Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borna Barisic

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vasatligina bisey demem ama Erenle karsilastirilamaz, Eren kadar kotu sol bek Trabzonspor tarihinde gormedim
    Avcı gelmeden önce Eren çok iyiydi. Mehmetcan icin en az 10m euro kazanırız yorumları yapılıyordu. Avcı geldi geleli performansı yükselen veya parlayan 1 tane bile oyuncumuz yok. Eren i ben de beğenmiyorum ama buyuk takim futbolu oynatabilen başka bir antrenör ile de izlemek gerekiyor.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avcı gelmeden önce Eren çok iyiydi. Mehmetcan icin en az 10m euro kazanırız yorumları yapılıyordu. Avcı geldi geleli performansı yükselen veya parlayan 1 tane bile oyuncumuz yok. Eren i ben de beğenmiyorum ama buyuk takim futbolu oynatabilen başka bir antrenör ile de izlemek gerekiyor.
      Eren hicbir zaman iyi olmadi kardesim

Yorum

iyi değil ama erenden iyi

Yorum

Eren ve M.Can ikisi de yeteneksiz oyuncular.. M.Can in bir tek bjk maçı var o da savunma da çok iyiydi çok iyi mücadele etti.. olayin avcıyla falan alakası yok.. 10m euro kazanacakmış.. tabi canım Schalke bu yeteneğin farkına varamadı da opsiyon olarak 1.4 m euro koydurmuştu sözleşmesine.. Dortmund da Göktan'ı bedelsiz bıraktı.. bu çocukların potansiyelini bir tek siz mi görebiliyorsunuz..

Eren'in milli takim performansı da berbattı.. hücumda sıfır.. savunmada bile çalım yemediği adam kalmadı.. arkasına atilan her top tehlike.. Barisic şu haliyle bile Eren den gayet iyiydi.. herhangi bir sol bek bile Eren den iyidir.. kaliteli adamı hiç bir teknik adam dip yaptıramaz.. performans elbet düşer ama Eren gibi 3 sezondur yerinde saymaz.

Yorum

adam kadife bilek. takım ileride baskın ve çoğunlukta olacak ki iş yapsın

maaşı çok yine de

Yorum

2010-2011 senesi solbekimiz yine bir Hırvat'dı.

Cale

Barisic = Cale !!!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Erenden kesinlikle daha iyi.

Orta yapmayı biliyor en azından ve savunma yönü daha iyi.

Elbette ki premium bir sol bek değil
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erenden kesinlikle daha iyi.

Orta yapmayı biliyor en azından ve savunma yönü daha iyi.

Elbette ki premium bir sol bek değil
                  Eren kim

Yorum

Adamın bir maçını izledim Eren'den üstün bir tarafını görmedim. Eren'den iyi olması değil çok iyi olması gerekiyordu.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Sakatlanmadığın sürece sol bekimiz sensin.

Çok dengeli oynadı, Orsic'le uyumu güzeldi.

Orta yaptı, pas trafiğine yardımcı olmaya çalıştı kademede iyiydi.
                      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

dün iyi maç çıkardı

(UEFA)

Yorum

Gayet iyiydi.. hücuma da bolca destek verdi.. hocayı takmadı sanırım.

Yorum

Her an topu kaptirip gol yedirecekmis gibi oynuyor, ben çok begenmiyorum
                            Ama Eren daha mi iyi ? Yok, al birini vur ötekine
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

sol bek alındı halen daha eren elmalı oynuyor. oglum bu adamı niye aldınız o zaman?
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bu macta Gaziantep karsisinda Orsic yerine kadroya alinmis. Bu sekilde mac kadrosunda Eren Elmali, Arif Bosluk, Barisic 3 tane solbek oluyor. Buyuk ihtimal Senol hoca solbeklerden birini kanat oyuncusu olarak dusunuyor Orsic yerine. Herhalde macin gidisatina gore oyunu tutmak icin hamle oyuncusu olarak kanatlardan birinin yerine oyuna sokabilirim diye dusunuyor. Yani buradan anlayacagimiz Senol hoca da Orsicden baya baya memnun degil.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda yarın (23 Eylül Pazartesi) saat 20.00’de Gaziantep FK’nın konuğu olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim