bugün bu maçta ozan, lundstam, mendy, okay kadar oynayamıyorsa bu adamı niye aldık biz. lig bitti. adam devre arası geldi 90 dakika maçı yok. bir tane gazeteci yok mu bunların hesabını soracak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tim Jabol-Folcarelli
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yari çok görünmedi gibi ama 2.yari takimin çogu oyundan düserken onlarin yerine ayakta kalip daha kötü gözükmemizi engelledi kral
Evet ilk yarı pek gorunmedi belki bizim oyunu mustafa waka pedro zubkov uzerinden kanatlardan oynamamiz dolayisiyla olmustur henuz bir sosa hamsik etkisi yapar demek icin buyuk maclari beklemek lazim
Yorum
-
bugün mendy ile değil lundy ile kıyaslanmalı. bi futbolcunun gömülmeden kaçmadan sadece pas opsiyonu olması bile ne kadar kıymetli. top mu dağıttı hayır, topla dalıp rakibi mi koşturdu hayır hatta pek çok topu kaleciye oynadı. peki sırıttı mı yine hayır. istenen bu, uygulaması gereken de bu. gömülme, merkezde her şartta pas iste ve opsiyon ol. bu kadar ya.
top rakipteyken zaten söylenecek şey yok, mükemmeldi.
Yorum
-
Bence tam tersine direkt Mendy ile kıyaslanmalı. Özellikle de topun rakipte olduğu sekanslar için. Mendy'nin artıları olduğu gibi eksileri de var. En büyük handikapı da zaman zaman top rakipdeyken uyuması. Adamını kaçırıp kaç tane gol yedirdi şimdiye kadar.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugün mendy ile değil lundy ile kıyaslanmalı. bi futbolcunun gömülmeden kaçmadan sadece pas opsiyonu olması bile ne kadar kıymetli. top mu dağıttı hayır, topla dalıp rakibi mi koşturdu hayır hatta pek çok topu kaleciye oynadı. peki sırıttı mı yine hayır. istenen bu, uygulaması gereken de bu. gömülme, merkezde her şartta pas iste ve opsiyon ol. bu kadar ya.
top rakipteyken zaten söylenecek şey yok, mükemmeldi.
Ortasahada oynayan oyuncuların her an maçı okuması, top rakipteyken iyi pozisyon alması gerekiyor. Şahsen Jabol'un Mendy'ye kıyasla en büyük artısı sürekli maçın içerisinde olması, alan kontrolünü çok daha iyi yapması ve pas istasyonu olabilmesi.
Bence Mendy - Jabol ikisilinden ziyade, Jabol - Lundy ikilisi daha iyi olur. Lundy box-to-box ileri geri yapabiliyor, alanlara giriyor, yeri geliyor rakip ceza sahasında esktra adam olabiliyor.En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 14.04.2025, 01:36.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
abi son cümlen hariç söylediklerine yüzde yüz katılıyorum. mendy zerre beğendiğim bi futbolcu değil. onu koruma amaçlı söylemedim, rollerle alakalı yorumladım. ben bugün ozanı çok ama çok beğendim, sürdüremez muhtemelen. jabol-ozan ikilisinden biri kesilecekse yazılacak isim ne mendy ne de lundy bana kalırsa. salih veya okay.İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence tam tersine direkt Mendy ile kıyaslanmalı. Özellikle de topun rakipte olduğu sekanslar için. Mendy'nin artıları olduğu gibi eksileri de var. En büyük handikapı da zaman zaman top rakipdeyken uyuması. Adamını kaçırıp kaç tane gol yedirdi şimdiye kadar.
Ortasahada oynayan oyuncuların her an maçı okuması, top rakipteyken iyi pozisyon alması gerekiyor. Şahsen Jabol'un Mendy'ye kıyasla en büyük artısı sürekli maçın içerisinde olması, alan kontrolünü çok daha iyi yapması ve pas istasyonu olabilmesi.
Bence Mendy - Jabol ikisilinden ziyade, Jabol - Lundy ikilisi daha iyi olur. Lundy box-to-box ileri geri yapabiliyor, alanlara giriyor, yeri geliyor rakip ceza sahasında esktra adam olabiliyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum