlarından o da fazla puan alamadı.Güçlü Anadolu takımlarından en çok puan koparan takım Sivas oldu,çok enteresan...
İlk 10 takım ve bunların birbirlerinden aldıkları puanlar :
Trabzon : 6 maç 7 puan
bjk : 6 maç 6 puan
sivas : 7 maç 12 puan
gs : 6 maç 8 puan
fb : 7 maç 12 puan
ankara : 6 maç 7 puan
bursa : 5 maç 7puan
antep : 5 maç 6 puan
kayseri : 6 maç 7 puan
Gördüğünüz gibi fener ve sivas dışında diğer takımlar genelde aynı puanı almış birbirlerinden.İkinci sıradaki bjk bizden daha az puan almış bu maçlardan.O yüzden,genele bakalım.Şu anda lideriz,üst üste 3 galibiyet arayı birden açacağı gibi peşpeşe 3 beraberlikte liderliği de kaybedebiliriz.Her maç çok önemli,her maça çok ciddi hazırlanmalıyız.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemi FANATİK´e değerlendirdi...
"Lideriz, hocamız da lider takımın antrenörü. Zaman zaman sadece kişisel fikrimi söylüyor olmam farklı algılanmamalı. Bundan sonraki periyotta geriye değil ileriye gideceğimize inanıyorum"
‘Haksızlık yapılır’
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündemi FANATİK’e değerlendirdi. Kayseri maçı sonrası, “Penaltıyı Umut’a attırmazdım”yorumunun farklı algılanmaması gerektiğini söyleyen Başkan, “Teknik yorumdan kaçınan biriyim. Bunun için yeterli donanımım olmadığını düşündüğüm için sadece izleyen olarak fikrimi söylerim. Başkan kimliğimi düşünüp yorumlamak hata olur. Lideriz, hocamız da liderin hocası. Şu an her şey bize göre tarif edilirken Ersun Yanal’ı sert şekilde eleştirmek ona haksızlık olur” ifadesini kullandı.
12 ay transfer...
Şener, sergilenen futbol ve kaybedilen puanlarla ilgili de yorum yaptı. Trabzon’un kadrosunun yepyeni olduğunu söyleyen Başkan, “İlk 11’inin 8’i yeni transferden oluşan takıma daha fazla zaman lazım. Onların uyumu arttıkça yakın gelecekte daha kötü değil daha da iyi bir Trabzonspor izleyeceğimizden eminim” yorumunda bulundu. Başkan Sadri Şener, transfer konusuna da noktayı şu cümlelerle koydu: “Arkadaşlarımız çalışıyor, haber bekliyoruz. Kriz var ama imkanları zorlayacağız. Ayrıca Trabzon’da artık 12 ay transfer mevsimi. Günü gününe değil planlı çalışıyoruz. Bunun avantajını yaşayacağımıza eminim.”
Serhat DEMİRTAŞ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
30'a yakın yeni futbolcu transfer etmiş takımda ilk onbirin bu kadar kısa zamanda sayılabilmesi bence çok olumlu.Yani bundan sonra takıma 2-3 takviye yapılsa bile en azından takımın iskeleti belli.Takım olma yolunda çok önemli bir aşama geçilmiş oluyor.
Öyle yada böyle bu takım ligi lider götürürken hocasınıda oyununuda yerden yere vurmayı bırakıp (eleştiri hakkımız her zaman vardır yapıcı olduğu takdirde) lig üzerinde oynanan ince ayarlamalara tepki göstersek daha iyi olacağı kanaatindeyim.Bakın en az sahadaki oyun kadar masabaşı oyunlarındada tecrübeli olan kuş familyasından rakibimiz puan olarak bayağı yaklaştı.
Ezcümle ''dere geçerken at değiştirilmez'',takımı hemen hemen sıfırdan kuran ve emek veren hoca en azından bir tam sezon takımın başında kalacaktır.Tarihimiz zırt-pırt hoca değişiklikleri yüzünden kaybettiğimiz sezonlarla dolu.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
kesinlikle katılıyorum...bir degil 3 sezon hocayla devam etmeliyiz bence...yalnız hocayı elestirmek baska tarafa cekilmememli nede olsa hepimiz trabzonspor için en iyisini düsünüyoruz...İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30'a yakın yeni futbolcu transfer etmiş takımda ilk onbirin bu kadar kısa zamanda sayılabilmesi bence çok olumlu.Yani bundan sonra takıma 2-3 takviye yapılsa bile en azından takımın iskeleti belli.Takım olma yolunda çok önemli bir aşama geçilmiş oluyor.
Öyle yada böyle bu takım ligi lider götürürken hocasınıda oyununuda yerden yere vurmayı bırakıp (eleştiri hakkımız her zaman vardır yapıcı olduğu takdirde) lig üzerinde oynanan ince ayarlamalara tepki göstersek daha iyi olacağı kanaatindeyim.Bakın en az sahadaki oyun kadar masabaşı oyunlarındada tecrübeli olan kuş familyasından rakibimiz puan olarak bayağı yaklaştı.
Ezcümle ''dere geçerken at değiştirilmez'',takımı hemen hemen sıfırdan kuran ve emek veren hoca en azından bir tam sezon takımın başında kalacaktır.Tarihimiz zırt-pırt hoca değişiklikleri yüzünden kaybettiğimiz sezonlarla dolu.
Yorum
-
bu cümle bence başarı yada başarısızlık için yeterde artar o yönetime kimi getirirsen getir başarısız olurdu orası ayrı bi konuİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya doğanı en çok eleştiren adamım belkide bu forumda.
Hiç kelliğine falan dem vurarak eleştirmedim.
Ersun Yanal - Ziya Doğan karşılaştırmasını evrensel anlamda futbola hakaret sayarım..
Gene de şartları göz önünde bulundurduğumuzda Ersun Yanal ın sadece saha dışında yönetim olarak daha avantajlı durumda olduğunu görürsünüz.
Ziya Doğan ın elinde saha içinde marcelinho, symek, musampa, gökdeniz, stephanov gibi çoğu hem deneyimli hem de yıldız oyuncular vardı.
Forvette ihtiyaç olan hem uzun hem de topu nispeten saklayabilen ersen martin vardı ki tek forvet oyunda çok önemlidir.
Kadro 2-3 oyuncu dışında korunmuştu. Yani bir kadro istikrarı vardı.
Devre arasında hiçbir zaman yerinde kullanamdığı marcelinho yu satıp, bu takımın 10 numaraya ihtiyacı var diyerek ceyhunu aldıran bi adamdan bahsediyoruz.
Stephanov u zorla kovduran bir hocadan.
Bugün Ersun Yanal ın elinde yedeği ile ası ile %75 değişmiş bir takım var.
Bu takım herşeye rağmen büyük olduğunu hatırladı ve bir kazanma alışkanlığı elde etti.
Bazen iyi oynadı ama dişli rakiplere karşı kazanamadı...
Ersun Yanal ve Ziya Doğana benzer eleştiriler getirebilmek için benzer ortam olması lazım.
Ersun Yanalı da zamanı gelince benzer şekilde eleştiririz.
Elindeki kadro 1-2 sene bir arada oynamış kadroymuş gibi "benzer eleştiri" getirilmez.
Elinde bir gökdeniz bir marcelinho olur, eleştiririz.
benim üstünde durduğum ziya doğan ersun yanal karşılaştırması değil zaten
böyle bişey için ersun yanal ın bi kaç sezonluk performansını görmek lazım
ben daha farklı bi konuya değinmeye çalıştım...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum