Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Borna Barisic

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borna Barisic

hayırlı olsun kap geldi

Eren hiç ama hiç katkı veremedi, ben şahsen bir umut bekledim, yerli oluşu, Milli oluşu, ideal fiziği derken hep iyi düşündüm ama olmadı,
    Onun için o bölgeye oyuncu şarttı o da Barisic oldu, İnşallah Ereni unutturur, iyi bir performans ile efsanelerimiz arasına girer.
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Taş gibi sol bek.

Takıma kalite katacağına eminim
      Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

Eren'e geldiği günden bu yana inanılmaz yük bindirildi. Hem onu rahatlatacaktır hem de rekabeti arttıracaktır...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

ben sevindim ve çok faydalı olacağına inanıyorum
          "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Ben de çok yükselenlerden değilim bu transfere ama lüzumsuz bir karşı çıkma durumu var gibi düşünüyorum.

Her sezon için imza ücreti sıkıntılı biraz, 2 milyon euro'ya yakın kazanacak...

Yorum

Ne özelliği var ki bu kadar para bayılmışlar yazık günah israf har vurup harman savur sonra forma kampanyası yap bu açık öyle kapanmaz
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Hayırlı olsun inşallah faydalı olur

Yorum

Skandal bir transfer

Yorum

Hırvat prime sonrası Caner Erkin diye anladım. Av hocamla 3-4 ay çalışsın belini dönüp koşamayacak hale gelir.

Ayriyeten adam hücum yaptırmıyor ama sürekli ofansif bekler istiyor. Bıktım bunun tezatlıklarından.

Adamın pozitif yönlerinden hocanın yararlanabileceğini düşünmüyorum. Birkaç aya da idmansızlıktan fiziksel olarak çöker gibime geliyor. Umarım yanılırım

Erto'nun verdiği maaş ayrı rezalet, bunun alınıp Eren'in hala satılamamış olması ayrı rezalet. Adam yönetici olarak verebileceği tüm zararları istikrarlı şekilde veriyor. Helal olsun
                    En son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 25.06.2024, 23:33.

Yorum

Hayırlı olsun.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İki gündür antrenmanda gözükmüyor, hemen izin mi verdik ne yaptık...

Yorum

Hoşgeldin Barisic ve kariyerinde efsane başarılar kazanmak için doğru adresdesin ve İnşaAllah Barisic Trabzonspor'da çok başarılı olacak...

Yorum

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İki gündür antrenmanda gözükmüyor, hemen izin mi verdik ne yaptık...
                            sakat sanırım

(UEFA)

Yorum

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim