İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
John David Lundstram
Daraltma
X
-
-
-
Mal olduktan sonra 1 milyon dakika sahada kalip zibilyon enerji harcasan ne fayda. Bikeigin yetenek fujarasi, kosmaktan aciz, dikine futboldan bi haber, al gülüm ver gulum gecinen goruntude ingiliz futbolu görmüs, gerçekte Lihtenştayn liginde oynayabilecek kalitede bir kazık.
İstediği kadar ısmarlama haber yaptirsinlar, hiçbirinin zerre hükmü yok. Gözümüz görüyor çok şükür.En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 07.05.2025, 23:20.
Yorum
-
Maçta kaç kalori yaktığını bizzat Hasan hesaplamış: 1474 kalori. Bir de kcal yazmış ki inandırıcı gözüksünİlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejakhjakh 61saat amg jhjkh ulan hasaaaaann senin beenn var yaaaa
Hayatımda ilk defa bir futbolcunun maçta kaç kalori yaktığının haber yapıldığını gördüm. Hasan'a da ilklerin adamı olmak yakışırdı
Bu arada Sofascore'dan baktım şimdi, adam istatistik ve rating olarak maçın en kötülerinden biri. İstatistik lideri olduğu falan yok. Orta saha oyuncusu olarak girdiği 8 ikili mücadelenin de 6'sını kaybetmiş.
Yorum
-
Sahada yediği bir çalım var, onu gördükten sonra evladım olsa evlatlıktan reddederdim. Hasan Tunceli severdim ama onu bile sifirladim bu sacma paylasimdan sonraİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta kaç kalori yaktığını bizzat Hasan hesaplamış: 1474 kalori. Bir de kcal yazmış ki inandırıcı gözüksün
Hayatımda ilk defa bir futbolcunun maçta kaç kalori yaktığının haber yapıldığını gördüm. Hasan'a da ilklerin adamı olmak yakışırdı
Bu arada Sofascore'dan baktım şimdi, adam istatistik ve rating olarak maçın en kötülerinden biri. İstatistik lideri olduğu falan yok. Orta saha oyuncusu olarak girdiği 8 ikili mücadelenin de 6'sını kaybetmiş.
Yorum
-
kjahjkahİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta kaç kalori yaktığını bizzat Hasan hesaplamış: 1474 kalori. Bir de kcal yazmış ki inandırıcı gözüksün
yalniz haberi Hasan mi yapmis bilmem ama 61saatin has adami o
âbi valla günaydin, yeni uyanmissin =) milleti aptal yerine koyuyor kaç seneden beri, bi de ortalikta gazeteci diye geziyor utanmadan yaa, çildirirsinİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada yediği bir çalım var, onu gördükten sonra evladım olsa evlatlıktan reddederdim. Hasan Tunceli severdim ama onu bile sifirladim bu sacma paylasimdan sonraTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Stoper olarak denenebilir, hazir savic de yokken. Okayin hem ilk gelisinde hem de simdi ikinci gelisinde stoperde iyi oynadigi mac hatirlamiyorum ki zaten Kayseride on numara forvet arkasi oynayan bir oyuncuydu, solbek Alper Uludag ile beraber Kayseriden alinmisti. Okay stoper oynayacagina bu oynasin diyecem de bu kez ortasaha Okay, Ozan, Mendy gibi adamlara kaliyor yine sıkıntı.
Yorum
-
Sezon sonu kesinlikle gitmeli.
Kapı gibi sözleşmesi var nasıl bir çözüm bulunur bilmem ama asla seneye izlememeliyiz.
Şu kalibre adamın yıllık 1.575.000 avro garanti ücret alması inanılır gibi değil.
Bir de geçen sezon erken transfer edildi yani çok bi haltmış gibi Barisic'le beraber.Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:
Yorum
-
Transfer kampa yetişsin safsatası da boş beleş bir ezberden ibâret...İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon sonu kesinlikle gitmeli.
Kapı gibi sözleşmesi var nasıl bir çözüm bulunur bilmem ama asla seneye izlememeliyiz.
Şu kalibre adamın yıllık 1.575.000 avro garanti ücret alması inanılır gibi değil.
Bir de geçen sezon erken transfer edildi yani çok bi haltmış gibi Barisic'le beraber.
Topçu yetenekliyse becerikliyse 1 idmanla sahaya çıkar işi götürür
Bizim taraftar bıraksın şu boş beleş muhabbetleri
Yok kampa yetişsin takıma alışsın falan
Topçunun tutması için bundan nedet umuyorsak anlayın ki o topçu çöpün tekidirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum