Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Eskihellaç

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen patlama yapıyor tehlike yaratıyor ama son topları o kadar kötü kullanıyorki. İyi oynadığı bir derbi görmedim hiç. İyi yedek olur ama hem bek hem kanat olarak.

Yorum

• Maç içinde bireysel hataları oldu defansif olsun, yanlış pas tercihleri veya pas atmama gibi ama takımda sorumluluk alan topla kat eden 3-3,5 oyuncudan biriydi. Takımın 10 nosu bile ayağında 3 saniye top tutmuyor, önünde oynayan oyuncu yok ve komple sol koridoru kullanyor asla kötü oynamadı.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Büyük maçlarda çok hata yaptı kesinlikle çok iyi bir yedek olur hâlâ çok seviyorum ama yerine iyi birine bakmak lazım
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Önünde oynayan olaigbe o kadar verimsiz ki, fazla sorumluluk alıp hucumda çok kalıyor, dönemeyince de kanadı bış kalıyor ve gol yiyoruz. Devre arası iyi bir sol kanat oyuncumuz olursa Mustafa da daha dengeli hale gelebilir
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Gayretin yeter Musti
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Olaigbe ile kimsenin iyi görünme şansı yok. Çok gayret ediyor.
              En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 15.12.2025, 16:04.
              . .
              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
              . .

Yorum

• 1 ay yok

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük maçlarda çok hata yaptı kesinlikle çok iyi bir yedek olur hâlâ çok seviyorum ama yerine iyi birine bakmak lazım
                  aynen büyük maçlarda bizi mahvetti. seneye daha stabil ve güvenilir biri alınmalı oraya. mustafada güzel bir yedek olur. kapasitesi bir seviyeye kadar defansif zeka açısından.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim