Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tim Jabol-Folcarelli

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beğendim bu pehlivanı, en azından mıy mıy top oynamıyor biran önce topu ileri taşımaya çalışıyor.

Yorum

• Kötürüm
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Bak böyle oyuncuyu beklerim işte sabrederim. Sevdim bu çocuğu, adamın yürüyüşünden anlarım topçu olup olmadığını bu çocuktan olur.

Yorum

• 6 numara pozisyonu icin temposunu yukseltip daha fazla top kapmasi lazim sezon basi kampini iyi gecirip sakatlık takintisindan kurtulursa fena oyuncu degil

Yorum

• Yaşı da 25 gayet güzel. İyi bir kamp döneminden sonra çok harika olur

Yorum

• Ne özlemişiz kardeşim derin pas görmeyi. Çok özel bir şey değil düz derin paslar, asist olması tehlike yaratmasının bile önemi yok. Dümdüz derin pasa hasretmişiz. Teşekkürler Jabol reis.
              #Dik oyna

Yorum

• Bu kötü takımın iyi topçusu olarak görünüyor ama temposu düşük ve bundan sonrada hızlanması asla mümkün olmayacak.. Bize lazım olan adamlar bunlar değil bunların daha hızlı daha dinamiği örnek (toreria-selçuk-colman-prime siopis)ama bulabilir miyiz bulsakta bize gelirler mi muamma.. Folcarelli benim gözümde iyi bir yedekten öteye geçmemeli

Yorum

• Kesinlikle daha fazla şans bulmalı.
                  diğerlerinden farklı...öteki...
                  Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                  2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Ozan, Okay, Mendyin 1 sezonda yapmadini 1 macta yapan adam. Ileriye ara pas atan tek oyuncumuz. Diger saydim c*pler yerinde durup topu birak kontrol etmek, pas bile atamiyorlar.

Yorum

• Yeterki sık sakatlanmasın seneye yararlanacağımızı düşünüyorum ben de. 1 milyon euroya ucuza bile aldık.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ozan, Okay, Mendyin 1 sezonda yapmadini 1 macta yapan adam. Ileriye ara pas atan tek oyuncumuz. Diger saydim c*pler yerinde durup topu birak kontrol etmek, pas bile atamiyorlar.
                        Erken konuşmamak lazım en az 5-6 maç görülmeli sonra hüsran yaşıyoruz…
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Sen var ya... sana helal olsun. Senin adın bundan sonra Tim Jabol Locatelli
                          En son smart tarafından düzenlendi; 12.08.2025, 20:54.

Yorum

• Çocuk tek başına, doksan dakika ileri geri müthiş iş çıkardı...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Basit oynasa daha iyi olacak şuan en iyi ortasahamız.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Orta sahayı ayakta tutan isim oldu
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X