İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)
Daraltma
X
-
Ne iş yapar,özellikleri nelerdir.
Yorum
-
3 ay peşinden koştukİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla çöp bile geri dönüştürülebilir ama bu zavallidan bir halt olmaz
Yorum
-
Her oynadığı maçta nefretim daha da artıyor. İş ahlakı dene bişe var, anladık kapasite sıfır ama insan koşar, hırs yapar, ikinci yarı orta saha çizgisini geçmediYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Su oyuncuyu kim begenip aldirdiysa yuzu gülmesin ya mahalle takimda bundan daha iyi oyuncu bulursun. Sirf yapanci diye oynuyor altyapi dan biri bunun gibi oynasa coktan 1461 yollanirdiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Meydan okuyamazsan bu takımda kalamazsın. Öyle taraftar 2 yuhladı diye kaçak göçek oynamayacaksın. Zubkov senden fazla top kaybediyor, napıyoruz yuhluyor muyuz? Bunun arkasına saklanma, ya büyük futbolcu olmak için adımını at, ayakların yere bassın ya da menajerini ara sana kulüp bulsun.
Biz taraftar olarak çekinik, pasif karakterlere katlanamıyoruz. Bazen abartıyoruz, benim de sinirim bozuluyor hatta. Fakat sen o abarttığımız konulardan birisi değilsin. 20 maç süre aldın bu takımda sen 1 sezonda, verdiğin gol + asist katkısı dışında hiçbir olayın yok. Oyun içinde hiç + bir etkin olduğunu görmedim."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bunu Bardhiye hakaret olarak görüyorum.Bardhi hem milli oyuncu hem de La Ligada frikik şov yapmış bir adamİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs forması giyen hiçbir topçuya bu kelimeyi yakıştıramam ama maalesef katıksız çöp..seviyesi bodrumspor falan,tıpkı bardi gibi..
Bardhi de yetersizdi orası ayrı ama Cham denilen çocuk topa basmayı da pas vermeyi de bilmiyor.10 numara diye aldık,halısahada bile oynayamaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum