Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tim Jabol-Folcarelli

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam adam

Yorum

• maşallah iyi maç çıkardı yine

(UEFA)

Yorum

• Bedava adam işte ne olacak. Fenerdeki fred,ismail kadar oynuyor belki onlardan da iyi. İlla ki 10 milyon euro mu harcamak lazım adamın kendini sevdirmesi için?

Yorum

• Fayda maliyet eğrisinde, faydası inanılmaz fazla .

Üstelik ligde çıktığı maçlardan 1 tanesinde falan düşük performans gösterdi onun haricindeki maçlarda yanında yetersizler olmasına rağmen çok iyi bir görüntü verdi .

Sakatlık yüzü görmezse , açık ara ligin en iyi orta sahalarından birisi olacaktır. Ki , bence şuan ilk 5 ' e rahatlıkla girer .

Yorum

• maşallahı var helal olsun dayiogli

En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 03.10.2025, 23:06. Sebep: video

(UEFA)

Yorum

• Adam şaka maka yıldızımız oldu. (Bknz: Durduk yere yıldız olan futbolcu)

Merkezde çift yönlü oynuyor, güçlü, dribling var, top sürme var. Orta sahaya büyük güç ve enerji katıyor. Kayseri maçının en iyisiydi.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Muazzam bir oyuncu üstelik bedava. Topçudan anlarım. 90 dakika oyundan hiç düşmemesi, sürekli rakibi ısırması beni benden alıyor. Seni geldiğinden beri savunuyorum süt oğlan , yiğidim.

Yorum

• Bu adam colman gibi. Umarım uzun yıllar bizde oynar
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Üçlü orta sahada hünerlerini daha fazla göstermeye başladı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Maşallah. Ayak kalitesi biraz daha iyi olsa keşke
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Mevcut oyununa skor katkısı da ekleyip, pas tekniğini de geliştirdiği senaryoda Lyon, Marseille, Lille hayal değil

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Muazzam bir oyuncu üstelik bedava. Topçudan anlarım. 90 dakika oyundan hiç düşmemesi, sürekli rakibi ısırması beni benden alıyor. Seni geldiğinden beri savunuyorum süt oğlan , yiğidim.
                          Bedavaydi, çünkü sakatti.
                          Sakat oldugu, 3-4 ayda anca kendine gelebilecegi bilinerek alindi.
                          sezon trabzonspor icin zaten çoktan hüsranla bitmisti. Bir mucize olup ertesi hafta iyilesse bile degisen bisey olmayacakti.
                          Bu sebeple iyilesmesini beklemek mantikli geldi ve uygun fiyata hemen alindi.
                          61

Yorum

• Gelir gelmez sakatlandı Fakirelli diye dalga gectik ama fakir Colmani cikti adam. Maşallah Mendy den daha iyi.

Yorum

• objektif olmak gerekirse dünyanın en iyi futbolcusu, TS tarihinin en iyi futbolcusu, futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu

Yorum

• Harika bir oyuncu.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim