Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammed-Cham Saracevic (Slavia Prag - Kiralık)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala Silva ile mi kıyaslıyorsun?
    Silva bunu top diye oynar ki, pek kasmadan takılıyor.
    Bu sezon 43.maçı mı ne ak
    bjk bizden kötü ama iyi bir oyuncu ne kadar fark yaratıyor rafa gösteriyor. belli ki belirleyici mevkilere yatırım yapılmaması gerekiyor. net adam alacaksın.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Bu adamin mevkinde en iyi oynayan Dragus gibi gozukuyor simdilik. O da sakat. Bunun yerine Cihan veya Sikan ikilisinden birini denesin.

Yorum

• 10 numara mevkisi şakaya gelmez. Baka çok gömülüyordu son dönemde ama ondan sonrakiler onun sağ bacağı etmez. Fazla zarar etmeden satmak lazım, olmazsa Fransa ligine falan kiraya verilmeli.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tijikuzu dan, Torrik Jebrin den bile umutlu olan ben artık herkese bi mesafeli olur oldum.M.Cham için renktaşlar çok olumlu konuşsa da ben acaba mı diyorum.Oyuncu iyidir inşallah,Ben son yıllardaki sinik,silik, o uyuz oyun yapımızın etkisiyle böyle düşünüyorumdur,Hayırlı uğurlu olsun.
          Ertan abi haklı çıktın bu uşağ tam bir tahta bacak
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Mertcan Çam bu

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mertcan Çam bu
              on numara benzetme kjahjkjah

Yorum

• vitaminsizin teki

Yorum

• 1 koca sezon bekledik olmadı.

10 sene de beklesen olmaz
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Colman gibi cıtkırıldım, zayıf, istikrarsız ama skor katkısı yapabilme özelliği var iyi kötü 10 asist yapmış yarım yamalak oynamayla. Çok kolay kestirip atmayalım ben ümitliyim yeteneği var sadece güçlenmesi lazım çok cılız.

Yorum

• Şimdiden kulüp bulmasını söyleyin kendisine bundan sonra ki futbol hayatın da başarılar.
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Simdi bu arkadasin özgecmisine baktim ve verilen paralara. Bu arkadasimiz Fransa ya da Avusturya liginde kac paraya oynuyordu da 4 Milyon € bonservis ile 4+1 yillik sözlesme ile
                        1,2 - 1,4 Milyon € arasi garanti ücret ödeniyor? 300/400.000 € olsa yillik aldigi ücret tamam dersin. Ama bu paraya bu katki?

Yorum

• Yan sanayi Soner Aydoğdu.
                          En son alper* tarafından düzenlendi; 06.05.2025, 20:12.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simdi bu arkadasin özgecmisine baktim ve verilen paralara. Bu arkadasimiz Fransa ya da Avusturya liginde kac paraya oynuyordu da 4 Milyon € bonservis ile 4+1 yillik sözlesme ile
                            1,2 - 1,4 Milyon € arasi garanti ücret ödeniyor? 300/400.000 € olsa yillik aldigi ücret tamam dersin. Ama bu paraya bu katki?

Fena sktular işte

Yorum

• Çok fena kazık yedik. Yaşı bile kurtarmayacak. Üstüne para verip göndermek zorunda kalabiliriz
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

• Çöpp

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim