cham icin daha cok paralar verildi beklentiler yuksek olunca henuz istenilen seviyeye cikamadi yattara zamaninda bedava sayilacak rakama geldi ama en yararli yabancilardan birisi oldmustu simdi sira focarellide mendy gibi uzun boylu oldugu icin stoper oynatilirsa sasirmam!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tim Jabol-Folcarelli
Daraltma
X
-
Aynı dili konuşan 2 arkadaşı ile ilk defa yurt dışı yapma dezavantajını çabuk atlatır, saha içi diyalog ve bağ kurma konusu da hakeza öyle.
Fiziksel gücü ve hırsı ile oynayan vasat teknikte bir oyuncu. Ama takımda bir hava yakalanır da hocanında şu meşhur "dokunuş"u gerçekleşirse bir tık daha fazlasını vermemesi için bir neden yok.
Beklediğim bir isim değildi. İzleyelim görelim, hayırlı olsun.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Muhtemelen listede ki 4. veya 5. alternatifti. Tabi eksik mevkiyi doldurmadan ukraynaya 12 miylon euro yolladiginda böyle olabilir.
Yorum
-
-
Yapay zekalar öyle atıp sıkıyor arada. Zaten Folcarelli'yi Jaja'ya benzetmesinden zeka olarak Ertuğrul Doğan baz alınarak geliştirilmiş bir yapay zeka uygulaması olduğu belliİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İnşallah Mendy etkisi yaratır hayırlı olsun başarılar.
Yorum
-
-
Valla aklıma gelmedi değil, bu sene Rize'ye yenildiğimiz maç sonrası arkadaşa kaç maçtır yenemiyoruz dedim, gitti yapay zekâya sordu ve cevap saçma sapandı, gerçeği gösterdim şaşırdı arkadaşİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapay zekalar öyle atıp sıkıyor arada. Zaten Folcarelli'yi Jaja'ya benzetmesinden zeka olarak Ertuğrul Doğan baz alınarak geliştirilmiş bir yapay zeka uygulaması olduğu belli

Bir keresinde de iş için kullandığımda site önerisi istemiştim, önerdiği siteler olmayan siteler kıçından uydurmuştu yâni jfjahahha
Ama Glushakov olayı doğru olabilir onu bilmiyorum ama şaşırdım, palavra olabilirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yorum
-
-
Şampiyonluk için orta sahada 2 dinamik box to box 8 (biri işin daha mücadele, top kazanma, b2bın daha karakteristik özelliklerini taşıyan tarafında; diğeri daha oyun kurucu, oyun lideri özellikleri taşıyan) futbolcu transferini önemseyen biri olarak Folcarelli'nin en öne çıkan özelliğinin dinamizm olduğu ve teknik özelliklerinin daha arka planda kaldığı gözetildiğinde takımın 1. profilde 8 ihtiyacını karşılaması temennisinden öte beklentinin şu aşamada fazla beklentiye girmek olacağı kanaatindeyim. Trabzonspor'un eğer orta sahadaki 2 merkez o.s. oyuncusundan biri olarak, direkt gelecek sezonun ideal 11 futbolcusu olarak düşünüldüyse daha net isimlere gidilmesi gerekirdi düşüncesindeyim ancak önümüzdeki dönemde göstereceği performans elbette sezon sonu için daha net fikir verercektir. 2. 8 profili için yeterli olmasını beklemiyorum ancak 1. 8 profilinin gereklerini sağlayabilirse büyük kazanç olur.
Ş.G. iki yönlü orta saha futbolcularını sever, umarım yeterince iyi izlenmiş ve doğru analiz edilmiştir. Tekrar hayırlı olsun.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 15.02.2025, 06:28.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum