İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Borna Barisic
Daraltma
X
-
Avcı gelmeden önce Eren çok iyiydi. Mehmetcan icin en az 10m euro kazanırız yorumları yapılıyordu. Avcı geldi geleli performansı yükselen veya parlayan 1 tane bile oyuncumuz yok. Eren i ben de beğenmiyorum ama buyuk takim futbolu oynatabilen başka bir antrenör ile de izlemek gerekiyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
-
Eren hicbir zaman iyi olmadi kardesimİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcı gelmeden önce Eren çok iyiydi. Mehmetcan icin en az 10m euro kazanırız yorumları yapılıyordu. Avcı geldi geleli performansı yükselen veya parlayan 1 tane bile oyuncumuz yok. Eren i ben de beğenmiyorum ama buyuk takim futbolu oynatabilen başka bir antrenör ile de izlemek gerekiyor.
Yorum
-
Eren ve M.Can ikisi de yeteneksiz oyuncular.. M.Can in bir tek bjk maçı var o da savunma da çok iyiydi çok iyi mücadele etti.. olayin avcıyla falan alakası yok.. 10m euro kazanacakmış.. tabi canım Schalke bu yeteneğin farkına varamadı da opsiyon olarak 1.4 m euro koydurmuştu sözleşmesine.. Dortmund da Göktan'ı bedelsiz bıraktı.. bu çocukların potansiyelini bir tek siz mi görebiliyorsunuz..
Eren'in milli takim performansı da berbattı.. hücumda sıfır.. savunmada bile çalım yemediği adam kalmadı.. arkasına atilan her top tehlike.. Barisic şu haliyle bile Eren den gayet iyiydi.. herhangi bir sol bek bile Eren den iyidir.. kaliteli adamı hiç bir teknik adam dip yaptıramaz.. performans elbet düşer ama Eren gibi 3 sezondur yerinde saymaz.
Yorum
-
Eren kimİlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErenden kesinlikle daha iyi.
Orta yapmayı biliyor en azından ve savunma yönü daha iyi.
Elbette ki premium bir sol bek değil
Yorum
-
-
Bu macta Gaziantep karsisinda Orsic yerine kadroya alinmis. Bu sekilde mac kadrosunda Eren Elmali, Arif Bosluk, Barisic 3 tane solbek oluyor. Buyuk ihtimal Senol hoca solbeklerden birini kanat oyuncusu olarak dusunuyor Orsic yerine. Herhalde macin gidisatina gore oyunu tutmak icin hamle oyuncusu olarak kanatlardan birinin yerine oyuna sokabilirim diye dusunuyor. Yani buradan anlayacagimiz Senol hoca da Orsicden baya baya memnun degil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum