Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da son üç maçta alınan 2 yenilgi ve 1 beraberlik sonrası gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrildi. Özellikle oyuncu tercihleri eleştirilen Yanal'ın durumunun, yarınki İstanbul BŞB maçının sonucuna göre masaya yatırılacağı ve alınacak olası bir mağlubiyet sonrası yönetim kurulunda tartışmaya açılacağı öğrenildi.
    Çalıştırdığı tüm takımlarda lige iyi başlangıç yapan ancak sonra düşüşe engel olamayan Yanal'ın yine aynı durumu yaşaması, "Ersun Yanal klasiği mi gerçekleşiyor?" sorularını gündeme getirdi. Gidişattan memnun olmadıklarını dile getiren genel sekreter Hasan Yener, "Biraz daha bekleyip göreceğiz'' ifadesini kullandı. - fotomaç

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'da son üç maçta alınan 2 yenilgi ve 1 beraberlik sonrası gözler teknik direktör Ersun Yanal'a çevrildi. Özellikle oyuncu tercihleri eleştirilen Yanal'ın durumunun, yarınki İstanbul BŞB maçının sonucuna göre masaya yatırılacağı ve alınacak olası bir mağlubiyet sonrası yönetim kurulunda tartışmaya açılacağı öğrenildi.
      Çalıştırdığı tüm takımlarda lige iyi başlangıç yapan ancak sonra düşüşe engel olamayan Yanal'ın yine aynı durumu yaşaması, "Ersun Yanal klasiği mi gerçekleşiyor?" sorularını gündeme getirdi. Gidişattan memnun olmadıklarını dile getiren genel sekreter Hasan Yener, "Biraz daha bekleyip göreceğiz'' ifadesini kullandı. - fotomaç
      Fotomaç'ın sadece Allah bir dediğine inanırım.

Yorum

• Lütfen fotomaçın ''ortalama zeka seviyesinin altındaki haberlerini'' buraya taşımayalım.Hangi devirdeyiz,kimi kandırıyorlar ? Bir maçla bir hocanın kaderini belirleyecek yöneticiler var mı spor camiasında ?
        Lütfen arkadaşlar yönetimde,hocada ve takımımızda istikrarı bir sağlayalım sonrasında başarıyı bekleyelim.Bunun içinde ne böyle asılsız haberlere kulak asalım nede hocamızı tartıştıralım.Birkaç senede bir takımı yenilmek,bir sezonda 3-5 hoca değiştirmekle başarı gelmez.Şampiyonluktan uzak geçen 24 senede gösteremediğimiz sabrı,şunun şurasında bir sezon göstersek eminim ki yapılacak takviyelerle başarılı yıllar bizim olacak.Burada yapıcı eleştiri için ayrı bir paragraf açalım.: Yapıcı eleştiri camianın duayenleri tarafından yönetime ve hocaya yapılmalıdır ve yapılıyorda zaten.Herkes yaşananlardan gerekli dersleri çıkaracak olgunlukta ve bilinçtedir bizim camiamızda.Desteğe devam şampiyonluklara selam.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• sen gidene kadar hiç bir maça gitmicem stada inşallah tez zamanda umutu ve serkanı ve colmanı alıp gidersin
          bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen gidene kadar hiç bir maça gitmicem stada inşallah tez zamanda umutu ve serkanı ve colmanı alıp gidersin
            Gitmemen makbule geçer zaten..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Trabzonspor'un bi şey kaybedeceğini sanmam.

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen gidene kadar hiç bir maça gitmicem stada inşallah tez zamanda umutu ve serkanı ve colmanı alıp gidersin

Trabzonspor'un bi şey kaybedeceğini hiç sanmıyorum. Sen ve senin gibileride elemiş oluruz. Eleştireceğiz ama böyle değil.

Yorum

• Böyle bir galibiyet elbette su zamanlarda cok iyi geldi.Ama genede söylemeden edemedim kimseyi de kizdirmak istemem ama her duran topta bu daginikliligi gerektiren nedir yani adamlar biraz daha becerikli olsa bu mac böyle olmazdi herhal.Hocam biz senden elbette cok sey istiyoruzdur biz taraftariz eski trabzonsporu özlüyoruz ilk yarim saatde is bitiren ama artik dünyada böyle futbol mantalitesi kalmadi düsünüyorum.Hani ilerde pas yapabilsek eyvallah ama oda yok suursuzca saldirmanin faturasi bu macta da cok agir olacakti.Su takimi biraz daha dengeli oynatmaya calis lütfen.
                  Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Hocam barış'a biraz şans versek

Adnan nedir yaa
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• 4-0 dan sonra Buğra yı oyujna almasını bekledim.Gençere şans veren hocaymiş derlerdi bize gelmeden önce adnanı aldı oyuna şaştım bu işe.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Hocam gençleri Hacetepe Maçına Saklıosun dimi...
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak mechanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor'un bi şey kaybedeceğini hiç sanmıyorum. Sen ve senin gibileride elemiş oluruz. Eleştireceğiz ama böyle değil.

bravo, en güzel cevabı vermişsiniz.
                          ayrıca ersun yanal'ı göndermek isteyenlerin alternatifi kim acaba çok merak ediyorum. Türkiye'de bu kalitede kaç hoca var acaba? fatih terim'i mi, anadoludaki onlarca tecrübesiz hocadan birisini mi, tecrübeli yılmaz vuralı mı yoksa "adam gibi adam ziya doğan"ı mı geri istiyorlar. ha derseniz ki capello gelsin, ben sanmıyorum ki o kalitedeki yabancı bir hoca pirenelerden beri gelsin.
                          şahsen ben sanona kadar Ersun Hoca'yı destekliyorum.
                          TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Bugün gollerde çocuk gibi sevindi...

Onun en çok bu tarafını seviyorum...

Yorum

• Bugün gazetenin birinde

Hangisi önce gider?

skibbe %55 Esun %30 Aragones % 15

İşte başarıyı istemeyen bu zihniyettir. Ve bunlara alet olan bizden bildiklerimiz... Kendi egolarını tatmin için yenilgi bekleyen bu tayfayı yazdım kafama.
                              Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• 4-5-1 taktiğine geçilmesi gerektiğine inanıyorum sayın hocam...

Maç ortasahada alınır.. Zaten forvetlerimizde bi numara yok...
                                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                                **Latocan**

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim