hayırlı olsun kap geldi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Borna Barisic
Daraltma
X
-
Eren hiç ama hiç katkı veremedi, ben şahsen bir umut bekledim, yerli oluşu, Milli oluşu, ideal fiziği derken hep iyi düşündüm ama olmadı,
Onun için o bölgeye oyuncu şarttı o da Barisic oldu, İnşallah Ereni unutturur, iyi bir performans ile efsanelerimiz arasına girer.
Hayırlı uğurlu olsun.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
-
Hırvat prime sonrası Caner Erkin diye anladım. Av hocamla 3-4 ay çalışsın belini dönüp koşamayacak hale gelir.
Ayriyeten adam hücum yaptırmıyor ama sürekli ofansif bekler istiyor. Bıktım bunun tezatlıklarından.
Adamın pozitif yönlerinden hocanın yararlanabileceğini düşünmüyorum. Birkaç aya da idmansızlıktan fiziksel olarak çöker gibime geliyor. Umarım yanılırım
Erto'nun verdiği maaş ayrı rezalet, bunun alınıp Eren'in hala satılamamış olması ayrı rezalet. Adam yönetici olarak verebileceği tüm zararları istikrarlı şekilde veriyor. Helal olsunEn son BrtnPnk tarafından düzenlendi; 25.06.2024, 23:33.
Yorum
-
Hayırlı olsun.
Yorum
-
sakat sanırımİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki gündür antrenmanda gözükmüyor, hemen izin mi verdik ne yaptık...
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum