Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çöpp
    Valla çöp bile geri dönüştürülebilir ama bu zavallidan bir halt olmaz

Yorum

• Ne iş yapar,özellikleri nelerdir.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Her şey bir yana, her pozisyonda yere kapaklanmasına ayrıca ayar oluyorum. Gören de Avusturya 3. Lig'inde oynuyor sanır. La bir ayakta kal la.

Yorum

• Milli takımda oynuyor, bizim takım kötü oynatamıyoruz ayağı çekip bir Alman takımına iteleriz umarım.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla çöp bile geri dönüştürülebilir ama bu zavallidan bir halt olmaz
            3 ay peşinden koştuk

Yorum

• Seni ilk gören,bulan "bundan topcu olur" diyen ve seni bu yola sokup bugun bizim başımıza bela eden adamın taa...

Yorum

• Ts forması giyen hiçbir topçuya bu kelimeyi yakıştıramam ama maalesef katıksız çöp..seviyesi bodrumspor falan,tıpkı bardi gibi..
                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Baka’nın beli dönmüyor

Yorum

• Her oynadığı maçta nefretim daha da artıyor. İş ahlakı dene bişe var, anladık kapasite sıfır ama insan koşar, hırs yapar, ikinci yarı orta saha çizgisini geçmedi
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Ayakta duramıyor vitaminsiz.
                      Erto bunun peşinde 4 ay koştu. Trabzonsporun 4 ay beklediği futbolcuya bakın. İşte vizyon.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• sparta prag mıydı çek takımı şimdi seviniyordur iyi ki alamamışız bunu diye

Yorum

• Su oyuncuyu kim begenip aldirdiysa yuzu gülmesin ya mahalle takimda bundan daha iyi oyuncu bulursun. Sirf yapanci diye oynuyor altyapi dan biri bunun gibi oynasa coktan 1461 yollanirdi
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Meydan okuyamazsan bu takımda kalamazsın. Öyle taraftar 2 yuhladı diye kaçak göçek oynamayacaksın. Zubkov senden fazla top kaybediyor, napıyoruz yuhluyor muyuz? Bunun arkasına saklanma, ya büyük futbolcu olmak için adımını at, ayakların yere bassın ya da menajerini ara sana kulüp bulsun.

Biz taraftar olarak çekinik, pasif karakterlere katlanamıyoruz. Bazen abartıyoruz, benim de sinirim bozuluyor hatta. Fakat sen o abarttığımız konulardan birisi değilsin. 20 maç süre aldın bu takımda sen 1 sezonda, verdiğin gol + asist katkısı dışında hiçbir olayın yok. Oyun içinde hiç + bir etkin olduğunu görmedim.
                            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                            Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ts forması giyen hiçbir topçuya bu kelimeyi yakıştıramam ama maalesef katıksız çöp..seviyesi bodrumspor falan,tıpkı bardi gibi..
                              Bunu Bardhiye hakaret olarak görüyorum.Bardhi hem milli oyuncu hem de La Ligada frikik şov yapmış bir adam

Bardhi de yetersizdi orası ayrı ama Cham denilen çocuk topa basmayı da pas vermeyi de bilmiyor.10 numara diye aldık,halısahada bile oynayamaz.

Yorum

• Aylarca beklenen 4m euro bonservis ödediğimiz adam bu.

Takımın açık ara en ziyan ismi
                                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim