Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TARAFTARIN ERSUN YANAL`i desteklemesi hosuma gitti...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak lazuttt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yeter artık kardeşim şu umutu kes takımdan ne arıyorsun bu adamda boşuna.yine ilk 11 de ayıp denen birşey var herkese hakkını ver kimi koysan umuttan kötü oynamaz bu adamda diretmenin anlamı ne,bizde zevkle bir mazç izleyelim ayıptır kardeşim. bu ne bitmez tükenmez krediymiş,gerçekten ayıp şu cemi bir dene artık ne kaybedersin anlamıyorum bu inat niye yani.
      herşeyi çok biliyoruz ya....umutu da kessin bakalım.belki ergin ya da cem her maç 200 gol atar.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzon şehri yeterince futbol bilgisine sahip Trabzonspor Aşığı insan yetiştirmiştir ve bu kişiler yeterince bu klübün menfaatini düşünür. Yoksa yarın hangi takıma gideceği belli olmayan birinin isteklerine milyon dolarlar saçılmaz çünkü o milyon dolarlar bi öğrencinin okul parasından arttırdıklarıyla bir memurun evine getireceği bir şeyden feragat ederek biriktiriliyor.
        işte 25 yıldır şampiyon olamamamızın sebebi kayırmacı fırsatçı zihniyet yeter artık felanca futbolcu Trabzonlu o oynasın felanca hoca trabzonlu para verceksek ona verelim TS nede olsa çiflik artık ne zaman bu takım yalnızca Trabzonun değil tüm türkiyenin takımıdır bunu birileri anlatsın bu kişilere
        En son tslover tarafından düzenlendi; 25.03.2008, 16:10.
        Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işte 25 yıldır şampiyon olamamamızın sebebi kayırmacı fırsatçı zihniyet yeter artık felanca futbolcu Trabzonlu o oynasın felanca hoca trabzonlu para verceksek ona verelim TS nede olsa çiflik artık ne zaman bu takım yalnızca Trabzonun değil tüm türkiyenin takımıdır bunu birileri anlatsın bu zavallılara
          Öcelikle biraz daha dikkatli olmak lazım kurduğumuz cümlelerde. Sonra birşey yazarken ne kadar anladık diye de bir tarmak lazım.Yoksa eline yazı yazma fırsatı geçti diye oraya buraya zavallı gariban demenin seni bu zavallı dediklerinden daha üstün kılacağını sanıyorsan burda yanılıyorsun. Şimdi orda kullanılan "Trabzon şehri " ifadesinde anlatılmak istenen bu camiadır. Bunu böyle anlamamak senin elinde tabi buna diyecek bişeyim yok. Misal Ünal Karaman Konyalıdır lakin futbol bilgisi tecrübesi ya da futbol adına olan herşeyi Trabzon Şehrinde kazanmıştır. Trabzonspor un şehir ile aynı anlamda kullanılması şehirle olan bütünlüğünden gelir. Bu da sonuna kadar sürdürülmesi gereken bişeylerdir. Ayrıca kavramlar ya da kullanılan kelimeler değil önemli olan anlatılandır. Buadam bence hala tribünlere oynuyor. Yapmayın elini güçlendirmeyin bu adamların sonra nereye yollayacaz nasıl kurtulacaz diye düşünüyoruz. İnşallah %85 haklı çıkar. Ben senden o zaman özür dilerim.
          "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

Ersen martin vardı oynatıldı mı? .
            yazdiklarinizin hicbirine katilmiyorum,yani ziya dogan dönemindeki takimla bugunku takim arasinda gercekten bi fark göremiyomusunuz?.
            ayrica ersun hoca geldiginda ersen martin coktan satilmisti..

Yorum

• İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yazdiklarinizin hicbirine katilmiyorum,yani ziya dogan dönemindeki takimla bugunku takim arasinda gercekten bi fark göremiyomusunuz?.
              ayrica ersun hoca geldiginda ersen martin coktan satilmisti..
              Ya hakikaten insanın acayip canı sıkılıyor. Şimdi Kayseri maçından sonra bizim çok iyi oynadığımızı idda edecek biri var mı? Herifler yürüye yürüye ortasahamızı geçiyorlar. Kalede ne yapacağı belli olmayn biri. Oyuncu değiştiriyorsun Önlibero diye oyuna aldığın adamı daha sonra sağ bek e çekiyorsun ki az önce de dediğim gibi orta sahan çökmüş adamlar artık yürüyerek geçiyor ortasahayı. Yediremiyor insan kendine Kayseri gençler ya da bunun gibi kalburüstü takımların bu renklere sahip bir takımı böyle zor durumlara sokmasına dayanamıyor insan. Futbolda psikoloji ne kadar önemli malum. Bu adamlar yetersiz bu adamlarla bu kadar olur söylemleri bize yönetim teknik direktör tarafından söyleniyor ya bana koyan bu. Yahu öyle ya da böyle bu adamlar bu formayı giyiyor. Hakkaten o kadar yetersizler paftaki çocuklar oynasın. Onlar niye oynamıyor çünkü süperlig için yetersizler. Onlar daa yetersiz bunlar da o zaman pafla oynayalım. Bence bu mazeret değil başarısızlığı futbolcuya yüklemektir. Yunanistan avrupa şampiyonu olduğunda elinde herkesten daha mı iyi kadro vardı? Mutlaka eksikler eksiklikler olacaktır ama futbolcunu taraftarın önüne atarsan gün gelir o da seni taraftarın önüne atar. Bunlar olan şeyler.Eyvallah siz haklısınız adam iyi teknik direktör. Ama bütün olarak duruş olarak Trabzon u ne kadar daha kaldırır? trabzon ne ifade eder bu adam için? Şimdi öyle bir durumdayım ki bu adama inanmıyorum. Ama bu adamın da gitmesini artık istemiyorum ne olduğu ortaya çıksın diye.Başarıya götürecekse önünde eğiliriz baş tacı yaparız ama ben hala buna ne yazık ki inanamıyorum.

Yorum

Ya hakikaten insanın acayip canı sıkılıyor. Şimdi Kayseri maçından sonra bizim çok iyi oynadığımızı idda edecek biri var mı? Herifler yürüye yürüye ortasahamızı geçiyorlar. Kalede ne yapacağı belli olmayn biri. Oyuncu değiştiriyorsun Önlibero diye oyuna aldığın adamı daha sonra sağ bek e çekiyorsun ki az önce de dediğim gibi orta sahan çökmüş adamlar artık yürüyerek geçiyor ortasahayı. Yediremiyor insan kendine Kayseri gençler ya da bunun gibi kalburüstü takımların bu renklere sahip bir takımı böyle zor durumlara sokmasına dayanamıyor insan. Futbolda psikoloji ne kadar önemli malum. Bu adamlar yetersiz bu adamlarla bu kadar olur söylemleri bize yönetim teknik direktör tarafından söyleniyor ya bana koyan bu. Yahu öyle ya da böyle bu adamlar bu formayı giyiyor. Hakkaten o kadar yetersizler paftaki çocuklar oynasın. Onlar niye oynamıyor çünkü süperlig için yetersizler. Onlar daa yetersiz bunlar da o zaman pafla oynayalım. Bence bu mazeret değil başarısızlığı futbolcuya yüklemektir. Yunanistan avrupa şampiyonu olduğunda elinde herkesten daha mı iyi kadro vardı? Mutlaka eksikler eksiklikler olacaktır ama futbolcunu taraftarın önüne atarsan gün gelir o da seni taraftarın önüne atar. Bunlar olan şeyler.Eyvallah siz haklısınız adam iyi teknik direktör. Ama bütün olarak duruş olarak Trabzon u ne kadar daha kaldırır? trabzon ne ifade eder bu adam için? Şimdi öyle bir durumdayım ki bu adama inanmıyorum. Ama bu adamın da gitmesini artık istemiyorum ne olduğu ortaya çıksın diye.Başarıya götürecekse önünde eğiliriz baş tacı yaparız ama ben hala buna ne yazık ki inanamıyorum.
                önyargılarla değil anlamak için bak o zaman anlarsın
                Umut Bulut

Yorum

Öcelikle biraz daha dikkatli olmak lazım kurduğumuz cümlelerde. Sonra birşey yazarken ne kadar anladık diye de bir tarmak lazım.Yoksa eline yazı yazma fırsatı geçti diye oraya buraya zavallı gariban demenin seni bu zavallı dediklerinden daha üstün kılacağını sanıyorsan burda yanılıyorsun. Şimdi orda kullanılan "Trabzon şehri " ifadesinde anlatılmak istenen bu camiadır. Bunu böyle anlamamak senin elinde tabi buna diyecek bişeyim yok. Misal Ünal Karaman Konyalıdır lakin futbol bilgisi tecrübesi ya da futbol adına olan herşeyi Trabzon Şehrinde kazanmıştır. Trabzonspor un şehir ile aynı anlamda kullanılması şehirle olan bütünlüğünden gelir. Bu da sonuna kadar sürdürülmesi gereken bişeylerdir. Ayrıca kavramlar ya da kullanılan kelimeler değil önemli olan anlatılandır. Buadam bence hala tribünlere oynuyor. Yapmayın elini güçlendirmeyin bu adamların sonra nereye yollayacaz nasıl kurtulacaz diye düşünüyoruz. İnşallah %85 haklı çıkar. Ben senden o zaman özür dilerim.
                  kardeşim öncelikle mesajın sonunu düzelttim ikazın için tşkr ederim bir anlık heyecan sonucu öle yazmış olabilirim ama emin ol bu TS sevgimden kaynaklanıyor.Benim demek istediğim ben samsundayım ama TRABZONSPORLUYUM yani bu takım sadece Trabzonun değil hepimizin tüm Türkiyedeki Trabzonsporluların takımı.Sizler yani trabzondakiler ne kadar bu takımla yaşıyorsanız emin olun bizde o kadar bu takımla seviniyor ya da üzülüyoruz.Ama Trabzonsporun malesef dışardan bakıldığında şöle bir imajı var sanki oradaki birileri ve iç çekişmeler yıllardır özlediğimiz başarıyı engelliyor.ne kadar gerçek orasını bilemem.Ama ortada başarılı bir teknik Heyet varken ve başarısız bir takım futbolcular aşikarken sadece Trabzonlu değil diye başarılıyı tırpanlıyıp başarısızı kayırmak bence özellikle de 21.yyda yani küresel bir dünyada bu kadar küreselleşmiş bir sporda halen daha bölgesel ayrımcılık yapmak kanımca zarardan başka bir şey geitrmez getirmedide.Sadece bunu belirtmek istedim
                  Umut Bulut

Yorum

• [quote=bakigokhan;1215056]l Ünal Karaman Konyalıdır lakin futbol bilgisi tecrübesi ya da futbol adına olan herşeyi Trabzon Şehrinde kazanmıştır.

ünal karaman henüz 17 yaşında antepte futbolcuyken 2.ligden A milli olmuş bir yıldız adayıydı. malatya da yıldızlaştı, zaten futbol bilgisi ve eğitimini bizden almış değildir. transfer dildiğinde türkiyenin en pahalı futbolcusu olarak gelmiştir bize, bizimle de özdeşleşmiştir.

daha önceki yazına bi düzeltme daha, ersun yanal geldiğinde, ersen çoktan satılmıştı, ara transferde de jun için tepliceyle anlaşılmıştı.

Yorum

• mükemmel insansın..
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• seni gönderecekler galiba hoca gerçekden yazık olur gidersen eğer çok üzülürüm ziyanın gitmesine ne kadar üzüldüysem o kadarda senin gitmene üzülürüm anlaşın yönetimlen şenol güneşi giray bulağı istemiyorz 2. kez evlenmekden hayır gelmezz gelmedi yok tarihde öyle birşey yaa sen süpersin hocaaa
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ersun hoca kendı kuracagı bı kadroyla bu takımda cok ıyı ısler basarır

Yorum

• ersun hoca kendi oyuncularıyla bize sampiyonluk yasatabilir.

Yorum

• senin kalmanı o kadar çok istiyorum ki anlatamam , bu takımı sen ve kurduğun takım şampiyon yapacak...
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Evet ersen konusunda yanılmışım.kusura kalmayın. Destekli konuşmak lazım elbette.Jun konusunda anlaşılmıştı? eyvallah ona da diyecek yok. Görünen o ki devam edecekler zaten.Hepimiz göreceğiz. Ankaraspor karşısında da ezildik ne yazıktır. Ben sindiremiyorum ersun ahmet mehmet. Bundan iki sene önce bu takımdan daha iyi takımlar olduğunu sadece trabzonlular kabul etmiyor diyordu bizim teknik diektörümüz.O zamanlar Szymek vardı Fatih stephanov vardı. Eyvallah o adam bunları söyledi diye gönderildi. Ama bu adam haklı deniyor . Ben de o kadroyla bunu karşılaştırınca bu adama haklı derim. Ama .... aması var işte. sizinde canınızı sıkmayayım şimdi sonuçta insan inanmak istediğine inanır bunda da serbesttir. Ben karadenizli olmamdan mıdır bilmem ama hala bu hocaya inatla inanamıyorum. İlginiz için sağolun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim