İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)
Daraltma
X
-
Bu adamin mevkinde en iyi oynayan Dragus gibi gozukuyor simdilik. O da sakat. Bunun yerine Cihan veya Sikan ikilisinden birini denesin.
Yorum
-
Ertan abi haklı çıktın bu uşağ tam bir tahta bacakİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTijikuzu dan, Torrik Jebrin den bile umutlu olan ben artık herkese bi mesafeli olur oldum.M.Cham için renktaşlar çok olumlu konuşsa da ben acaba mı diyorum.Oyuncu iyidir inşallah,Ben son yıllardaki sinik,silik, o uyuz oyun yapımızın etkisiyle böyle düşünüyorumdur,Hayırlı uğurlu olsun.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
on numara benzetme kjahjkjahİlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMertcan Çam bu
Yorum
-
Simdi bu arkadasin özgecmisine baktim ve verilen paralara. Bu arkadasimiz Fransa ya da Avusturya liginde kac paraya oynuyordu da 4 Milyon € bonservis ile 4+1 yillik sözlesme ile
1,2 - 1,4 Milyon € arasi garanti ücret ödeniyor? 300/400.000 € olsa yillik aldigi ücret tamam dersin. Ama bu paraya bu katki?
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi bu arkadasin özgecmisine baktim ve verilen paralara. Bu arkadasimiz Fransa ya da Avusturya liginde kac paraya oynuyordu da 4 Milyon € bonservis ile 4+1 yillik sözlesme ile
1,2 - 1,4 Milyon € arasi garanti ücret ödeniyor? 300/400.000 € olsa yillik aldigi ücret tamam dersin. Ama bu paraya bu katki?
Fena sktular işte
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum